16 / 07 / 2021

Η Inventor παρουσιάζει την νέα σειρά κλιματιστικών King Plus, που τα έχει όλα!

Η Inventor παρουσιάζει την νέα σειρά κλιματιστικών King Plus, που τα έχει όλα!

Η Inventor παρουσιάζει την νέα σειρά κλιματιστικών King Plus, που τα έχει όλα!

Η δυνατότητα να απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας, είναι η σχεδιαστική φιλοσοφία όλων μας των προϊόντων και τα νέα κλιματιστικά King Plus το αποδεικνύουν για άλλη μία φορά.

Εντυπωσιακό design, ευελιξία, άνεση & υγιεινή ατμόσφαιρα είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που προσφέρει η νέα premium σειρά. Απολαύστε πρωτοποριακές λειτουργίες με έμφαση στον καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι σας, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Τα κλιματιστικά King Plus, διαθέσιμα σε αποδόσεις των 9 & 12k BTU, θα σας εξασφαλίσουν τον ιδανικό συνδυασμό δροσιάς αλλά και καθαρισμού αέρα στο χώρο σας αφού συνδυάζουν τα οφέλη ενός πανίσχυρου κλιματιστικού μαζί με εκείνα ενός αυτόνομου καθαριστή αέρα!

Κλιματιστικό & Καθαριστής Αέρα - 2 σε 1

Ιονισμός & Αποστείρωση enter image description here

Ο κλασικός Ιονιστής τώρα ακόμη πιο εξελιγμένος χάρη στο Ηλεκτροστατικό Φίλτρο Αποστείρωσης IFD, που δημιουργεί ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο, ιονίζοντας τον αέρα που διέρχεται από την μονάδα με θετικά και αρνητικά ιόντα, και απομακρύνει τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια. Με αυτή την τεχνολογία μπορείτε να αισθανθείτε τη φρεσκάδα αλλά και τον πραγματικά καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι ώστε να απολαύσετε ανενόχλητοι τις καθημερινές σας δραστηριότητες και γενικότερα τη ζωή στο σπίτι! enter image description here Το Ηλεκτροστατικό Φίλτρο Αποστείρωσης IFD παράλληλα προστατεύει από ιούς και βακτήρια. Όταν ο αέρας στον χώρο σας είναι επιβαρυμένος με μικροοργανισμούς, δημιουργείται ηλεκτρικό πεδίο που εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια. Απολαύστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα και εξοικονομήστε χρήματα με το αποσπώμενο πλενόμενο φίλτρο που καθαρίζεται εύκολα.

Έλεγχος Ποιότητας Αέρα με Αισθητήρα PM2.5 enter image description here

Φροντίστε για τον καθαρό αέρα στον χώρο σας με την εξελιγμένη τεχνολογία καθαριστή αέρα στο κλιματιστικό σας. Ο υψηλής ακρίβειας αισθητήρας ποιότητας αέρα PM2.5 εντοπίζει τα αιωρούμενα σωματίδια μεγέθους έως 2.5μm που είναι συγκεντρωμένα στον αέρα και σας ενημερώνει άμεσα και με αξιοπιστία. Ελέγξτε με μια ματιά την ποιότητα του αέρα μέσω της φωτεινής χρωματιστής ένδειξης - πράσινη για άριστη, πορτοκαλί για μέτρια και κόκκινη για επιβαρυμένη. enter image description here Παράλληλα, όταν ο αισθητήρας αντιληφθεί ότι η ατμόσφαιρα του σπιτιού σας είναι επιβαρυμένη, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η λειτουργία του Ηλεκτροστατικού Φίλτρου Αποστείρωσης IFD ώστε να απομακρύνει τους μικροοργανισμούς και να καθαρίσει τον αέρα από αλλεργιογόνα, μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη και οσμές, με ικανότητα καθαρισμού αέρα έως CADR 200m3/h, συγκρατώντας μικροσκοπικά βλαβερά σωματίδια έως 0,3μm.

Αποστείρωση 56°C και τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου για ένα απόλυτα καθαρό κλιματιστικό enter image description here

Φροντίστε για την υγεία σας και την καλύτερη ποιότητα αέρα με τη λειτουργία Αποστείρωσης 56°C! Η υψηλή θερμοκρασία 56°C που αναπτύσσεται στο εσωτερικό της μονάδας αποστειρώνει τη συσκευή και εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τη σκόνη που έχει συσσωρευτεί στο εσωτερικό της. enter image description here Παράλληλα με τη μοναδική Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου, απολαμβάνετε ακόμα πιο υγιεινή ατμόσφαιρα. Η επαναστατική σύσταση του υλικού στο εσωτερικό του κλιματιστικού, που αποτελείται από νανοσωματίδια αργύρου, συμβάλλει στο να διατηρείται καθαρή η συσκευή, εμποδίζοντας την ανάπτυξη μυκήτων & μούχλας και καταπολεμώντας τα βακτήρια, για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε εξασφαλισμένες τις ιδανικές συνθήκες καθαρού αέρα κάθε στιγμή. enter image description here

Μοναδικές λειτουργίες και άριστες αποδόσεις

Αισθητήρας Κίνησης enter image description here

Δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, εξοικονομώντας ενέργεια, με την πρωτοποριακή τεχνολογία του Αισθητήρα Κίνησης! Ρυθμίστε την κατεύθυνση της ροής του αέρα του κλιματιστικού σας στο σημείο που βρίσκεστε ή αντίθετα από αυτό και απολαύστε άριστες συνθήκες άνεσης. Επιπλέον, εξοικονομήστε χρήματα, αφού ο αισθητήρας έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται απόλυτα σε εσάς και τις ανάγκες σας μειώνοντας ή ενισχύοντας την απόδοση του κλιματιστικού κάθε φορά που αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία σας από το δωμάτιο.

Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία 15dB(A) enter image description here

Ενεργοποιήστε την αθόρυβη λειτουργία στο κλιματιστικό σας και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης ησυχίας! Εξασφαλίστε χαμηλή στάθμη θορύβου, από μόλις 15dB(A), χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και στην εξελιγμένη τεχνολογία του κλιματιστικού. Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον με τέλεια θερμοκρασία για απίστευτη άνεση χωρίς ενοχλητικούς και ανεπιθύμητους θορύβους και κοιμηθείτε ήσυχοι!

Ενεργειακή Κλάση Α+++ σε κάθε λειτουργία

Η τεχνολογικά εξελιγμένη σειρά δεν θα μπορούσε παρά να έχει τη μέγιστη επίδοση αλλά και απόδοση και οικονομία. Η υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ που διαθέτει, αφορά σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, ψύξη και θέρμανση - μέση & θερμή ζώνη, εξασφαλίζοντάς σας έτσι την οικονομία που θέλετε στον λογαριασμό του ρεύματος, παντός καιρού αποδόσεις αλλά και οικολογικό χαρακτήρα.

enter image description here

Γνωρίστε την νέα σειρά κλιματιστικών King Plus που ήρθε για να φέρει την επανάσταση στην αναβάθμιση της ποιότητας αέρα του σπιτιού σας, ενσωματώνοντας όλες τις νέες τεχνολογίες στις λειτουργίες τους και πάντοτε με γνώμονα την εξασφάλιση της απόλυτης άνεσης για εσάς και τους αγαπημένους σας!