29 / 08 / 2022

Η τεχνολογία του αύριο βελτιώνει την ζωή σου, σήμερα.

Η τεχνολογία του αύριο βελτιώνει την ζωή σου, σήμερα.

Στην Inventor μέλημά μας είναι να κάνουμε την απαιτητική καθημερινότητά σου όσο πιο εύκολη γίνεται, δίνοντας έμφαση στην τεχνολογία και τις αναβαθμισμένες λειτουργίες των προϊόντων μας, που ενσωματώνονται απόλυτα στο νοικοκυριό σου για να σου προσφέρουν άνεση, προστασία, ασφάλεια και οικονομία. Παρακάτω θα βρεις μερικές μόνο από αυτές τις σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνολογίες των κλιματιστικών που φροντίζουν για την βελτίωση και την αναβάθμιση και της δικής σου ζωής.

Τεχνολογίες για Άνετη Ζωή

Στην Inventor γνωρίζουμε την επιθυμία σου να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή στο σπίτι σου όπως ακριβώς την ονειρεύεσαι. Γι’ αυτό έχουμε φροντίσει ώστε το κλιματιστικό σου να προσαρμόζεται στις καθημερινές σου συνήθειες και να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου άμεσα και αποτελεσματικά για να σου χαρίζει κάθε στιγμή το ιδανικό περιβάλλον ώστε να κάνεις άνετα όλα όσα θες!
enter image description here Με την αναβαθμισμένη τεχνολογία του Αισθητήρα Κίνησης το κλιματιστικό σου αντιλαμβάνεται την παρουσία σου ή την απουσία σου στο χώρο, προσαρμόζοντας αναλόγως την απόδοση της μονάδας και την κατεύθυνση της ροής του αέρα, χωρίς εσύ να χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου με τις ρυθμίσεις! Έτσι όχι μόνο ξεγνοιάζεις και συνεχίζεις άνετα την καθημερινότητά σου αλλά είσαι και σίγουρος ότι το κλιματιστικό σου φροντίζει για την μέγιστη εξοικονόμηση και την οικονομική του λειτουργία, κάθε στιγμή!
enter image description here Η 4D Ροή Αέρα εξασφαλίζει την τέλεια θερμοκρασία από άκρη σε άκρη, ακόμη και στα πιο «δύσκολα» σημεία του δωματίου. Ο σχεδιασμός των κλιματιστικών Inventor επιτρέπει τόσο την οριζόντια όσο και την κάθετη αυτόματη κίνηση των περσίδων, στέλνοντας τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις, για να κατανέμεται η θερμοκρασία εξίσου σε κάθε σημείο. Έτσι δεν χρειάζεται να βρεις την κατάλληλη θέση στον καναπέ που θα σου εξασφαλίσει την τέλεια δροσιά ή την θέρμανση, αφού κάθε σημείο του χώρου έχει την ιδανική θερμοκρασία!
enter image description here Οι στιγμές της ημέρας που χρειάζεται να έχεις ησυχία στο σπίτι είναι αρκετές, είτε τηλεργάζεσαι είτε επιστρέφεις σε αυτό μετά τη δουλειά και θες την ηρεμία σου για να διαβάσεις ένα βιβλίο, να κάνεις γυμναστική ή ακόμη και για να πάρεις έναν υπνάκο χωρίς παρεμβολές. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και την εξελιγμένη τεχνολογία του κλιματιστικού Inventor, μπορείς να απολαύσεις χαμηλή στάθμη θορύβου, περίπου όσο μία ανάσα (από 16dBA), ενεργοποιώντας απλώς την Αθόρυβη Λειτουργία. Και έχεις την αίσθηση της απόλυτης ησυχίας για να κάνεις όλα όσα θες, κάθε στιγμή της ημέρας!
enter image description here Η Inventor, σταθερά προσανατολισμένη στις νέες τεχνολογίες, ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενσωμάτωσε την έξυπνη λειτουργία Wi-Fi στα κλιματιστικά της, ήδη από την προηγούμενη δεκαετία. Σήμερα, όλα τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν αυτή τη λειτουργία, για να δημιουργείς το περιβάλλον που θες απ’ όπου κι αν είσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Inventor Control, για να τα έχεις όλα του χεριού σου! Μπορείς να ρυθμίζεις την συσκευή σου, να δημιουργείς εξατομικευμένα σενάρια σύμφωνα με το καθημερινό σου πρόγραμμα, τις ανάγκες του χώρου και την πρόβλεψη του καιρού, καθώς και να μοιράζεσαι τις ρυθμίσεις της συσκευής σου με όποιον θες. Έτσι, τα κάνεις όλα από το smartphone σου εξοικονομώντας χρόνο αλλά και χρήματα, αφού μπορείς να ρυθμίζεις την θερμοκρασία του σπιτιού σου πριν καν φτάσεις σε αυτό για να έχεις πάντα την ψύξη ή θέρμανση που θες, χωρίς να κάνεις υπερβολές στην ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών για να πετύχεις άμεσα αποτελέσματα.
enter image description here Η λειτουργία Breeze Away φροντίζει ο αέρας του κλιματιστικού να μην κατευθύνεται απευθείας πάνω σου. Κατά τη διάρκεια των λειτουργιών Ψύξης, Ανεμιστήρα και Αφύγρανσης, ρυθμίζεται αυτόματα η κλίση των περσίδων στις 35°, προσαρμόζοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Αυτός είναι και ο σωστός τρόπος για να απολαμβάνεις την τέλεια αίσθηση θερμοκρασίας χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του αέρα απευθείας στο σώμα σου.

Τεχνολογίες για Υγιεινή Προστασία

Τα κλιματιστικά του σήμερα θα πρέπει να διασφαλίζουν όχι μόνο την κατάλληλη θερμοκρασία στον χώρο σου αλλά και να φροντίζουν για την εξασφάλιση μιας καθαρής και υγιεινής ατμόσφαιρας. Αυτό το γνωρίζουμε στην Inventor, γι’ αυτό σχεδιάσχαμε λειτουργίες που εξασφαλίζουν υγιεινές συνθήκες, τόσο μέσα το κλιματιστικό σου, όσο και στην ατμόσφαιρα. enter image description here Η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C που θα βρεις στα κλιματιστικά μας, χάρη στο UV που παράγει υπεριώδη ακτινοβολία τύπου C κυμάτων 265-275nm, εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και απομακρύνει αποτελεσματικά ιούς όπως ο ιό SARS-CoV-2 (Covid-19) 99,998%, τον ιό της γρίπης Influenza A H3N2 91,47% και το βακτήριο Staphylococcus albus 92,78%. Στην προστασία σου συμβάλλει και ο Ιονιστής που απομακρύνει βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς γύρη, καπνό σκόνη, οσμές κλπ., προσφέροντας μια συνεχή αίσθηση φρεσκάδας στο σπίτι σου!
enter image description here Μια εξελιγμένη παραλλαγή του Ιονιστή, ο Aqua Ionizer έρχεται στα κλιματιστικά Inventor για να φροντίσει όχι μόνο για την αίσθηση φρεσκάδας στο σπίτι αλλά και στο δέρμα σου! Πώς δουλεύει; Εμπλουτίζει τον αέρα με θετικά και αρνητικά ιόντα, τα οποία εξουδετερώνουν τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στο χώρο σου, ενώ ταυτόχρονα δεν επιβαρύνεις το δέρμα σου καθώς τα ιόντα που απελευθερώνονται διατηρούν την επιδερμίδα σου δροσερή και ενυδατωμένη.
enter image description here Παράλληλα, η Λειτουργία Αποστείρωσης στους 56οC, φροντίζει για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του κλιματιστικού σου, αφού η υψηλή θερμοκρασία 56°C που αναπτύσσεται στο εσωτερικό της μονάδας αποστειρώνει τη συσκευή και εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τη συσσωρευμένη σκόνη από το εσωτερικό της. Έτσι θα νιώθεις ακόμη περισσότερη ασφάλεια ότι ο αέρας που βγαίνει από το κλιματιστικό σου και διαχέεται στον χώρο σου είναι πραγματικά καθαρός.
enter image description here Με την επαναστατική τεχνολογία του Ηλεκτροστατικού Φίλτρου Αποστείρωσης IFD και του εξελιγμένου αισθητήρα ποιότητας αέρα PM2.5, έχεις και Κλιματιστικό και Καθαριστή Αέρα, σε μία συσκευή! Το φίλτρο συμβάλλει στην εξουδετέρωση των βλαβερών μικροοργανισμών, ενεργοποιώντας ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο που ιονίζει και αποστειρώνει τον αέρα που εισέρχεται στο κλιματιστικό. Επιπλέον, ο αισθητήρας ποιότητας αέρα PM2.53 εντοπίζει την ύπαρξη αιωρούμενων σωματιδίων μεγέθους έως 2,5μm ώστε να ξέρεις ανά πάσα στιγμή και με ακρίβεια για την ποιότητα του αέρα σου.

Τεχνολογίες για Οικονομία

Χάρη στην τεχνολογία Inventor εξασφαλίζεις την υψηλή απόδοση που θέλεις από το κλιματιστικό σου, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσεις τίποτα από την οικονομία στην τσέπη κάτι που είναι ιδιαίτερα απαραίτητο στις μέρες μας με τις τρέχουσες τιμές ενέργειας. enter image description here Με την Ενεργειακή Κλάση Α+++ σε Ψύξη και Θέρμανση (Θερμή Ζώνη) το κλιματιστικό σου εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αφαιρεί από το λογαριασμό του ρεύματος, κάνοντάς σου οικονομία που αγγίζει το 40%. Έτσι, μένεις ήσυχος ότι θα ανταποκριθεί το ίδιο αποτελεσματικά χωρίς να «ζοριστεί», είτε το βάλεις στη λειτουργία θέρμανσης, είτε ψύξης, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες έξω! Και επειδή η οικολογική σου συνείδηση δεν πρέπει να μένει απέξω, το κλιματιστικό σου φροντίζει το περιβάλλον και το ενεργειακό αποτύπωμα σε αυτό, όπως φροντίζει και για σένα με την λειτουργία ECO που επιτυγχάνει ακόμα μεγαλύτερη μείωση στο λειτουργικό κόστος της μονάδας. Επίλεξε το ECO mode του κλιματιστικού σου και η μονάδα θα ξεκινήσει να δουλεύει αυτόματα στην βέλτιστη θερμοκρασία, σύμφωνα με την θερμοκρασία που επικρατεί στο εξωτερικό περιβάλλον, για να σου εξασφαλίζει κάθε φορά το μικρότερο λειτουργικό κόστος. Έτσι έχεις και τις συνθήκες που θες ανάλογα με την λειτουργία που έχεις ορίσει και την μέγιστη οικονομία για την τσέπη σου! enter image description here Όταν μάλιστα έχεις εγκαταστημένα περισσότερα από δύο κλιματιστικά στο σπίτι ή την επιχείρησή σου, η λειτουργία Hotel Menu του κλιματιστικού σου δίνει την ευελιξία να τα ρυθμίσεις όλα μαζί. Έτσι εξοικονομείς και χρόνο και ενέργεια αφού με την λειτουργία Hotel Menu, μπορείς να κλειδώσεις τις ακραίες θερμοκρασίες, να διασφαλίσεις την ομαλή διακοπή λειτουργίας όταν ανοίγει κάποιο παράθυρο, να ενεργοποιήσεις συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως η αυτόματη επανεκκίνηση και η προστασία από την προσαγωγή κρύου αέρα κατά την εκκίνηση της θέρμανσης, που συμβάλλουν στη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να έχεις τον έλεγχο των κλιματιστικών σου αλλά και της τσέπης σου, αφού συνολικά μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια που αγγίζει το 70%!

Οι εξελιγμένες λειτουργίες που φροντίζουν για την άνεσή σου, όπως ο Αισθητήρας Κίνησης και το Wi-Fi εξασφαλίζουν και μεγαλύτερη οικονομία. Προσαρμόζουν εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού την λειτουργία του κλιματιστικού σου σύμφωνα με την καθημερινότητα και τις δραστηριότητές σου, ώστε να δημιουργήσουν το τέλειο κλίμα για σένα, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια από το ρεύμα του νοικοκυριού σου.

Inventor σημαίνει εγγύηση

Με σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και με 10 χρόνια εγγύηση, τα κλιματιστικά Inventor προσφέρουν αξιοπιστία, σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών, και επιδόσεις που εντυπωσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
enter image description here Η εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη που φέρει η εσωτερική και εξωτερική μονάδα, φροντίζει για την μέγιστη προστασία και απόδοση του κλιματιστικού σου, επιμηκύνοντας τον χρόνο ζωής του, για να είσαι σίγουρος ότι θα το έχεις για ακόμη περισσότερο καιρό! Η αντιδιαβρωτική σύσταση της υδροφιλικής επικάλυψης, επιτρέπει στην εξωτερική μονάδα να αντέχει στην βροχή, τον αέρα και άλλα διαβρωτικά στοιχεία, καθιστώντας τις μονάδες αυτές ιδανικές για παραθαλάσσια μέρη και εξοχικές κατοικίες. ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης ενισχύοντας και την απόδοση θέρμανσης στο χώρο σου. Επωφελήσου επιπλέον από την Χρυσή Προστασία της εσωτερικής μονάδας και απότρεψε την αναπαραγωγή και εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο, δημιουργώντας ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον στο σπίτι σου. enter image description here Όλα τα κλιματιστικά Inventor συνοδεύονται από 10ετή Εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες. Άλλωστε, η 10ετής εγγύηση Inventor αποτελεί μια μορφή πιστοποίησης για εσένα που «επενδύεις» στην αγορά κλιματιστικού, ότι το προϊόν διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να του εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Πόσο μάλλον όταν η εγγύηση των 10 χρόνων είναι χωρίς όρους & προϋποθέσεις και περιλαμβάνει όλα τα ηλεκτρικά / μηχανικά μέρη της μονάδας, οποιοδήποτε ανταλλακτικό, αλλά και το κόστος εργασίας αποκατάστασης λειτουργίας του προϊόντος.

Στην Inventor θέλουμε οι καταναλωτές μας να απολαμβάνουν προϊόντα που υπερέχουν τεχνολογικά και εξασφαλίζουν τέλειες συνθήκες, για εκείνους και τους αγαπημένους τους, τώρα αλλά και στο μέλλον!