12 / 04 / 2023

Φέτος απόλαυσε τις πασχαλινές διακοπές σου στο έπακρο!

Φέτος απόλαυσε τις πασχαλινές διακοπές σου στο έπακρο!

Κάθε χρόνο περιμένεις τις πασχαλινές διακοπές πώς και πώς! Ανοιξιάτικες, εκδρομικές, αποτελούν την τέλεια ευκαιρία να βρεθείτε με συγγενείς και φίλους, να φάτε, να διασκεδάσετε και φυσικά να ξεκουραστείτε. Ή μήπως τελικά όχι;

Η αλήθεια είναι ότι συχνά στις γιορτές, ειδικά αν έχουμε να προετοιμάσουμε το γιορτινό τραπέζι, καταλήγουμε να τρέχουμε για τις ετοιμασίες και να περνάνε οι μέρες νερό, χωρίς τελικά να καταφέρουμε να ξεκουραστούμε. Να καθαρίσουμε το σπίτι, να αγοράσουμε τα απαραίτητα, να μαγειρέψουμε, σε μεγάλες ποσότητες κιόλας, για να είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι… και βάλε και τις δουλειές μετά το γιορτινό τραπέζι! Κουράστηκες ήδη;

Στην Inventor καταλαβαίνουμε πόσο πολύτιμες είναι οι ημέρες των διακοπών και ότι σου δημιουργεί ευχαρίστηση να ετοιμάσεις το τραπέζι για τους αγαπημένους σου. Καταλαβαίνουμε όμως και την ανάγκη σου να ξεκουραστείς από το συνεχές τρέξιμο. Οπότε σκεφτήκαμε ότι μπορείς να τα κάνεις όλα λίγο πιο εύκολα από ό,τι συνήθως, αρκεί να έχεις στο πλάι σου μερικούς «βοηθούς» για να μπορέσεις να ετοιμάσεις όλα όσα θέλεις, αλλά και για να απολαύσεις πραγματικά κάθε στιγμή των διακοπών σου!

Ο βοηθός σου στην … αποθήκευση!

enter image description here Κάθε πότε σου τυχαίνει να έχεις τρόφιμα για αποθήκευση, αλλά καθόλου χώρο στο ψυγείο; Λογικά συχνά, ειδικά αν η οικογένειά σου είναι μεγάλη και κάθε εβδομάδα παραγεμίζεις την κατάψυξη με φαγητά, πίτες, κρέατα και πόσα άλλα. Σε περίπτωση μάλιστα που σκοπεύεις να ετοιμάσεις τραπέζι με αρκετούς καλεσμένους, είναι λογικό να έχεις προμηθευτεί επιπλέον υλικά και κάποια φαγητά να τα έχεις έτοιμα μια δυο μέρες νωρίτερα. Το να βγάζεις στο μπαλκόνι φαγητά κι αναψυκτικά σίγουρα δεν είναι λύση! Γιατί ούτε η συντήρησή τους θα είναι σωστή, ούτε επικρατούν συχνά χαμηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα. Και μετά τα γιορτινό τραπέζι που αποθηκεύεις τα περισσευούμενα; Ή τα καλούδια που έφερες από το χωριό; Η ιδέα που θα σου λύσει τα χέρια είναι ένας καταψύκτης Inventor!

enter image description here Αρκετοί έχουν στο μυαλό ότι ο καταψύκτης είναι μια συσκευή κατάλληλη μόνο για όσους έχουν ελεύθερο χώρο γι’ αυτόν. Κι όμως, δεν είναι απαραίτητο. Οι καταψύκτες Inventor σου δίνουν αμέτρητες επιλογές ως προς την χωρητικότητά τους, ενώ οι περισσότεροι συμμετέχουν και στο πρόγραμμα Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή και μπορείς να τους αγοράσεις πολύ πιο οικονομικά. Κι όταν λέμε επιλογές χωρητικότητας μιλάμε για πραγματική ευελιξία.

Μπορείς να επιλέξεις έναν μικρό καταψύκτη σε διαστάσεις ιδανικές για να εντοιχισθεί στον πάγκο της κουζίνας σου και να φαίνεται σαν ένα μικρό ψυγείο, ή έναν πιο μεγάλο, κάθετο καταψύκτη inox με συρτάρια αν έχεις λίγο περισσότερο χώρο ή κάποια γωνία κενή στην κουζίνα σου. Φυσικά, έχεις πολλές επιλογές και σε κλασσικούς οριζόντιους καταψύκτες. Κι όσο για τις λειτουργίες τους; Διπλή λειτουργία κατάψυξης – συντήρησης για να χρησιμοποιείς τον καταψύκτη όπως σε βολεύει, μεγάλη αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, κατάψυξη 4 αστέρων για άμεση και σωστή ψύξη των τροφίμων σου, led φωτισμός για να βλέπεις όλα όσα έχεις αποθηκεύσει εύκολα!

Ο βοηθός σου στο μαγείρεμα!

enter image description here Πόσες φορές ενώ ετοίμαζες τραπέζι σκέφτηκες ότι χρειάζεσαι έναν δεύτερο φούρνο; Ξέρουμε όλοι ότι αυτό δεν γίνεται, όμως με έναν φούρνο μικροκυμάτων Inventor, χάρη στις αμέτρητες επιλογές που σου δίνει, είναι σα να έχεις έναν δεύτερο συμβατικό φούρνο. Γιατί οι φούρνοι μικροκυμάτων Inventor διαθέτουν πληθώρα προγραμμάτων για να διαλέγεις αυτό που σου ταιριάζει κάθε φορά καλύτερα, συνδυαστικά προγράμματα, αλλά και λειτουργία grill ή αερόθερμου φούρνου! Έτσι, μπορείς να μαγειρέψεις εκεί σουφλέ, πατάτες και άλλα συνοδευτικά, να ψήσεις κουλουράκια εύκολα, ή να ζεστάνεις ένα επιπλέον πιάτο που είχες έτοιμο από την προηγούμενη μέρα!

Ο βοηθός σου στην κουζίνα!

enter image description here Όλοι ξέρουμε ότι όσο περισσότερα φαγητά μαγειρεύεις, τόσα περισσότερα σκεύη μαζεύονται για πλύσιμο. Και δε φτάνει η κούραση για να έχεις καθαρό το σπίτι σου και να ετοιμάσεις διαφορετικά γεύματα, δεν είναι κρίμα να έχεις και το πλύσιμο των πιάτων; Με ένα πλυντήριο πιάτων Clean Pro της Inventor θα ξενοιάσεις. Και όχι, δεν χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες να πλυθούν και να στεγνώσουν τα πιάτα, ούτε να περιμένεις να μαζευτούν πολλά σκεύη για να γεμίσεις ολόκληρο το πλυντήριο και να πλύνεις. Γιατί τα πλυντήρια πιάτων Clean Pro διαθέτουν προγράμματα μισής πλύσης ή πλύσης σε ζώνες με τα οποία γεμίζεις το μισό πλυντήριο και αυτό προσαρμόζει αντίστοιχα την πλύση γρήγορα καταναλώνοντας λιγότερο νερό και ενέργεια. Επιπλέον, τα σύντομα προγράμματα πλύσης εξασφαλίζουν καθαρά και στεγνά πιάτα γρήγορα. Παράλληλα, το ειδικό συρτάρι για τα μαχαιροπήρουνα σου επιτρέπει να τοποθετείς πολύ περισσότερα από αυτά, με σωστό τρόπο και το αυτόματο άνοιγμα πόρτας εξασφαλίζει ότι όλα θα στεγνώσουν τέλεια για να βγουν τα πιάτα σου λαμπερά και καθαρά!

Έτσι, αξιοποιώντας τις οικιακές συσκευές Inventor μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και στις γιορτές, εξοικονομώντας χρόνο για να απολαύσεις τις ημέρες σου όπως σου αξίζει κι έχεις πραγματικά ανάγκη!