13 / 02 / 2024

In love ή single; Πέρασε τέλεια είτε ασχολείσαι με τον Άγιο Βαλεντίνο, είτε όχι!

In love ή single; Πέρασε τέλεια είτε ασχολείσαι με τον Άγιο Βαλεντίνο, είτε όχι!

Ποια είναι η σχέση σου με την ημέρα των ερωτευμένων; Ανυπομονείς να τη γιορτάσεις ή προτιμάς να μην ασχολείσαι με τέτοια; Ή μήπως σιχαίνεσαι όλο αυτό τον χαμό που επικρατεί με τα δώρα, τα λουλούδια και τις καρδούλες; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, είτε σου αρέσει να γιορτάζεις τη γιορτή των ερωτευμένων, είτε όχι, είτε είσαι σε σχέση, είτε single, έχουμε μερικές ιδέες για να περάσεις τέλεια σήμερα!

Είσαι in love και ανυπομονείς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ιδέες για να γιορτάσεις στο σπίτι!

Για τους παραδοσιακούς:

Ας ξεκινήσουμε από τα κλασσικά. Ετοιμάζεις φαγητό για δύο, κατά προτίμηση το αγαπημένο φαγητό του έρωτά σου για να του δείξεις πόσο τον σκέφτεσαι! Αν η μαγειρική δεν είναι το δυνατό σου σημείο, μη ρισκάρεις μέρα που είναι! Μπορείς να παραγγείλεις απ’ έξω για να αποφύγεις τα απρόοπτα, κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει! Άναψε κεριά, βάλε χαλαρωτική μουσική, βάλε τα αγαπημένα σου ρούχα και άρωμα κι όλα έτοιμα!
Συμβουλή: Μην το παρακάνετε με το φαγητό, ειδικά αν είστε σε μακροχρόνια σχέση και πολλές φορές ξεχνιέστε! Αφήστε λίγο χώρο για επιδόρπιο (ό,τι κι αν είναι αυτό)!
Tip: Μια τέτοια μέρα κανείς δεν θέλει να κρυώνει. Φρόντισε να έχεις ενεργοποιήσει το Inventor κλιματιστικό σου από νωρίς για να έχεις την πιο ζεστή, ρομαντική ατμόσφαιρα!
enter image description here

Για τους movie lovers:

Ναι, δεν ακούγεται να είναι η πιο ρομαντική ιδέα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Όμως αν αυτός είναι ο τύπος σας, τι πειράζει; Σκοπός είναι να περνάτε καλά και να χαλαρώνετε μαζί! Ειδικά αν αυτό σας λείπει, αν τρέχετε με παιδιά και υποχρεώσεις, οργανώστε ένα movie date έτσι για να θυμηθείτε τις πρώτες φορές που είπατε να δείτε μαζί ταινία σπίτι… Τα must haves της βραδιάς: σπιτική πίτσα (για να μην σας πέσει βαριά), popcorn για τσιμπολόγημα και γλυκά snacks! Άντε, αν θέλεις κάπως να προσαρμόσεις τη βραδιά στη μέρα, κάνε την πίτσα ή τα γλυκά σε σχήμα καρδιάς!
Tip: Ψήσε την πίτσα σε φούρνο μικροκυμάτων Inventor και θα είναι έτοιμη σε μόλις 20 λεπτά! Όση ώρα ψήνεται, εσύ μπορείς να ετοιμαστείς ή να βρεις την ταινία που θα δείτε!

Για τα full in love φρέσκα ζευγάρια:

Τι να την κάνετε εσείς την ημέρα των ερωτευμένων; Λογικά αυτό που θα προτείνουμε το κάνετε συχνά! Ωστόσο μπορεί λίγο πιο χαλαρά. Οπότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να ετοιμάσετε κάτι ακόμη πιο ατμοσφαιρικό. Πάρτε ένα πολύ καλό μπουκάλι κρασί (ή και δύο), ετοιμάστε ένα πλατό με τυριά, ανάψτε κεριά, βάλτε ωραία χαλαρή μουσική κι είστε έτοιμοι!

Tip: Μ’ έναν συντηρητή κρασιών Inventor, θα διατηρήσετε το καλό κρασί σας στις κατάλληλες συνθήκες και θερμοκρασία και θα το απολαύσετε στο έπακρο.

Είσαι single και δεν θες ούτε να το σκέφτεσαι; Ιδέες για να περάσεις καλά (και σήμερα και κάθε μέρα)!

Για όσους θέλουν να δουν κόσμο:

Τόσα και τόσα μπορούμε να προτείνουμε σε αυτή την περίπτωση! Ειδικά αν μένεις σε πόλη έχεις αμέτρητες και διαφορετικές επιλογές για έξοδο (και έντονη και χαλαρή). Σινεμά, θέατρο, φαγητό, ποτό… Αν μάλιστα είσαι σε διάθεση μεγάλης εξόδου, σίγουρα σήμερα θα βρεις κάποιο antivalentine’s party, θα βάλεις το αγαπημένο σου βραδινό outfit και θα γυρίσεις ξημερώματα! Κι ακόμη κι αν το αποφασίσεις τελευταία στιγμή και αυτά που ήθελες να φορέσεις ακόμη στεγνώνουν στην απλώστρα, μην ανησυχείς. Ενεργοποίησέ τον αφυγραντήρα Inventor στη λειτουργία στεγνώματος ρούχων και μέχρι να κάνεις μπάνιο και να ετοιμαστείς, θα είναι όλα στεγνά και μοσχοβολιστά! enter image description here

Αν πάλι θες να δεις κόσμο αλλά είσαι σε πιο χαλαρό mood, τι καλύτερο από μια βραδιά με φίλους στο σπίτι; Μάζεψε τους αγαπημένους σου φίλους, παίξτε επιτραπέζια, πιείτε ποτάκι, φάτε όσο θέλετε και ό,τι θέλετε, χαλαρώστε και γελάστε με την ψυχή σας! Οι φίλοι μας είναι πολύτιμοι και τους χάνουμε με την καθημερινότητα. Ευκαιρία να βρεθείτε! Άλλωστε χθες ήταν και Galentine’s Day, αν δεν ξέρεις την γιορτή, τσέκαρέ τη και δες τη σαν ευκαιρία να πεις στα αγαπημένα σου φιλαράκια πόσο τα αγαπάς! Και μην σκεφτείς τα μαζέματα και το πλύσιμο των ποτηριών μόλις φύγουν. Θα τα βάλεις όλα στο πλυντήριο πάτων Inventor και το επόμενο πρωί θα τα βρεις καθαρά, στεγνά και λαμπερά, χωρίς στίγματα αφού η πόρτα θα ανοίξει μόνη της μόλις τελειώσει η πλύση!

Για όσους θέλουν να κακομάθουν τον εαυτό τους:

enter image description here Για σκέψου, πόσο συχνά κακομαθαίνεις τον εαυτό σου; Ευκαιρία σήμερα! H Miley πήρε και grammy για τα λουλούδια που πήρε στον εαυτό της! Σκέψου πώς θες να σε κακομάθεις, τι έχεις ανάγκη να κάνεις για να χαλαρώσεις και να νιώσεις λίγο spoiled! Ασχολήσου με τον εαυτό σου, φρόντισέ τον και κάνε του τα χατίρια. Θες να κάνεις γυμναστική μόνος σου ακούγοντας μουσική; Θες να κάνεις τα beaute σου, να βάλεις μάσκες προσώπου και κρέμες και μετά να χαλαρώσεις κάνοντας κάτι που σου αρέσει πολύ; Μήπως προτιμάς να φας απλά κάτι που γενικά αποφεύγεις γιατί κάνεις διατροφή; Μήπως σου έχει λείψει απλά να περάσεις περισσότερο χρόνο με το λατρεμένο σου κατοικίδιο; Κάνε ό,τι θα σε χαλαρώσει και μπορεί να σου λείπει καθημερινά και δείξε στον εαυτό σου πόσο τον αγαπάς!

Συμβουλή: Μην σε παρασύρει η καθημερινότητα και τελικά καταλήξεις απλά να κάνεις δουλειές στο σπίτι! Κρίμα είναι! Άλλωστε σε βοηθάμε εμείς σε αυτό, ακόμη κι αν χρειάζεται να βάλεις απλά ένα πλυντήριο! Βάλε τα ρούχα που έχεις για πλύσιμο στο πλυντήριο-στεγνωτήριο Inventor και θα είναι καθαρά, στεγνά και αφράτα σε μόλις μία ώρα! Δε χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι λοιπόν!

Είσαι in love αλλά δεν αντέχεις αυτή τη γιορτή, ενώ ο έρωτάς σου το περιμένει πώς και πώς;

enter image description here Φυσικά δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε αυτή την περίπτωση απ’ έξω! Πόσα ζευγάρια καταλήγουν να τσακώνονται τη συγκεκριμένη μέρα γιατί δεν ταιριάζουν αυτά που θέλουν! Ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται και η συμβουλή μας είναι μία! Βρείτε τα κάπου στη μέση και θα είστε κι οι δύο χαρούμενοι! Αυτό είναι το ζητούμενο άλλωστε. Αν στον καλό σου αρέσει να γιορτάζει αλλά σε εσένα όχι, φρόντισε να του κάνεις μια μικρή εκπληξούλα και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος! Δε χρειάζεται να είναι κάτι σπουδαίο, αρκούν σοκολατάκια ή ένα τριαντάφυλλο! Αν πάλι εσύ περιμένεις δώρα, λουλούδια και σοκολάτες σήμερα ενώ ο έρωτάς σου τα σιχαίνεται όλα αυτά, βάλε νερό στο κρασί σου και γιορτάστε κάπως διαφορετικά! Δεν είναι αυτό το σημαντικότερο άλλωστε, αλλά το πώς περνάτε καθημερινά!

Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα, εμείς σου ευχόμαστε να περάσεις τέλεια με παρέα ή χωρίς! Και φυσικά χωρίς καμία έγνοια για τις υποχρεώσεις και τις καθημερινές δουλείες του σπιτιού! Έχεις τις συσκευές Inventor να σε βοηθάνε σε αυτό.