11 / 10 / 2022

Η τεχνολογία του αύριο φροντίζει για την ζεστασιά του σπιτιού σου σήμερα!

Η τεχνολογία του αύριο φροντίζει για την ζεστασιά του σπιτιού σου σήμερα!

Όλοι ξέρουμε ότι η υγρασία φτάνει «μέχρι το κόκκαλο»! Το βλέπουμε άλλωστε και στις προβλέψεις των δελτίων καιρού, που η «αισθητή θερμοκρασία» είναι πιο χαμηλή όταν υπάρχει πολύ νερό στην ατμόσφαιρα. Το ίδιο συμβαίνει και στο σπίτι μας, που νιώθουμε περισσότερο το κρύο όταν η υγρασία είναι πολύ έντονη. Στην Inventor κατανοούμε τις ανησυχίες σου για οικονομία και κάλυψη των αναγκών της θέρμανσης τον χειμώνα που έρχεται. Παράλληλα, δίνουμε έμφαση στο να διαμορφώσουμε την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, εκεί που θες να νιώθεις πραγματικά ασφαλής και προστατευμένος. Στόχος μας να κάνουμε την απαιτητική καθημερινότητά σου πιο εύκολη με συσκευές που ενσωματώνουν αναβαθμισμένη τεχνολογία και ενσωματώνονται απόλυτα στο νοικοκυριό σου. Για να σου εξασφαλίσουν άνεση και ευελιξία!

Ενεργοποιώντας τον αφυγραντήρα σου φροντίζεις για όλα, αφού απομακρύνεται η υγρασία και ο αέρας στον χώρο γίνεται πιο ξηρός, με αποτέλεσμα η θέρμανση να αποδίδει άμεσα και, κυρίως, οικονομικότερα, ενώ η ατμόσφαιρα του σπιτιού σου γεμίζει καθαρό και φρέσκο αέρα!

Τεχνολογίες για Οικονομία & Απόδοση στη Θέρμανση

enter image description here Δεν είναι τυχαίο που η Inventor είναι η no 1 μάρκα σε πωλήσεις αφυγραντήρων στην Ελλάδα. Όλοι οι αφυγραντήρες Inventor είναι εξοπλισμένοι με το έξυπνο σύστημα Flash Dry που, απομακρύνοντας εύκολα και αποτελεσματικά την υγρασία, εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση στη θέρμανση. Το Flash Dry είναι μία σειρά από λειτουργίες, όπως η Έξυπνη Αφύγρανση, η Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα και το Wi-Fi, που διαμορφώνουν την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, φροντίζοντας για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και, συνεπώς, την εξοικονόμηση χρημάτων!
enter image description here Με την Έξυπνη Αφύγρανση, η συσκευή επιλέγει αυτόματα το επίπεδο υγρασίας μεταξύ 45%-55% ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, για να σου χαρίσει την άνεση και την οικονομία που θες. Επιλέγοντας το ιδανικό επίπεδο υγρασίας, ο αφυγραντήρας θα προσαρμόσει αυτόματα τη λειτουργία του ανεμιστήρα, ρυθμίζοντας την ταχύτητα του ανάλογα με τις ανάγκες αφύγρανσης που θες να καλύψεις, χάρη στην Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα. Αν τη συνδυάσεις με την Έξυπνη Αφύγρανση, εξασφαλίζεις ακόμη καλύτερη απόδοση χωρίς καθόλου κόπο, αφού ο αφυγραντήρας θα ρυθμίσει από μόνος του τη λειτουργία για να διαμορφώσει το επίπεδο υγρασίας στον χώρο!
enter image description here Η Inventor ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσαν στην τεχνολογία Wi-Fi. Με την εφαρμογή Inventor Control έχεις ένα σημαντικό “εργαλείο” για τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου, που σου δίνει δύο σημαντικές δυνατότητες: πρώτο να χειρίζεσαι τον αφυγραντήρα σου από όπου κι αν βρίσκεσαι, είτε εκτός σπιτιού, είτε χαλαρώνεις στον καναπέ, ακόμη και με τον ήχο της φωνής σου! Και δεύτερο να δημιουργείς έξυπνα σενάρια σύμφωνα με τα οποία θα ενεργοποιείται αυτόματα η συσκευή σου. Για παράδειγμα όταν βρέχει ή όταν το επίπεδο υγρασίας είναι υψηλό ή λίγο πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της θέρμανσης κλπ, δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες που θα εξασφαλίσουν την πιο αποδοτική και οικονομική χρήση, τόσο του αφυγραντήρα όσο και της θέρμανσης.
enter image description here Για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την επίμονη υγρασία, ειδικά αν το σπίτι σου το «βλέπει» ο ήλιος λίγες ώρες την ημέρα, ή δεν θερμαίνεται συστηματικά, ακόμη και αν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη των 15οC, η πιο κατάλληλη επιλογή αφυγραντήρα είναι με ζεόλιθο. Και αυτό γιατί η εξελιγμένη Τεχνολογία Zeo Gen με Ζεόλιθο, χωρίς συμπιεστή, απομακρύνει κάθε ίχνος υγρασίας ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Τοποθέτησέ τον στο υπόγειο και δες θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της υγρασίας αλλά και στην αποφυγή επανεμφάνισης της μούχλας. Παράλληλα, με την τεχνολογία Zeo Gen ο αέρας που βγαίνει από τον αφυγραντήρα είναι ζεστός, λόγω της ενσωματωμένης αντίστασης, ενισχύοντας και τη θέρμανση του χώρου, για να φτιάξει τις συνθήκες άνεσης και ζεστασιάς που χρειάζεσαι! enter image description here Για τη δραστική μείωση της κατανάλωσης του ρεύματος του σπιτιού σου, αναλαμβάνει δράση η λειτουργία ECO του αφυγραντήρα σου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, επιλέγεις η συσκευή σου να λειτουργεί οικονομικότερα, μειώνοντας την κατανάλωση στο μισό! Έτσι, θα δεις την διαφορά όχι μόνο στην απομάκρυνση της υγρασίας αλλά και στον λογαριασμό του ρεύματος.

Τεχνολογίες για Υγιεινή Ατμόσφαιρα

enter image description here Ο αφυγραντήρας σου μετατρέπεται σε αυτόνομο καθαριστή αέρα, ενσωματώνοντας 2 συσκευές σε 1! Φροντίζει για τις ιδανικές συνθήκες στο σπίτι σου, αφού ως αφυγραντήρας μειώνει τα ποσοστά υγρασίας, ενώ ως αυτόνομος καθαριστής απομακρύνει τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια. Η συσκευή μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη λειτουργία της ανάλογα με την ποιότητα του αέρα στον χώρο σου, χάρη στον υψηλής τεχνολογίας αισθητήρα PM2.5 που εντοπίζει τα ανεπιθύμητα σωματίδια. Παράλληλα, η φωτεινή ένδειξη θα έχει κόκκινο χρώμα όταν η ατμόσφαιρα είναι επιβαρυμένη, κίτρινο χρώμα όταν είναι ανεκτή και πράσινο όταν είναι ιδανική. Έτσι γνωρίζεις πάντα την ποιότητα του αέρα και έχεις απόλυτο έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή, ενώ παράλληλα μειώνεις την άσκοπη λειτουργία της συσκευής, εξοικονομώντας ενέργεια.
enter image description here Η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, αφού χάρη στο υπεριώδες φως “σπάει” τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του αφυγραντήρα, προσφέροντας απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σου. Στον αφυγραντήρα σου ενσωματώνεται ο ιονιστής, που φροντίζει για την καθαριότητα της ατμόσφαιρας. Τα αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται, «συλλαμβάνουν» τη σκόνη και τις άσχημες μυρωδιές, για να απολαμβάνεις πάντα αέρα… φρεσκάδας στο χώρο σου.
enter image description here Το φίλτρο αποστείρωσης HEPA «ανεβάζει» την ποιότητα του αέρα, περιορίζοντας τα αιωρούμενα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, ενώ βάζει και τον άνθρακα στις υπηρεσίες σου, αφού με το φίλτρο ενεργού άνθρακα, φροντίζει να συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης, για να νιώθεις προστατευμένος σε κάθε σου αναπνοή.

Τεχνολογίες για Ευελιξία & Άνεση

enter image description here Στην Inventor αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σου και δίνουμε λύση! Την ανάγκη σου να έχεις έτοιμα στεγνά ρούχα για να πας στην δουλειά, να ετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο και τις αθλητικές τους δραστηριότητες, καθαρά & αποστειρωμένα ρούχα για τις αλλαξιές του μωρού, αλλά και μυρωδάτες πιτζάμες για να απολαύσεις την ξεκούραση σου και την ζωή στο σπίτι! Στεγνά ρούχα άμεσα, αποτελεσματικά και προπάντων οικονομικά, χάρη στη λειτουργία αυτομάτου στεγνώματος ρούχων. O έξυπνος αισθητήρας με τον μοναδικό του σχεδιασμό, περιστρέφεται 360 μοίρες εντοπίζοντας τα βρεγμένα ρούχα και κατευθύνοντας τον αέρα στο σημείο που χρειάζεται. Εξασφάλισε εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων καθώς ο χρόνος στεγνώματος ρούχων μειώνεται δραστικά. Παράλληλα, ο αφυγραντήρας γίνεται η ιδανική λύση στην περίπτωση χώρων που δεν θερμαίνονται σωστά, αφού ενεργοποιώντας τη λειτουργία αυτόματου στεγνώματος ρούχων, ο αέρας που εξέρχεται από την μονάδα είναι ζεστός, εξασφαλίζοντας σας στεγνά ρούχα ακόμη πιο γρήγορα!
enter image description here Στην εποχή του Internet of Things, η Inventor, η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε το Wi-Fi στους αφυγραντήρες, δεν θα μπορούσε να μην εξελίξει την απομακρυσμένη διαχείριση της συσκευής σου! Έτσι μπορείς μέσω της εφαρμογής Inventor Control να ρυθμίσεις τον αφυγραντήρα σου από όπου κι αν είσαι οποιαδήποτε στιγμή, αλλά και να φτιάξεις έξυπνα προσωποποιημένα σενάρια σύμφωνα με τον καιρό και το καθημερινό σου πρόγραμμα.
enter image description here Ο Σχεδιασμός Pick up & turn και η Bucketless λειτουργία του μοντέλου Combo απογειώνουν την ευελιξία στη χρήση! Γιατί με μια απλή κίνηση, σηκώνεις, στρίβεις και τοποθετείς τον αφυγραντήρα πάνω στον μεγάλο κάδο του για να καλύψεις περισσότερα τετραγωνικά. Με την ίδια ευκολία ο αφυγραντήρας σου μαζεύει μέσα στον κάδο, για άνετη αποθήκευση στη ντουλάπα ή κάτω από τη σκάλα ή οπουδήποτε επιλέξεις. Εναλλακτικά, με τη λειτουργία Bucketless, αφαιρείς τον κάδο και συνδέεις τον αφυγραντήρα με το σιφόνι για να ξεγνοιάσεις εντελώς από το άδειασμα του κάδου. enter image description here Ενημερώσου εύκολα και ανά πάσα στιγμή για το επίπεδο υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο σου! Με την φωτεινή ένδειξη υγρασίας έχεις άμεσο και ακριβή έλεγχο, χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα για να προσαρμόσεις ανάλογα τη λειτουργία του αφυγραντήρα σου. Μέσω των φωτεινών ενδείξεων, γνωρίζεις με μια ματιά από την άνεση του καναπέ σου αν η υγρασία του χώρου σου είναι σε εξαιρετικό, καλό ή επιβαρυμένο επίπεδο ανάλογα με τα χρώματα μπλε, κίτρινο, κόκκινο, που εμφανίζονται στο μπροστινό μέρος της συσκευής.
enter image description here Με την λειτουργία Turbo μπορείς να απομακρύνεις εύκολα την επίμονη υγρασία σε ελάχιστο χρόνο για να απολαύσεις τις δραστηριότητές σου στο σπίτι με την άνεση που θες! Η αναβαθμισμένη λειτουργία Turbo, ενισχύει την εξαγωγή αέρα, και επαναφέρει αποτελεσματικά σε “χρόνο dt”, τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας για την πιο άνετη ατμόσφαιρα που έχεις φανταστεί στο χώρο σου!
enter image description here Ξέρουμε ότι γυρνώντας στο σπίτι σου μετά από μια απαιτητική ημέρα στη δουλειά, το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ξεκούρασή σου! Επειδή τίποτα δεν πρέπει να σου «χαλάσει» αυτό το κομμάτι της ημέρας, ο αφυγραντήρας σου κάνει όλη την δουλειά στο αθόρυβο, απομακρύνοντας την υγρασία στα σιωπηλά, για να απολαύσεις όλα όσα θες σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας!

Στην Inventor θέλουμε όλοι όσοι επιλέξετε τις συσκευές μας να απολαμβάνετε προϊόντα που υπερέχουν τεχνολογικά και εξασφαλίζουν τέλειες συνθήκες, για εσάς και τους αγαπημένους σας, τώρα αλλά και στο μέλλον!

Εξοπλίσου με έναν αφυγραντήρα Inventor και δες τα οφέλη στην άνετη και καθαρή ατμόσφαιρα, την οικονομία στο ρεύμα αλλά και την απόλυτη άνεσή σου, χάρη στις εξελιγμένες τεχνολογίες του. Από την Inventor, τη No 1 εταιρεία στην Ελλάδα σε πωλήσεις αφυγραντήρων!