14 / 01 / 2022

Γιατί μπορεί οι γιορτές να έφυγαν, τα φαγητά όμως έμειναν πίσω!

Γιατί μπορεί οι γιορτές να έφυγαν, τα φαγητά όμως έμειναν πίσω!

Όλοι ξέρουν ότι στα μεγάλα τραπέζια που ετοιμάζεις για ειδικές περιστάσεις όπως στις γιορτές, μαγειρεύεις πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από όσο μπορεί η οικογένεια ή η παρέα σου να αντέξει! Φυσικά θες να κάνεις οικονομία να αξιοποιήσεις όσο φαγητό περίσσεψε μειώνοντας τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων σου αλλά και να εξαντλήσεις την δημιουργικότητά σου σε νέες συνταγές που θα εμπνευστείς!

Κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου!

Οι κάθετοι και οριζόντιοι καταψύκτες Inventor με χωρητικότητα που αγγίζει τα 502 λίτρα, μπορούν να «φιλοξενήσουν» τα τρόφιμα που περίσσεψαν με άνεση, όσο γενναιόδωρος κι αν ήσουν στις μερίδες που υπολόγιζες! Με τη λειτουργία κατάψυξης/συντήρησης, μπορείς να αξιοποιήσεις τον καταψύκτη ανάλογα με την ποσότητα των τροφίμων που σου έχει περισσέψει αλλά και με βάση το πόσο σύντομα σκοπεύεις να τα καταναλώσεις. Έτσι, επιλέγεις είτε μόνο τη συντήρηση είτε την κατάψυξη ανάλογα με τις ανάγκες σου και απολαμβάνεις τα οφέλη δύο συσκευών σε μία!

Οικονομία, απόδοση και άνεση! enter image description here

Οι καταψύκτες Inventor εφαρμόζουν τεχνολογία 4 αστέρων, που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού σου. Το ίδιο πετυχαίνει και ο Ηλεκτρονικός Έλεγχος Θερμοκρασίας που σου δίνει το «πάνω χέρι» στην επιλογή της θερμοκρασίας κατάψυξης που θες ώστε να διατηρήσεις τα τρόφιμα σου και να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερο!

Δε φοβάται τις διακοπές!

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, δε χρειάζεται να ανησυχείς για τα κατεψυγμένα τρόφιμά σου, καθώς θα παραμείνουν αναλλοίωτα για πολλές ώρες, χάρη στην Μεγάλη Αυτονομία που διαθέτει ο καταψύκτης σου, δίνοντας τους παράταση «ζωής», για να μην καταλήξει απολύτως τίποτα στον κάδο!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο!

Ότι κι αν αποφασίσεις να αξιοποιήσεις ως πρώτη ύλη, μπορείς με μια ματιά να το εντοπίσεις στο εσωτερικό του καταψύκτη σου με τον εξαιρετικό και άκρως αποδοτικό φωτισμό LED, που έχει διάρκεια ζωής 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων και εξοικονομεί και έως και 10 φορές περισσότερη ενέργεια.

Πάει παντού! enter image description here

Επιπλέον, ο νέος σου καταψύκτης Inventor έχει ιδανικές διαστάσεις και ροδάκια για να τον τοποθετείς εύκολα σε όποιο σημείο της κουζίνας ή της αποθήκης σου επιθυμείς, χωρίς να σε περιορίζει!

Σε εμπνέει! enter image description here

Αξιοποίησε το ψητό κρέας που περίσσεψε μεταμορφώνοντάς το σε γέμιση σε πίτες ή σάντουιτς, γιουβέτσι, μαγειρεύοντάς το με λίγη σάλτσα ντομάτας και ζυμαρικά, σούπα, ή ακόμη και σπιτικό σουβλάκι!

Αν σου περίσσεψε κιμάς οι επιλογές είναι και πολλές! Φτιάξε κρέπες, μπολονέζ φούρνου, ομελέτα, μεξικάνικο προσθέτοντας καλαμπόκι, πιπεριές και τα ανάλογα καρυκεύματα!

Τα περισσεύματα των τυριών ή αλλαντικών πρόσθεσέ τα σε ογκρατέν, ομελέτες, σαλάτες, φτιάξε τα σουφλέ, πιτάκια ή γέμιση σε πίτες, πίτσες, κρέπες, γέμισε ρολό κιμά ή πουλερικά ή φτιάξε ένα αλμυρό κέικ! Μπορείς επίσης να λιώσεις τα τυριά και να φτιάξεις ένα πρόχειρο φοντύ!

Με ό,τι έμεινε από τα τσουρέκια, τα μπισκότα και τα κέικ φτιάξε πουτίγκες, βάσεις σε γλυκά, σιροπιαστά ή παξιμαδάκια! Φτιάξε τα τρουφάκια, εναλλακτικά μούλιασέ τα σε σιρόπι ή αλκοόλ, περίχυσέ τα με μια απλή κρέμα ή ρευστή σοκολάτα και έχεις ένα τέλειο επιδόρπιο!