17 / 06 / 2021

Η επανάσταση στην απομακρυσμένη διαχείριση των οικιακών συσκευών με το Inventor Control app!

Η επανάσταση στην απομακρυσμένη διαχείριση των οικιακών συσκευών με το Inventor Control app!

Η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας ανοίγει νέους δρόμους και δημιουργεί συναρπαστικές δυνατότητες ακόμη και στην καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι! Tο Internet of Things άλλωστε είναι η τάση που τα επόμενα χρόνια θα κυριαρχεί στις λειτουργίες συνδεσιμότητας ολοένα και περισσότερων «έξυπνων» οικιακών ηλεκτρικών συσκευών. Μεταξύ αυτών των συσκευών, πρωτοπόροι είναι το κλιματιστικό αλλά και ο αφυγραντήρας, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα και γρήγορα μέσω της αντίστοιχης Wi-Fi εφαρμογής.

Η Inventor , πάντα πιστή στην καινοτομία, αναζητά διαρκώς τις τεχνολογίες του αύριο, σήμερα. Έτσι ήταν η πρώτη εταιρεία του κλάδου που διέκρινε την ανάγκη για δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης των οικιακών συσκευών σας ήδη από το 2014 που παρουσίασε το πρώτο κλιματιστικό με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi. Σήμερα, η Inventor έχει εξελίξει αυτή την τεχνολογία, παρουσιάζοντας μια πραγματικά επαναστατική εφαρμογή, την Inventor Control. Μέσω αυτής, έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε απλά, εύκολα και γρήγορα, μέσω του smartphone ή του tablet σας μια πληθώρα εξατομικευμένων ρυθμίσεων που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες και την καθημερινότητά σας.

Mέσω της έξυπνης λειτουργίας Wi-Fi και της εφαρμογής Inventor Control δημιουργείτε το περιβάλλον που εσείς επιθυμείτε, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή από το Google Play ή το App Store στο smartphone ή το tablet σας και μόλις ολοκληρωθεί η σύνδεση είστε πλέον έτοιμοι να απολαύσετε όλα τα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρει η απομακρυσμένη διαχείριση μιας σύγχρονης οικιακής συσκευής. Επιπλέον, η εφαρμογή Inventor Control σας επιτρέπει όχι μόνο να ρυθμίζετε τη συσκευή σας και να εξοικονομείτε ενέργεια, αλλά και να δημιουργείτε εξατομικευμένα σενάρια σύμφωνα με το καθημερινό σας πρόγραμμα, τις ανάγκες του χώρου και την πρόβλεψη του καιρού, καθώς και να μοιράζεστε τη συσκευή σας με όποιον εσείς επιθυμείτε.

enter image description here

Προσαρμοσμένη Λειτουργία σύμφωνα με τις Καιρικές Προβλέψεις

Απολαύστε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας ξέγνοιαστα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία του κλιματιστικού σας αυτόματα σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις της περιοχής σας. Επιλέξτε να ξεκινήσει αυτόματα η λειτουργία ψύξης όταν η εξωτερική θερμοκρασία ξεπερνάει τους 29°C ή να ξεκινήσει η λειτουργία θέρμανσης όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι μικρότερη των 17°C. Ορίστε τις κατάλληλες ρυθμίσεις βάσει των εξωτερικών συνθηκών (θερμοκρασία, καιρό, υγρασία ή ταχύτητα αέρα). Ξεγνοιάστε απολαμβάνοντας ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ό,τι καιρό και αν έχει, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίζετε κάθε φορά τη συσκευή σας!

enter image description here

Έξυπνα Σενάρια

Δημιουργήστε πολλαπλά έξυπνα σενάρια τα οποία ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες κάθε φορά. Ενεργοποιήστε τα «προσωπικά» σας σενάρια με το πάτημα ενός κουμπιού, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες οποιαδήποτε στιγμή, από όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε τα κλιματιστικά σας ώστε να αλλάζετε συνθήκες λειτουργίας αυτόματα σε όλα και να απολαύσετε τέλεια ατμόσφαιρα σε όλους σας τους χώρους, εύκολα και αποτελεσματικά.

enter image description here

Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός

Ρυθμίστε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του κλιματιστικού σας με βάση τις παραμέτρους που επιθυμείτε για κάθε μέρα και ώρα της εβδομάδας. Για παράδειγμα, ορίστε να ενεργοποιείται στις 4μμ στους 20°C και να αλλάζει στους 25°C στις 7μμ. Διαμορφώστε τη λειτουργία της συσκευής σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις καθημερινές σας δραστηριότητες και απολαύστε τέλεια θερμοκρασία όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδας.

enter image description here

Φωνητική Λειτουργία

Ρυθμίστε εύκολα και γρήγορα τη λειτουργία του κλιματιστικού ακόμη και όταν μαγειρεύετε, εργάζεστε ή βάζετε για ύπνο το μωρό σας, χάρη στη φωνητική λειτουργία που σας προσφέρει η Inventor Control μέσω του Amazon Alexa ή του Google Assistant και δημιουργήστε τις συνθήκες που επιθυμείτε απλώς με τον ήχο της φωνής σας.

enter image description here

Κεντρικός Έλεγχος Συσκευών

Ελέγξτε όλες τις συσκευές Inventor από μία μόνο εφαρμογή και διαμορφώστε τις ιδανικές συνθήκες σε όλους τους χώρους του σπιτιού και του γραφείου σας! Με την Inventor Control μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλά κλιματιστικά και αφυγραντήρες Inventor και να έχετε τον πλήρη έλεγχο των συνθηκών οποιαδήποτε στιγμή από τη φορητή σας συσκευή.
*Αφορά σε κλιματιστικά τοίχου και αφυγραντήρες Inventor που λειτουργούν με την εφαρμογή Inventor Control.

enter image description here

Κοινή Χρήση των Συσκευών

Μοιραστείτε μία ή περισσότερες συσκευές καθώς και τα έξυπνα σενάρια που έχετε ορίσει για αυτές με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας εύκολα και γρήγορα. Για κάθε ψηφιακό σπίτι μπορείτε να προσθέσετε νέους χρήστες και να ορίσετε τον ρόλο τους για αυτό ως Μέλος ή Διαχειριστή του σπιτιού. Προσφέρετε σε όλα τα μέλη τη δυνατότητα να ελέγχουν τις συσκευές σας, να ενημερώνονται για τη λειτουργία τους ανά πάσα στιγμή, αλλά και να δημιουργούν νέα έξυπνα σενάρια εφόσον το επιθυμείτε.

Επιλέξτε την τεχνολογία του αύριο σε κλιματιστικό και αφυγραντήρα Inventor με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω της εφαρμογής Inventor Control και εξασφαλίστε τον απόλυτο έλεγχο που θα σας λύσει τα χέρια, σήμερα!