07 / 06 / 2021

Η Inventor καινοτομεί και στην υγιεινή ατμόσφαιρα με την τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C

Η Inventor καινοτομεί και στην υγιεινή ατμόσφαιρα με την τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C

Εξουδετερώνει τον ιό Covid-19 κατά 99,998%* αναστέλλοντας την μετάδοση του!

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με εκατοντάδες μικρόβια και ιούς που ενδέχεται να απειλήσουν την υγεία μας, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να μην είναι άλλο από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2. Ειδικότερα κατά την εποχή της πανδημίας Covid-19, η ανάγκη για ακόμα πιο εξελιγμένα «όπλα» πρόληψης της μετάδοσης ασθενειών και ατομικής προστασίας έγινε ακόμη πιο έντονη.
Στο πλαίσιο αυτό και σε διαρκή επαγρύπνηση για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών σε κάθε νοικοκυριό, η Inventor καινοτομεί για ακόμη μια φορά, ενσωματώνοντας την υψηλή τεχνολογία αποστείρωσης Ultraviolet Τύπου C στα κλιματιστικά της.

enter image description here

Τι ακριβώς είναι η τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C;

Η τεχνολογία αυτή, μαζί με τον ιονισμό και την αποστείρωση στους 56°C, ολοκληρώνει μία σειρά από λειτουργίες των συσκευών της Inventor για την υγιεινή του χώρου σας, εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά μικροοργανισμούς, ιούς, βακτήρια και άλλα παθογόνα που βρίσκονται στον αέρα που διέρχεται από το κλιματιστικό.

Πώς λειτουργεί;

Χάρη στον λαμπτήρα UV που ενσωματώνεται στο κλιματιστικό, παράγεται υπεριώδης ακτινοβολία τύπου C κυμάτων 265-275nm, που καταστρέφει τη μοριακή δομή στα κύτταρα μικροβιακών οργανισμών, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναστέλλοντας την αναπαραγωγή τους. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιείται η αποστείρωση τόσο του αέρα που διέρχεται από το κλιματιστικό και αποδίδεται στο χώρο, όσο και του εσωτερικού της ίδιας της μονάδας.

enter image description here

Ποια τα οφέλη;

Εξασφαλίστε το μέγιστο επίπεδο καθαρότητας της ατμόσφαιρας στον χώρο σας, απαλλαγμένη από μικρόβια και βακτήρια χάρη στην Τεχνολογία Ultraviolet τύπου C, η οποία απομακρύνει αποτελεσματικά:
• τον ιό SARS-CoV-2 (Covid-19) κατά 99,998%,
• τον ιό της γρίπης Influenza A H3N2 έως και 91,47% καθώς και
• το βακτήριο Staphylococcus albus σε ποσοστό 92,78%

Είναι ασφαλής η χρήση της τεχνολογίας Ultraviolet τύπου C;

Φυσικά! Σε αντίθεση με την άμεση UV ακτινοβολία που μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο ανθρώπινο σώμα, η λειτουργία Ultraviolet Τύπου C που δρα μόνο στο εσωτερικό του κλιματιστικού Inventor, είναι απόλυτα ασφαλής & αξιόπιστη στη δυναμική αποστείρωση με υψηλή απόδοση. Επωφεληθείτε από την επαναστατική τεχνολογία που διαθέτουν τα κλιματιστικά Comfort στην αδρανοποίηση των μικροβιακών οργανισμών και προστατεύστε την υγεία σας απολαμβάνοντας ξέγνοιαστα ένα πραγματικά καθαρό περιβάλλον για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

*Σύμφωνα με μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια της Texcell, απενεργοποιεί 99,998% τον ιό SARS-CoV-2 (Covid-19) της οικογένειας του κορωνοϊού μετά από 1 ώρα λειτουργίας σε χώρο 45L.