01 / 09 / 2022

Για να μην λείψει τίποτα από το φοιτητικό σου σπίτι, επίλεξε μικροσυσκευές Inventor!

Για να μην λείψει τίποτα από το φοιτητικό σου σπίτι, επίλεξε μικροσυσκευές Inventor!

Γιατί η οικονομία και η απόλυτη άνεση, για να διαθέτεις τα χρήματά σου εκεί που πραγματικά θες αλλά και απολαμβάνεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο επιστρέφοντας από την σχολή, συνδυάζονται με τις συσκευές Inventor! Τις συσκευές που θα σου γίνουν πλέον απαραίτητες για να αποφύγεις τις πολλές ώρες στην κουζίνα και το σκούπισμα και να δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες στο δικό σου πια σπίτι!

enter image description here

Δίπορτο ψυγείο Inventor για να αποθηκεύεις άνετα όλα τα τάπερ της μαμάς!

Μπορεί να έφυγες από τις «φτερούγες» της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να νοιάζεται για την υγιεινή διατροφή σου ή ότι θα πάψει να σε τροφοδοτεί με μαμαδίστικο φαγητό για να μην τρως αυτές τις «αηδίες απέξω»! Ευτυχώς το δίπορτο ψυγείο σου έχει άνετους χώρους για να βάλεις όλα τα τάπερ που θα σου στείλει και κατάψυξη για να αποθηκεύσεις και να διατηρήσεις φρέσκα αυτά που θα καταναλώσεις αργότερα. Έχει υψηλή ενεργειακή κλάση Ε για να κάνεις οικονομία στην κατανάλωση, εξασφαλίζοντας μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και των χρημάτων σου για να τα ξοδέψεις εκεί που πραγματικά αξίζει για σένα. Επιπλέον, το ειδικά κατασκευασμένο ψυκτικό στοιχείο, βρίσκεται περιμετρικά σε όλη την συσκευή (συντήρηση και κατάψυξη). Έτσι η θερμοκρασία παραμένει σταθερή παντού και δεν αναπτύσσονται πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε ο σχηματισμός πάγου να είναι σπάνιος, μειώνοντας ακόμη περισσότερο την κατανάλωση. Σε αυτό συνεισφέρουν και τα εξελιγμένα λάστιχα που έχει στην πόρτα για να κλείνει τέλεια και να μην επιτρέπει ούτε στο ελάχιστο την απώλεια θερμοκρασίας, διασφαλίζοντάς σου την ιδανική ψύξη των τροφίμων σου και φυσικά ακόμη περισσότερη οικονομία.

enter image description here

Φούρνος μικροκυμάτων Inventor για να αναδείξεις τα κρυφά ταλέντα σου στη μαγειρική!

Προετοίμασε τα καθημερινά σου γεύματα, από το σνακ που θα πάρεις μαζί σου στη σχολή μέχρι το ποπ κορν για την παρέα, και εξασφάλισε καλομαγειρεμένα και νόστιμα πιάτα σε πραγματικά ελάχιστο χρόνο. Μπορείς να φτιάξεις όποια συνταγή επιλέξεις απίστευτα εύκολα και με άψογα αποτελέσματα, που θα σε αποθεώσουν στα μάτια των φίλων σου! Ψήσε τα φαγητά σου, όπως ακριβώς θα έκανες και στον παραδοσιακό φούρνο, χάρη στη λειτουργία Φούρνου με αέρα, μαγείρεψε ψάρι ή κρέας στο grill ή ξεπάγωσε και ζέστανε τα ήδη έτοιμα γεύματά σου στα μικροκύματα, εύκολα, απλά και σε χρόνο μηδέν!
enter image description here

Σκούπες stick Inventor για να δεις το σκούπισμα με άλλο μάτι!

Η εντυπωσιακή τους εμφάνιση δεν είναι το μόνο που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Συνδυάζονται απόλυτα με το ελεύθερο σκούπισμα χωρίς καλώδια και περιορισμούς - για να μπορείς και να χορεύεις ενώ σκουπίζεις! - εργονομικό σχεδιασμό για να μπορείς να φτάσεις εύκολα και κάτω από τον καναπέ, το εύκολο άδειασμα του κάδου με μια απλή κίνηση και τον φωτισμό LED στο πέλμα ώστε να μην σου ξεφεύγει ούτε ψίχουλο. Πόσο μάλλον εάν έχεις στο σπίτι κατοικίδιο. Το paw master πέλμα θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση ο δεύτερος καλύτερός σου φίλος μετά το ζωάκι σου, απομακρύνοντας με μια κίνηση τα συσσωρευμένα χνούδια και τις τρίχες από ότι τύπο πατώματος κι αν έχεις, σε λιγότερο από μια ώρα. Έτσι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ιδιαίτερο χρόνο στο σκούπισμα για να έχεις καθαρό σπίτι, έτοιμο να υποδεχτεί την παρέα ανά πάσα στιγμή! enter image description here

Αφυγραντήρας Comfort γιατί η υγρασία δεν είναι καλοδεχούμενη στο νέο σου σπίτι!

Έχεις την λύση για όλα στα χέρια σου: ταχύτατη μείωση υγρασίας στο ιδανικό επίπεδο, καθαρισμό της ατμόσφαιρας από αλλεργιογόνα, εξοικονόμηση, στέγνωμα ρούχων, χαμηλή στάθμη θορύβου και το σημαντικότερο, ενίσχυση της θέρμανσης στο σπίτι σου! Και όλα αυτά σε μια οικονομική και ευέλικτη συσκευή που την μεταφέρεις εύκολα παντού στο σπίτι για να απολαύσεις τα οφέλη της σε όποιο δωμάτιο επιθυμείς και να απομακρύνεις αποτελεσματικά την υγρασία. Έτσι, θα μειώσεις και την κατανάλωση στο μέσο που χρησιμοποιείς για θέρμανση, αφού έναν χώρο χωρίς υγρασία τον νιώθεις αυτόματα πιο ζεστό! Με τον ενσωματωμένο Ιονιστή έχεις την αίσθηση φρεσκάδας που θες, για να μην ανοίγεις συνέχεια τα παράθυρα και χάνεις την θέρμανση, απομακρύνει μικρόβια, αλλεργιογόνα, ρύπους και σκόνη από το χώρο σου, για να δεις την αισθητή διαφορά στην ποιότητα του αέρα. Μπορείς επίσης να τον βάζεις στην λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης για να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερα χρήματα, αφού ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, για να σου χαρίζει τέλειες συνθήκες με την μέγιστη οικονομία κάθε φορά. Η λειτουργία στεγνώματος ρούχων διασφαλίζει ότι θα είσαι πάντα περιποιημένος στη σχολή αφού απομακρύνει την υγρασία όχι μόνο από τον χώρο σου αλλά και από τα ρούχα σου για να έχεις γρήγορα στεγνά και μυρωδάτα ρούχα ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα! Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο και στο διάβασμά σου, αφού η χαμηλή στάθμη θορύβου του εξασφαλίζει την ησυχία που χρειάζεσαι για την απόλυτη συγκέντρωσή σου.

Εξόπλισε οικονομικά το νέο φοιτητικό σου σπίτι με μικροσυσκευές Inventor και απόλαυσε ακόμη περισσότερο την φοιτητική ζωή στο σπίτι, εξασφαλίζοντας οικονομία, άνεση και ευελιξία στο νοικοκυριό σου!