30 / 09 / 2021

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τη φοιτητική σου ζωή, χωρίς να σου λείψει τίποτα από τη φροντίδα της μαμάς, με τις μικροσυσκευές Inventor!

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τη φοιτητική σου ζωή, χωρίς να σου λείψει τίποτα από τη φροντίδα της μαμάς, με τις μικροσυσκευές Inventor!

Γιατί η ευελιξία, ευκολία, οικονομία και απόλυτη άνεση που θες για να απολαμβάνεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο επιστρέφοντας από την σχολή, «πάνε πακέτο» με το φοιτητικό πακέτο μικροσυσκευών της Inventor! Τις συσκευές που θα σου γίνουν πλέον απαραίτητες για να αποφύγεις τις πολλές ώρες στην κουζίνα, το χρονοβόρο σκούπισμα και να δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες στο σπίτι για να απολαύσεις με την ησυχία σου την αγαπημένη σου σειρά.

enter image description here

Φούρνος μικροκυμάτων Inventor για να μην έχεις πια ανάγκη τα τάπερ της μαμάς!

Προετοίμασε τα καθημερινά σου γεύματα, από το σνακ που θα πάρεις μαζί σου στη σχολή μέχρι το ποπ κορν για την παρέα, και εξασφάλισε καλομαγειρεμένα και νόστιμα πιάτα σε πραγματικά ελάχιστο χρόνο. Μπορείς να φτιάξεις όποια συνταγή επιλέξεις απίστευτα εύκολα και με άψογα αποτελέσματα, που θα σε αποθεώσουν στα μάτια των φίλων σου! Ψήσε τα φαγητά σου, όπως ακριβώς θα έκανες και στον παραδοσιακό φούρνο, χάρη στη λειτουργία Φούρνου με αέρα, μαγείρεψε ψάρι ή κρέας στο grill ή ξεπάγωσε και ζέστανε τα ήδη έτοιμα γεύματά σου στα μικροκύματα, εύκολα, απλά και σε χρόνο μηδέν!

enter image description here

Σκούπες stick Inventor για να δεις το σκούπισμα με άλλο μάτι!

Η εντυπωσιακή τους εμφάνιση δεν είναι το μόνο που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Συνδυάζονται απόλυτα με το ελεύθερο σκούπισμα χωρίς καλώδια και περιορισμούς - για να μπορείς και να χορεύεις ενώ σκουπίζεις! - εργονομικό σχεδιασμό για να μπορείς να φτάσεις εύκολα και κάτω από τον καναπέ, το εύκολο άδειασμα του κάδου με μια απλή κίνηση και τον φωτισμό LED στο πέλμα ώστε να μην σου ξεφεύγει ούτε ψίχουλο. Πόσο μάλλον εάν έχεις στο σπίτι κατοικίδιο. Το paw master πέλμα θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση ο δεύτερος καλύτερός σου φίλος μετά το ζωάκι σου, απομακρύνοντας με μια κίνηση τα συσσωρευμένα χνούδια και τις τρίχες από ότι τύπο πατώματος κι αν έχεις, σε λιγότερο από μια ώρα. Έτσι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ιδιαίτερο χρόνο στο σκούπισμα για να έχεις καθαρό σπίτι, έτοιμο να υποδεχτεί την παρέα ανά πάσα στιγμή!

enter image description here

Αφυγραντήρας Combo για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή στο φοιτητικό σου σπίτι όπως της αξίζει!

Έχεις την λύση για όλα στα χέρια σου: ταχύτατη μείωση υγρασίας στο ιδανικό επίπεδο, καθαρισμό της ατμόσφαιρας από μικρόβια και αλλεργιογόνα αλλά και εξοικονόμηση χώρου, με τον μεγαλύτερο μικρό αφυγραντήρα! Ο μεγαλύτερος κάδος 12 λίτρων απομακρύνει την υγρασία ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χώρους ενώ η Τεχνολογία Ultraviolet τύπου C και ο Ιονιστής σε βοηθούν να πεις ένα αποφασιστικό αντίο στους ιούς τα βακτήρια, τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα, και να αναπνεύσεις πραγματικά ελεύθερα! Ο ευέλικτος σχεδιασμός Pick Up & Turn εξασφαλίζει την εξοικονόμηση χώρου που χρειάζεσαι για να διοργανώσεις τις πιο όμορφες βραδιές με φίλους, αφού η συσκευή μαζεύεται και τοποθετείται εύκολα στην ντουλάπα. Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο και στο διάβασμά σου, αφού η αθόρυβη λειτουργία του αφυγραντήρα σου εξασφαλίζει την ησυχία που χρειάζεσαι για την απόλυτη συγκέντρωσή σου.

Επίλεξε τις μικροσυσκευές Inventor και απολαύστε ακόμη περισσότερο την φοιτητική ζωή στο σπίτι!