05 / 04 / 2023

Κάνε την καλύτερη επιλογή για το νέο σου σπίτι, με τις κατάλληλες συσκευές Inventor!

Κάνε την καλύτερη επιλογή για το νέο σου σπίτι, με τις κατάλληλες συσκευές Inventor!

Η αλλαγή σπιτιού είναι μια ωραία διαδικασία, φέρνει αέρα ανανέωσης και, παρόλο που ανυπομονείς, ξέρουμε όλοι πόσο κόπο και προετοιμασία χρειάζεται. Απαιτείται οργάνωση, χρόνος και φυσικά πολλή προσοχή, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές και να ξοδέψεις κατάλληλα τα χρήματά σου. Και μέσα σε αυτή την τεράστια λίστα που έχεις ετοιμάσει με όσα πρέπει να γίνουν, υπάρχουν και οι οικιακές συσκευές που θα επιλέξεις να βάλεις στο σπίτι σου. Μπορεί να σκεφτείς ότι θα διαλέξεις ό,τι σου προτείνει κάποιος γνωστός, ωστόσο, αν και εννοείται ότι οι κριτικές είναι βοηθητικές, δε σημαίνει ότι αυτό που θα σου προτείνουν είναι η καλύτερη επιλογή. Στην πραγματικότητα ίσως δεν υπάρχουν απαραίτητα σωστές ή λάθος επιλογές. Και αυτό γιατί η καλύτερη επιλογή θα είναι αυτή που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα και την καθημερινότητά σου, στις ανάγκες της οικογένειάς σου και του τρόπου που ζείτε. Ορισμένα πράγματα όμως πρέπει να τα έχεις κατά νου πριν επιλέξεις την καλύτερη συσκευή για εσένα, για να πάρεις την απόφασή σου πιο εύκολα, κι αυτή η μεγάλη λίστα που σε αγχώνει να μικρύνει λίγο!

Συσκευές που σου εξασφαλίζουν οικονομία!

enter image description here Με την αστάθεια που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην ενέργεια, εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι να βάλεις στο σπίτι σου συσκευές που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομείς χρήματα. Για παράδειγμα, αν χρειάζεσαι κλιματιστικό, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κοιτάξεις είναι η απόδοσή του. Δηλαδή, πόσα τετραγωνικά μέτρα θέλεις να καλύψεις με αυτό. Μπορεί να σκεφτείς ότι όσο πιο μεγάλο είναι ένα κλιματιστικό, τόσο περισσότερο κοστίζει, όμως ουσιαστικά αν έχεις το κλιματιστικό που απαιτείται για τον χώρο σου, θα κάνεις οικονομία αργότερα κατά τη χρήση. Κι αυτό γιατί αν το κλιματιστικό είναι μικρότερης απόδοσης από αυτό που όντως χρειάζεται, θα δουλεύει περισσότερο προσπαθώντας να πιάσει την κατάλληλη θερμοκρασία χωρίς αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Επίσης, επίλεξε ένα κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α+++ στην ψύξη και στη θέρμανση, όπως το κλιματιστικό Legend, που διασφαλίζει άριστη απόδοση με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος κι ενεργειακό αποτύπωμα, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα.

enter image description here Ακόμη αν χτίζεις το δικό σου σπίτι και έχεις την επιλογή, μπορείς να επενδύσεις σε μια αντλία θερμότητας, την πράσινη και καλύτερη επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας. Οι αντλίες θερμότητας Matrix αποτελούν την ιδανική λύση για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού, ενώ μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χώρου για ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό, θέρμανση με καλοριφέρ και κλιματισμό. Μπορείς να επιλέξεις αντλία ενιαίου ή διαιρούμενου τύπου, ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου και να εξασφαλίσεις εξαιρετικές συνθήκες με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, με τις αντλίες θερμότητας Matrix δεν χρειάζεται να ανησυχείς για θέματα αντοχής, αφού ο ειδικός τους σχεδιασμός, εκτός από ιδανικές συνθήκες μέσα στο σπίτι, διασφαλίζει και την προστασία της εξωτερικής μονάδας, ακόμη κι όταν έξω επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες. Επιπλέον, ο κεντρικός έλεγχος με ελληνικό μενού και το Wi-Fi θα σε διευκολύνουν ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, όσον αφορά στην επιλογή του ψυγείου σου, ξεκίνα λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο χώρο που έχεις στην κουζίνα. Έπειτα σκέψου τι χωρητικότητα θα πρέπει να έχει το ψυγείο για να σε εξυπηρετεί και να χωράει την ποσότητα τροφίμων που χρειάζεσαι συνήθως. Ευτυχώς, τα ψυγεία είναι συσκευές που δεν καταναλώνουν τόσο πολύ ρεύμα, ωστόσο αν κάνεις την κατάλληλη επιλογή, θα κάνεις περισσότερη οικονομία. Για παράδειγμα, αν θες ένα άνετο ψυγείο που θα κρατήσει τα τρόφιμά σου φρέσκα για περισσότερο για να μην χρειαστεί να πετάς τίποτα, επίλεξε τον ψυγειοκαταψύκτη PSB20070INL. Σε λίγο πιο μικρές διαστάσεις, ο ψυγειοκαταψύκτης PSB20060INL εξασφαλίζει επίσης απόλυτη φρεσκάδα χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή ψύξης ενώ παράλληλα διαθέτει, λειτουργία ECO για εξοικονόμηση ενέργειας. Και αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος μπορείς να επιλέξεις ένα πιο μικρό ψυγείο όπως το δίπορτο DPB144B που διατηρεί σταθερή και ισορροπημένη θερμοκρασία για άψογη συντήρηση τροφίμων.

Επίσης, μια άλλη λύση για οικονομία στο σπίτι είναι ο φούρνος μικροκυμάτων, παρόλο που τώρα μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Οι φούρνοι μικροκυμάτων Inventor δεν προορίζονται απλά για ξεπάγωμα ή ζέσταμα του φαγητού, αλλά και για μαγείρεμα, χάρη στη λειτουργία grill, τη λειτουργία αερόθερμου φούρνου και των συνδυαστικών προγραμμάτων. Οι διαφορετικές λειτουργίες σου επιτρέπουν να μαγειρέψεις κανονικά ψητά κρέατα και ψάρια, γλυκά, ακόμη και μακαρόνια, χωρίς να χρειαστεί να ανάψεις τον κανονικό φούρνο που καίει τόσο πολύ!

Συσκευές που σου εξασφαλίζουν άνεση!

Το δεύτερο πολύ σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των συσκευών μας είναι η άνεση κι η ευελιξία. Να βρούμε δηλαδή συσκευές που θα ταιριάξουν στην καθημερινότητά μας και θα την κάνουν λίγο πιο εύκολη. Και η άνεσή μας δεν είναι καθόλου δευτερεύον ζήτημα όταν καθημερινά έχουμε τόσες υποχρεώσεις και τρέξιμο.

enter image description here

Αν είσαι από αυτούς που αποθηκεύεις τρόφιμα στην κατάψυξη για να καταναλωθούν τις ημέρες που δεν θα έχεις χρόνο να μαγειρέψεις, σίγουρα ξέρεις ότι η κατάψυξη του ψυγείου μπορεί να μη φτάνει! Η Inventor διαθέτει πλήρη γκάμα σε καταψύκτες, σε πολλά διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Μπορείς να επιλέξεις έναν οριζόντιο καταψύκτη και να τον αποθηκεύσεις σε μια αποθήκη, ή έναν κάθετο καταψύκτη που θα ταιριάξει απόλυτα στην κουζίνα σου ή ακόμη μπορεί και να εντοιχισθεί. Επιπλέον, η διπλή λειτουργία ψύξης και συντήρησης θα σου προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ η ψύξη 4 αστέρων εγγυάται άριστη απόδοση και πολύ γρήγορη ψύξη των τροφίμων σου. Ακόμη, αφού μιλάμε για άνεση, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το πλυντήριο πιάτων που πραγματικά σου γλιτώνει τόση ενέργεια και χρόνο. Τα πλυντήρια πιάτων Clean Pro της Inventor είναι ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε σου ανάγκη και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε inox και λευκό χρώμα, σε 60 ή 45 εκατοστά ή και επιτραπέζιο ανάλογα με την χωρητικότητα της κουζίνας σου. Και δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να γεμίσει το πλυντήριο για να έχεις καθαρά πιάτα! Αφού με το πρόγραμμα μισής πλύσης ή το πρόγραμμα πλύσης σε ζώνες μπορείς να πλύνεις τα πιάτα σου χωρίς να έχεις γεμίσει το πλυντήριο κι αυτό θα καταναλώσει λιγότερο νερό κι ενέργεια, ενώ το αυτόματο άνοιγμα πόρτας θα τα κάνει να γυαλίζουν. Επιπλέον, ξέρουμε πόσο γρήγορη κι απαιτητική είναι η κάθε σου μέρα, γι’ αυτό τα πλυντήρια πιάτων Clean Pro διαθέτουν προγράμματα γρήγορης πλύσης, ώστε να έχεις έτοιμα καθαρά και στεγνά πιάτα σε πολύ λίγο χρόνο.

Ακόμη, πόσο εύκολη γίνεται η καθημερινότητά μας αν έχουμε το κατάλληλο πλυντήριο ρούχων; Σίγουρα πρέπει να σκεφτείς πρώτα τη χωρητικότητά του, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες της οικογένειάς σου και να μην χρειάζεται να βάζεις τρία πλυντήρια τη μέρα για να έχεις καθαρά ρούχα. Τα πλυντήρια ρούχων Galaxy της Inventor με ελληνικό μενού και προγράμματα πλύσης για κάθε ανάγκη, θα σε διευκολύνουν αμέσως! Εκτός από τα κλασσικά προγράμματα που εννοείται διαθέτουν, όπως το πρόγραμμα για βαμβακερά και για μάλλινα, διαθέτουν προγράμματα για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Αν για παράδειγμα βιάζεσαι μπορείς να επιλέξεις το πρόγραμμα πλύσης σε 15 λεπτά. Αν θέλεις απόλυτα καθαρά ρούχα χωρίς μικρόβια επίλεξε ένα πρόγραμμα όπως η πλύση με ατμό ή η λειτουργία Hygiene Pro.

Συσκευές 2 σε 1!

Και για το τέλος, αφήσαμε τις συσκευές 2 σε 1. Σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε; Και φυσικά θα ξεκινήσουμε με τα κλιματιστικά, τα οποία δεν τα βάζουμε σε αυτή την κατηγορία απλά επειδή προσφέρουν δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη τον χειμώνα. Αυτό είναι ήδη γνωστό. Τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν και λειτουργίες για υγιεινή και πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα, οπότε καθαρίζουν και τον αέρα του σπιτιού σου. Για παράδειγμα η τεχνολογία Ultraviolet τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, ενώ ο Ιονιστής καθαρίζει την ατμόσφαιρα από μικροοργανισμούς όπως γύρη, σκόνη, καπνό και οσμές. Η αντιβακτηριακή λειτουργία φροντίζει για την υγιεινή της εσωτερικής μονάδας, ενώ ο Aqua Ionizer καθαρίζει και εμπλουτίζει τον αέρα με θετικά και αρνητικά ιόντα, κάνοντας καλό στην επιδερμίδα σου.

enter image description here
Επιπλέον, με το Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Galaxy εξοικονομείς χρόνο και χώρο, αφού αντί για δύο συσκευές έχεις μια. Με Inverter μοτέρ για να εγγυάται υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, με προγράμματα για απόλυτα καθαρά ρούχα χωρίς λεκέδες, για βρεφικά και ευαίσθητα ρούχα, για πλύσιμο και στέγνωμα σε μία ώρα και τρεις τύπους στεγνώματος... δεν θα πιστεύεις πόση άνεση θα έχεις καθημερινά!

Σίγουρα το να φτιάχνεις καινούριο σπίτι είναι πραγματική δοκιμασία! Όμως κάθε αλλαγή είναι για καλό και μαζί της φέρνει ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές! Και με τις κατάλληλες συσκευές, θα έχεις περισσότερο χρόνο να τις απολαμβάνεις στο έπακρο.

Στην Inventor σχεδιάζουμε συσκευές προηγμένης τεχνολογίας που θα ταιριάξουν απόλυτα σε κάθε σου ανάγκη, κάνοντας την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη, ξένοιαστη και άνετη! Επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει πιο πολύ!