27 / 07 / 2023

Ιδανική ατμόσφαιρα χειμώνα – καλοκαίρι με κλιματιστικά Inventor!

Ιδανική ατμόσφαιρα χειμώνα – καλοκαίρι με κλιματιστικά Inventor!

Η εποχή που προμηθευόμασταν ένα κλιματιστικό με σκοπό να μας δροσίζει μόνο για δυο-τρεις μήνες το καλοκαίρι, έχει περάσει προ πολλού. Και οι λόγοι είναι πολλοί! Αρχικά, κάθε καλοκαίρι είναι όλο και πιο ζεστό από το προηγούμενο, έτσι πολλοί χρησιμοποιούν το κλιματιστικό τους περισσότερο από ό,τι πριν. Επίσης, με την αστάθεια που επικρατεί στον τομέα της ενέργειας τα τελευταία χρόνια, κάθε χρόνο γίνεται συζήτηση σχετικά με το μέσο θέρμανσης που συμφέρει καλύτερα. Κι ένα σύγχρονο κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για θέρμανση, ειδικά αν έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Έτσι ουσιαστικά είναι δύο συσκευές σε μία. Επιπλέον, τα κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής κλάσης είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον γιατί έχουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Τα κλιματιστικά Inventor είναι ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν απόλυτα κάθε ανάγκη, τόσο για ψύξη, όσο και για θέρμανση, για να είσαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν άριστα ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εκτός όμως από την υψηλή απόδοση, διαθέτουν και ειδικά χαρακτηριστικά για να σου εξασφαλίσουν περισσότερη άνεση και το καλοκαίρι και τον χειμώνα… έτσι, για να τα αγαπήσεις λίγο παραπάνω!

Έχουμε συγκεντρώσει λοιπόν κάποιες από αυτές τις λειτουργίες και είμαστε σίγουροι ότι θα σε ενθουσιάσουν! Είτε είσαι τύπος του καλοκαιριού, είτε του χειμώνα!

Ποια είναι ιδανική για εσένα;

Τέλεια δροσιά, χωρίς να σε «χτυπάει»!

enter image description here Είσαι από εκείνους που το καλοκαίρι δεν αντέχουν χωρίς κλιματιστικό; Αλλά από την άλλη δεν θέλεις με τίποτα να νιώθεις τον αέρα του επάνω σου. Καταλήγεις λοιπόν να ανοίγεις το κλιματιστικό, μετά να το κλείνεις. Και μετά πάλι το ίδιο άνοιξε-κλείσε, σαν να τσακώνεστε! Σου έχουμε νέα, το μαρτύριο σου μπορεί να τελειώσει με τη λειτουργία Breeze Away!

Η λειτουργία Breeze Away φροντίζει ώστε ο αέρας του κλιματιστικού να μην κατευθύνεται προς εσένα. Μπορείς να την ενεργοποιήσεις κατά τη λειτουργία Ψύξης, Ανεμιστήρα και Αφύγρανσης και η κλίση των περσίδων θα ρυθμιστεί αυτόματα στις 35⁰, προσαρμόζοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα του ανεμιστήρα.

Έτσι σου χαρίζει την κατάλληλη θερμοκρασία, χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του αέρα επάνω σου. Θα τη βρεις στα κλιματιστικά: Leon, Leon (LHUV), Neo, Neo (N2UV)

Ζεστασιά που σε ακολουθεί!

enter image description here Αν είσαι από εκείνους που δεν αντέχουν το κρύο και θέλουν το σπίτι ζεστό σαν φούρνο για να ικανοποιηθούν κάθε χειμώνα, αλλά από την άλλη δεν θέλουν να φοράνε και ένα σωρό ρούχα για να ζεσταθούν, σου έχουμε την τέλεια λύση! Με τη λειτουργία Follow Me η ζεστασιά σε ακολουθεί! Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντάς σου απόλυτη ζεστασιά εκεί που τη θέλεις. Βάλε το χειριστήριο στην τσέπη και κάνε ό,τι θέλεις, φορώντας κοντομάνικο!

Θα τη βρεις στα κλιματιστικά: Legend, Leon, Leon (LHUV), Neo, Neo (N2UV), Professional (PFUVI), Aria (AR5), Professional

Σωστή θερμοκρασία σε κάθε σημείο!

enter image description here Δεν έχεις προτίμηση σε κάποια εποχή, αλλά αυτό που θέλεις ασυζητητί από το κλιματιστικό σου είναι να εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου, ακόμη και σε δυσπρόσιτες γωνίες, κάτω από σκάλες ή και πίσω από μια κολώνα; Αν ναι, τότε η αγαπημένη σου λειτουργία θα είναι η 4D Ροή Αέρα η οποία εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις, φροντίζοντας να καλύπτει και τα πιο δύσκολα σημεία του χώρου. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό των κλιματιστικών Inventor, η κίνηση των περσίδων γίνεται οριζόντια αλλά και κάθετα κι εσύ μπορείς να απολαμβάνεις τη θερμοκρασία που θέλεις με άνεση σε κάθε σημείο του δωματίου.

Θα τη βρεις στα κλιματιστικά: King Plus, Leon, Leon (LHUV), Neo, Neo (N2UV), Aria (AR5), Corona, Corona Plus, Comfort, Professional

Και φωνητικές εντολές; Χειμώνα - καλοκαίρι!

Αν λατρεύεις την τεχνολογία και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτή, λογικά είσαι απο εκείνους που χρησιμοποιούν συνέχεια την εφαρμογή Inventor Control. Είτε όταν θέλεις να γυρίσεις σε ένα δροσερό σπίτι, είτε γιατί το κατοικίδιό σου ζεσταίνεται ενώ εσύ βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, είτε γιατί απλά βαριέσαι να ψάχνεις το τηλεχειριστήριο. Λογικά θα έχεις ήδη και δυο-τρία έξυπνα σενάρια ανάλογα με το πρόγραμμά σου και την εποχή.

Αυτό όμως που μπορεί να μην ήξερες είναι ότι μπορείς να “μιλάς” στα Inventor κλιματιστικά σου μέσω της Siri, της Alexa ή της Google Assistant! Ορίζοντας φράσεις που θα αναγνωρίζει το κλιματιστικό σου, μπορείς να το διαχειρίζεσαι εύκολα και γρήγορα, μιλώντας απλά στο κινητό σου!
Την επιλογή αυτή την έχεις με όλα τα κλιματιστικά Inventor!

Είτε λοιπόν ζεσταίνεσαι πολύ, είτε δεν αντέχεις το κρύο, είτε απλά θέλεις τη σωστή θερμοκρασία σε κάθε γωνία του χώρου σου χωρίς κάν να πατήσεις κάποιο πλήκτρο, τα κλιματιστικά Inventor μπορούν να καλύψουν κάθε σου ανάγκη! Ποιο θα διαλέξεις;