21 / 01 / 2022

Κλιματιστικά Inventor - Η λύση και στο βαρύ κρύο. Πάρτε το ζεστά!

Κλιματιστικά Inventor - Η λύση και στο βαρύ κρύο. Πάρτε το ζεστά!

Μπήκαμε πλέον στον βαρύ χειμώνα όπου οι θερμοκρασίες πέφτουν αισθητά και η ανησυχία όλων είναι να εξοπλιστούμε με τα απαραίτητα για να κρατήσουμε το σπίτι μας ζεστό, κάνοντας παράλληλα οικονομία.

Με τις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου να βρίσκονται στα ύψη, δεν είναι λίγες οι πολυκατοικίες που επιλέγουν να μην ανάψουν καθόλου την κεντρική θέρμανση ή να την ανάψουν για πολύ λίγες ώρες τη μέρα, θυσιάζοντας τη ζεστασιά που θέλεις να έχεις στο σπίτι σου. Δεν χρειάζεται να καταφεύγεις σε απίθανες πηγές για να ζεσταθείς ή ακόμη και σε λύσεις όπως το να αφήνεις την πόρτα του φούρνου ή το καπάκι της τοστιέρας ανοιχτό όταν τελειώσεις το μαγείρεμα για να εκμεταλλευτείς την θερμότητα!
Στην Inventor αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σου και επενδύουμε στην ποιότητα των προϊόντων μας, δίνοντας έμφαση στην εξελιγμένη τεχνολογία που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη! Τα κλιματιστικά Inventor σε απαλλάσσουν από το άγχος της θέρμανσης και αυτόν τον χειμώνα, προσφέροντάς σου μια ενεργειακά αποδοτική λύση που σε ζεσταίνει με λιγότερα χρήματα, χωρίς να χρειάζεται να προστρέξει για βοήθεια στις....συσκευές μαγειρέματος!

Απόδοση και οικονομία x 3! enter image description here

Με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ και ονομαστική απόδοση σε όλες τις κλιματικές ζώνες, μένεις ήσυχος ότι το κλιματιστικό σου θα ανταποκριθεί το ίδιο αποτελεσματικά, είτε το βάλεις στη λειτουργία θέρμανσης, είτε ψύξης, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες έξω! Η εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους θέρμανσης συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και της τσέπης σου.

Αέρας από άκρη σε άκρη! enter image description here

Ο σχεδιασμός του κλιματιστικού σου κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις του δωματίου για να θερμαίνει ακόμα και την πιο απομακρυσμένη γωνιά! Η κίνηση των περσίδων δεν γίνεται μόνο οριζόντια, αλλά και κάθετα, πετυχαίνοντας ροή αέρα 4ων κατευθύνσεων για να φθάνει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου.

Δεν έχει “ευαισθησία” στο υπερβολικό κρύο! enter image description here

Το κλιματιστικό Inventor προστατεύει το σπίτι σου από τις επιπτώσεις του έντονου κρύου! Απόφυγε πιθανές φθορές από καιρικά φαινόμενα σε χώρους που δεν θερμαίνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα (όπως το εξοχικό), με τον πιο οικονομικό τρόπο. Ενεργοποίησε τη λειτουργία Θέρμανσης 8°C και το κλιματιστικό θα ζεστάνει τον χώρο όσο χρειάζεται, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία στους 8°C, για να προστατεύσει τα αντικείμενα στο χώρο και να εξασφαλίσει χαμηλή κατανάλωση με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Το κλιματιστικό σου δεν πτοείται ούτε από το πολύ κρύο και το χιόνι! Η Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -20°C εξασφαλίζει αποτελεσματική θέρμανση ακόμη και όταν επικρατούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και -20°C!

Βάζει στοπ στον ψυχρό αέρα! enter image description here

Η λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης προετοιμάζει το… έδαφος, ώστε να δημιουργεί η συσκευή σου το κατάλληλο κλίμα ξεκούρασης ή εργασίας! Ο αισθητήρας του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης. Με τη λειτουργία της έξυπνης προθέρμανσης η εκροή αέρα ξεκινά αφού θερμανθεί πρώτα η συσκευή και έτσι, δεν κινδυνεύεις να χάσεις την βολή σου και τη ζεστασιά του χώρου σου…από ανεπιθύμητα ρεύματα αέρα!

Έχει «ζώνη» για προστασία!

Η εξελιγμένη κατασκευή της εξωτερικής μονάδας με την ειδική ζώνη θέρμανσης στην κάτω επιφάνειά της εγγυάται τη μέγιστη προστασία της ακόμα και από τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει την επιμήκυνση του χρόνου ζωής της μονάδας, ενώ παρέχει μέγιστες αποδόσεις για άριστες συνθήκες θέρμανσης στον χώρο, άμεσα και αποτελεσματικά!

Eπίλεξε το κλιματιστικό Inventor που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόλαυσε τη ζεστασιά του σπιτιού σου, όσο κρύο κι αν κάνει έξω!