19 / 11 / 2021

Η τεχνολογία του αύριο ενσωματώνεται στην πιο σύγχρονη και βιώσιμη λύση για τη θέρμανση, τις αντλίες θερμότητας Inventor!

Η τεχνολογία του αύριο ενσωματώνεται στην πιο σύγχρονη και βιώσιμη λύση για τη θέρμανση, τις αντλίες θερμότητας Inventor!

Αντιμετώπισε κατάλληλα τις χαμηλές θερμοκρασίες και την αύξηση τιμών με Αντλίες Θερμότητας Inventor

Ο χειμώνας έφτασε και τα πρώτα κρύα συνοδεύονται από το γνωστό άγχος για την αύξηση του μηνιαίου σου προϋπολογισμού που θα εξασφαλίσει την άνεση του ζεστού σπιτιού, ξοδεύοντας χρήματα στη θέρμανση με λέβητα πετρελαίου, φυσικό αέριο ή ηλεκτρικό ρεύμα. Πόσο μάλλον όταν οι τιμές όλων αυτών αυξάνονται και σε κάνουν να ανάβεις όλο και λιγότερο το καλοριφέρ για να κάνεις οικονομία ή να πειραματίζεσαι με άλλους παροδικούς και ίσως επιβαρυντικούς για το περιβάλλον τρόπους θέρμανσης.
enter image description here Επειδή λοιπόν στην Inventor αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη σου για οικονομικούς και αποδοτικούς τρόπους να διαμορφώσεις τις ιδανικές συνθήκες κλίματος στο σπίτι σου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, σου προτείνουμε την πιο σύγχρονη και βιώσιμη λύση, αυτή των αντλιών θερμότητας. Οι αντλίες θερμότητας Matrix της Inventor, σχεδιασμένες με κριτήρια την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας, αποτελούν την ιδανική και ολοκληρωμένη λύση για τη θέρμανση, την ψύξη και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης του νοικοκυριού σου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του χώρου και μάλιστα αποδίδουν τέλεια ακόμη και σε ακραίες εξωτερικές θερμοκρασίες!

Παρακάτω έχουμε επιλέξει τους βασικότερους λόγους που θα σε πείσουν να βάλεις τις αντλίες στο σπίτι ή την επιχείρησή σου και θα σου εξασφαλίσουν έναν πραγματικά ποιοτικό και οικονομικό μέσο θέρμανσης αλλά και ψύξης του χώρου σου, που ανταποκρίνεται επάξια ακόμη και στις πιο χαμηλές ή τις υψηλότερες θερμοκρασίες:
enter image description here

Η μέγιστη οικονομία που προσφέρει στην κατανάλωση ενέργειας!

  • Η αντλία θερμότητας απορροφά θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα και την αποδίδει στο χώρο μας. Η εξοικονόμηση στη διαδικασία αυτή προκύπτει από το ότι με 1kW ηλεκτρικής ενέργειας το σύστημα μπορεί να αποδώσει έως και 5kW θερμικής ενέργειας στο σπίτι σου. Η απορρόφηση θερμότητας από το περιβάλλον είναι δυνατή ακόμα και σε εξωτερικές θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν, καθιστώντας τες την ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή. Σε σύγκριση μάλιστα με ένα λέβητα πετρελαίου και με τρέχουσες τιμές ενέργειας το κόστος λειτουργίας είναι έως 60% χαμηλότερο. Αυτό βέβαια αλλάζει ανάλογα με την εφαρμογή και εξαρτάται μεταξύ άλλων από το μέσο θέρμανσης, τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, και τον τρόπο λειτουργίας.
    enter image description here

    Η απόλυτη φιλική λύση προς το περιβάλλον!

  • Ήρθε η ώρα να αφήσεις τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης που εκπέμπουν υψηλά ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα και να στραφείς στις αντλίες θερμότητας που το 66%-80% της θερμότητας που παράγουν προέρχεται από ανανεώσιμη πηγή (αεροθερμική ενέργεια). Επομένως, η μοντέρνα αυτή τεχνολογία ικανοποιεί τις απαιτήσεις για μείωση εκπομπών και την κάνει την ιδανική και περιβαλλοντικά υπεύθυνη, εναλλακτική επιλογή συγκριτικά με την εγκατάσταση ενός συμβατικού συστήματος.
    enter image description here

    Απόλυτη ευελιξία στην εγκατάσταση!

  • Το κόστος εγκατάστασης είναι σχετικά χαμηλό και η διαδικασία απλή. Δεν απαιτείται εκσκαφή ή γεώτρηση όπως στα γεωθερμικά συστήματα. Η μονάδα τοποθετείται όπως ένα κλασικό κλιματιστικό, χωρίς να χρειάζεται λεβητοστάσιο, δεξαμενή για αποθήκευση καυσίμων, καμινάδα ή κάποιου είδους αερισμός και έτσι η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μόνο ώρες. Επίσης, οι μονάδες είναι πλήρως εφοδιασμένες με όλα τα υδραυλικά μέρη προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία κατά την εγκατάσταση. Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού σου. Μπορεί, δε ανάλογα με την έκδοση, να συνδυαστεί με τα σώματα καλοριφέρ που ήδη έχεις στο σπίτι σου!
    enter image description here

    Η τεχνολογία του αύριο στις αντλίες θερμότητας!

  • Η απόλυτα σύγχρονη και εξελιγμένη σειρά αντλιών θερμότητας δεν θα μπορούσε παρά να ενσωματώνει αναβαθμισμένες λειτουργίες που κάνουν την ζωή σου ακόμη πιο εύκολη, όπως η έξυπνη λειτουργία Wi-Fi που σου επιτρέπει να ρυθμίζεις μέσω του smartphone ή του tablet σου τη λειτουργία θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης σε χρόνο dt, ή η δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο Smart Grid που πρακτικά σημαίνει ότι οι αντλίες θερμότητας Matrix μπορούν αυτόματα να ενεργοποιήσουν ή να περιορίσουν τη λειτουργία παραγωγής ζεστού νερού χρήσης ανάλογα με την επιβάρυνση του δικτύου, εξοικονομώντας ενέργεια και συμβάλλοντας ακόμη περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος. Ενσωματώνουν δε και την τεχνολογία All DC Inverter για να λειτουργούν στις ιδανικές καταστάσεις ανάλογα με τη ζήτηση ενέργειας και με χαμηλή στάθμη θορύβου, για να μη σε ενοχλούν καθόλου στις καθημερινές δραστηριότητές ή τον ύπνο σου!

Υψηλή απόδοση στην ψύξη ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες!

Οι αντλίες θερμότητας Inventor θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος σου και το καλοκαίρι, όταν όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι εξαιρετικά υψηλή και θα διασφαλίσουν τις απόλυτες στιγμές δροσιάς! Έτσι, με την ολοκληρωμένη λύση των αντλιών Matrix ξέρεις ότι τα έχεις όλα, δροσιά και σωστό κλίμα στο σπίτι σου με χαμηλό λειτουργικό κόστος χάρη στην εξελιγμένη σχεδίασή της που εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση, για να είσαι σίγουρος για τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας στο σπίτι σου όλο το χρόνο! .

Κι αν ακόμη δεν έχεις πειστεί, οι αντλίες θερμότητας Inventor Matrix πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης Εξοικονομώ-Αυτονομώ!

enter image description here

Πώς θα επιλέξεις όμως την κατάλληλη αντλία για τη θέρμανση του χώρου σου;

  • Το τετραγωνικά παίζουν ρόλο! Γενικά, όσο μεγαλύτερο είναι το σπίτι σου, τόσο μεγαλύτερης ισχύος αντλία χρειάζεσαι για να ζεσταθεί αποτελεσματικά. Επίσης, μεγάλη σημασία για την επιλογή αντλίας έχει η ποιότητα της μόνωσης του σπιτιού. Αν η μόνωση του σπιτιού σου είναι πολύ καλή, τότε οι ανάγκες ισχύος της αντλίας θερμότητας μειώνονται, οπότε το κόστος μειώνεται.
  • Η θέση σου έχει σημασία! Ακόμα ένας παράγοντας που επηρεάζει τις ανάγκες ισχύος της αντλίας είναι η κλιματική ζώνη της χώρας, στην οποία ανήκει το σπίτι. Για παράδειγμα, η Αττική κατατάσσεται στη δεύτερη κλιματική ζώνη, ενώ η Θεσσαλονίκη στην τρίτη. Σαν αποτέλεσμα, οι ανάγκες των σπιτιών στις δύο αυτές περιοχές διαφέρουν αρκετά. Γι΄αυτό επικοινώνησε άμεσα με έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπο Inventor, ο οποίος θα σου προτείνει τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου!
    enter image description here

    Προετοιμάσου κατάλληλα για το χειμώνα και τις ολοένα πιο χαμηλές θερμοκρασίες, επενδύοντας στις αντλίες θερμότητας Inventor που έχουν «οικολογική συνείδηση» και υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις το χειμώνα!