08 / 07 / 2021

Γνώρισε την τεχνολογία του αύριο για την ιδανική ψύξη

Γνώρισε την τεχνολογία του αύριο για την ιδανική ψύξη

Το ψυγείο σε κάθε ελληνικό σπίτι είναι η προέκταση του χεριού μας. Στρεφόμαστε διαρκώς σε αυτό για το δροσερό νερό ή αναψυκτικό και την κρύα μπύρα που συντροφεύουν τους μαραθωνίους μπάλας, όταν έρχεται η παρέα στο σπίτι, όταν απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας ταινία τρώγοντας παγωτό ή απλώς μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα. Μας παρέχει, παράλληλα, πρόσβαση σε φρέσκα και αναλλοίωτα τρόφιμα, διατηρώντας τα για μεγάλο διάστημα στις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας.

Μια από τις βασικές, αν όχι η βασικότερη, λευκή συσκευή λοιπόν, με την οποία ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή είναι το ψυγείο μας. Η αγορά του είναι επένδυση, αφού αποτελεί μια απαραίτητη οικιακή συσκευή που ευελπιστούμε να έχουμε για χρόνια, ενώ η απόδοση και η ευκολία χρήσης του διευκολύνουν την κάθε μας ημέρα.

Ψυγειοκαταψύκτες, καταψύκτες, mini bars, μονόπορτα, δίπορτα ψυγεία και συντηρητές κρασιών Inventor, υπόσχονται να επιτύχουν τους παραπάνω στόχους και να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας αλλά και της ζωής σας συντροφεύοντας μερικές από τις πιο ευχάριστες στιγμές σας!

Η εμπειρία ετών που αντανακλάται στην ποιότητα των ψυγείων και καταψυκτών Inventor, μπορεί και σας προσφέρει σήμερα αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, με τις τεχνολογίες και νέες λειτουργίες που διαθέτουν να εξασφαλίζουν την ιδανική συντήρηση των τροφίμων που θα αποθηκεύσετε σε αυτά!

Γνωρίστε μερικές από τις νεότερες λειτουργίες και βρείτε σήμερα το επόμενο ψυγείο σας.

Σύστημα Fresh Coolingenter image description here

Τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα για περισσότερο καιρό μέσα στο ψυγείο, με το εξελιγμένο Σύστημα Fresh Cooling. Χάρη στη μεταλλική πλάτη η θερμοκρασία διανέμεται ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο της συντήρησης διασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ηλεκτρονικός Έλεγχος με Οθόνη Αφήςenter image description here

Με τον ηλεκτρονικό έλεγχο με οθόνη αφής έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε διαφορετική θερμοκρασία στη συντήρηση και διαφορετική στον χώρο της κατάψυξης ανάλογα με το πόσο ευπαθή είναι τα τρόφιμα που θα αποθηκεύσετε. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και με ακρίβεια λειτουργίες όπως είναι η Ταχεία Ψύξη και η Ταχεία Κατάψυξη που σας δίνει την δυνατότητα να συμπληρώνετε τρόφιμα στο ψυγείο χωρίς να επηρεαστούν τα ήδη υπάρχοντα, αλλά και την λειτουργία Διακοπών για να φύγετε χωρίς άγχος για διακοπές, χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητα των προϊόντων που έχετε στην κατάψυξη και χωρίς να χρεώνεστε από την άσκοπη χρήση της συσκευής!

Λειτουργίες Ταχείας Ψύξης & Κατάψυξης enter image description here

Τώρα μπορείτε να συντηρήσετε με ασφάλεια τα τρόφιμά σας και να ανανεώνετε ξέγνοιαστα το περιεχόμενο του ψυγειοκαταψύκτη ή του καταψύκτη σας, χωρίς να επηρεαστούν στο ελάχιστο τα τρόφιμα που έχετε ήδη αποθηκευμένα, αφού η θερμοκρασία στο εσωτερικό του θαλάμου μειώνεται γρήγορα και προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μη διακόπτεται η διαδικασία ψύξης ή κατάψυξης.

Συρτάρια Ελέγχου Υγρασίας & Μηδενικής Θερμοκρασίαςenter image description here

Διατηρείστε τα φρούτα και τα λαχανικά σας φρέσκα χάρη στο συρτάρι ελέγχου υγρασίας, προσαρμόστε εύκολα τον δείκτη και εξασφαλίστε ένα περιβάλλον με περισσότερη υγρασία για τα λαχανικά σας ή με λιγότερη για τα φρούτα σας. Με το ειδικά σχεδιασμένο συρτάρι μηδενικής θερμοκρασίας, εξασφαλίζετε ιδανικές συνθήκες για τη συντήρηση φρέσκων τροφίμων, όπως ψάρια και κρέατα, για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια λόγω της ενισχυμένης ψύξης.

Ενεργειακή Κλάση & Total No Frost

Φυσικά, όλα τα μοντέλα ψυγείων inventor προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις στην συντήρηση των τροφίμων σας. Χάρη στην υψηλής απόδοσης ενεργειακή κλάση δεν επιβαρύνουν τον λογαριασμό του ρεύματος, ούτε το περιβάλλον, ενώ η λειτουργία total no frost αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου και επιτυγχάνει σταθερή θερμοκρασία και ακόμη πιο γρήγορη ψύξη.

Τα ψυγεία Inventor αποτελούν την ιδανική λύση για την άψογη διατήρηση των τροφίμων σας, ενσωματώνοντας αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που προσαρμόζονται απόλυτα στις διατροφικές σας συνήθειες και χαρίζουν άνεση, ακρίβεια και οικονομία!