17 / 03 / 2022

Κοιμήσου ήσυχος με οικιακές συσκευές Inventor!

Κοιμήσου ήσυχος με οικιακές συσκευές Inventor!

Δε χρειάζεται να μιλήσουμε για τις ευεργετικές ιδιότητες του σωστού και επαρκή ύπνου. Χρειάζεται όμως να δούμε πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ηρεμίας μέσα στο σπίτι, που θα βελτιώσουν τον ύπνο και, συνεπώς, τη ζωή μας.

Στην Inventor αντιλαμβανόμαστε τις απαιτήσεις και το στρες της σύγχρονης καθημερινότητας, που κάνουν ακόμη πιο έντονη την ανάγκη σου να ξεκουράζεσαι σωστά. Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητος για να έχεις την ενέργεια να ανταποκριθείς όπως θες στη δουλειά, την οικογενειακή και την κοινωνική σου ζωή και η τεχνολογία του αύριο είναι εδώ για να σε βοηθήσει.

Όλα όμως ξεκινούν από το σπίτι και πιο συγκεκριμένα από τις οικιακές συσκευές σου!

enter image description here

Κλιματιστικό Comfort…λειτουργεί για την άνεσή σου!

Κάνει τα πάντα για να μη σου τραβήξει την προσοχή αφού η Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία του, που δεν ξεπερνάει τα 16dB, προσφέρει συνθήκες ηρεμίας για να μην ενοχλείσαι από θορύβους όταν θέλεις να χαλαρώσεις. Παράλληλα, εξασφαλίζεις την ιδανική θερμοκρασία στο χώρο που βρίσκεσαι για να μη σε ξυπνάει τίποτα, ακόμη και όταν σου παίρνει όλο το σεντόνι!
enter image description here

Εσύ κοιμάσαι και ο αφυγραντήρας σου δουλεύει!

Με τον αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα Atmosphere XL βγαίνεις διπλά κερδισμένος γιατί εξασφαλίζεις και απόλυτη ησυχία κατά τη διάρκεια της νύχτας και καθαρό & υγιεινό περιβάλλον στο χώρο που κοιμάσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την Λειτουργία Sleep και θα έχεις την αίσθηση φρεσκάδας που θες όχι μόνο για να κοιμηθείς αλλά και για να ξυπνήσεις ευχάριστα!
enter image description here

Το ψυγείο σου...τηρεί σιγή «ιχθύος»!

Έχει συμβεί σε όλους, την ώρα που κλείνεις τα μάτια να κοιμηθείς, να ακούς το βουητό από το ψυγείο. Και επειδή τίποτα δεν πρέπει να χαλάει την ιερή εκείνη στιγμή που προσπαθείς να ξεκουραστείς, τα Inventor mini bars είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μην κάνουν καθόλου θόρυβο, ακόμη και αν τα έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου! enter image description here

«Ξεσηκώνει» μόνο την σκόνη!

Η ηλεκτρική σου σκούπα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι αφορμή να χάσει τον ύπνο του κάποιο μέλος της οικογένειάς σου! Με τόσο χαμηλή εκπομπή θορύβου στα 68dB, μπορείς να καθαρίσεις ολόκληρο το σπίτι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αφού ο συνδυασμός υψηλής απόδοσης χωρίς ενοχλητικούς θορύβους είναι πλέον στο χέρι σου!
enter image description here

Βάλ’ το στο αθόρυβο!

Το BLDC Inverter Μοτέρ του πλυντηρίου σου προσφέρει χαμηλότερη στάθμη θορύβου σε σύγκριση με τα συμβατικά μοτέρ. Έτσι δεν χρειάζεται να αναβάλεις την πλύση αν επέστρεψες αργά από τη δουλειά, αφού το πλυντήριό σου θα λειτουργήσει διακριτικά μέσα στο βράδυ όσο εσύ κοιμάσαι, για να σε βγάλει ασπροπρόσωπο!

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με οικιακές συσκευές Inventor! Αξίζουν μια θέση στο σπίτι σου για να σου χαρίσουν την ηρεμία που αξίζεις!