24 / 02 / 2023

Ετοιμάσου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με άνεση!

Ετοιμάσου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με άνεση!

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει και οι περισσότεροι ανυπομονούμε αφού θα έχουμε μια επιπλέον ημέρα χαλάρωσης! Όσα ευχάριστα σχέδια κι αν έχεις κάνει, κάποιες φορές αναγκαστικά μπορεί να πιέζεσαι παραπάνω για να τα πραγματοποιήσεις σε συνδυασμό με τις καθημερινές υποχρεώσεις. Όμως υπάρχουν λύσεις για να τα έχεις όλα έτοιμα με περισσότερη άνεση! Είτε ετοιμάζεις ταξίδι, είτε πάρτι μασκέ, είτε σαρακοστιανό τραπέζι, υπάρχουν τρόποι να το κάνεις λίγο πιο εύκολα απ’ ό,τι άλλες φορές!

enter image description here

Γέμισε βαλίτσες με όλα όσα θέλεις!

Ανυπομονείς για το ταξίδι που έχεις κανονίσει, το έχεις ανάγκη για να ξεφύγεις, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις! Όμως, με τόσες καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι με τα παιδιά και το μαγείρεμα, ή στο γραφείο με την πίεση, καταλήγεις τελικά να τρέχεις και να μην φτάνεις για να τα έχεις όλα έτοιμα! Να πλύνεις τα ρούχα που θα πάρετε μαζί στο ταξίδι, να στεγνώσουν, να είναι σιδερωμένα… και πάντα κάποιος θα ζητήσει κάτι επιπλέον για πλύσιμο τελευταία στιγμή επειδή τελικά το θέλει για το ταξίδι… Πότε θα προλάβει να στεγνώσει; Πάρε μια ανάσα. Ταξίδι έρχεται! Θα το χαρείς χωρίς άγχος και ταλαιπωρία. Απλά, βοηθός σου θα είναι ένα πλυντήριο ρούχων Galaxy της Inventor! Ή πλυντήριο-στεγνωτήριο! Ή σκέτο στεγνωτήριο, αν αυτό πιστεύεις ότι σου χρειάζεται.

enter image description here Και πώς θα σε βοηθήσουν; Εκτός, από το ότι εγγυώνται εξαιρετική απόδοση με χαμηλή στάθμη θορύβου για να μην σε ενοχλούν όσο δουλεύουν, παράλληλα οι εξελιγμένες λειτουργίες τους μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σου ανάγκη. Μπορείς να έχεις καθαρά ρούχα χωρίς λεκέδες, χάρη στη Λειτουργία Stain Away που εξαφανίζει δύσκολους λεκέδες, από σάλτσες, κρασί, καφέ, καλλυντικά κ.α. χωρίς να φθείρει τα αγαπημένα σου ρούχα. Η Πλύση με ατμό και η Λειτουργία Hygiene Pro απομακρύνουν βλαβερούς μικροοργανισμούς, προσφέροντάς σου πεντακάθαρα ρούχα. Επίλεξε το πρόγραμμα για μάλλινα ή για ευαίσθητα υφάσματα και φρόντισε τα ρούχα σου πλένοντάς τα σε κατάλληλη θερμοκρασία και στροφές, ή το πρόγραμμα για βρεφικά ρούχα που διασφαλίζει απόλυτη καθαριότητα και δεν αφήνει υπολείμματα απορρυπαντικού. enter image description here Ακόμη κι αν ξέχασες να βάλεις κάτι για πλύσιμο, μπορείς να το προσθέσεις ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η πλύση, ή αν απλά βιάζεσαι, μπορείς να έχεις καθαρά ρούχα σε 15 λεπτά. Κι αν δεν έχεις πολύ χρόνο ούτε για το στέγνωμα των ρούχων σου, η απόλυτη λύση είναι το νέο πλυντήριο-στεγνωτήριο Galaxy της Inventor που συνδυάζει δύο συσκευές σε μία, για να εξοικονομείς χρόνο και χώρο, με ρούχα καθαρά και στεγνά σε μία ώρα, ή το στεγνωτήριο Galaxy που σου εξασφαλίζει στέγνωμα ανάλογα με τις ανάγκες των ρούχων σου.

Και δεν είναι μόνο η προετοιμασία των ρούχων που χρειάζεται πριν από το ταξίδι. Σκέψου τη βοήθεια που θα έχεις και όταν επιστρέψεις, που θα είσαι ήδη και ίσως λίγο πεσμένος ψυχολογικά που γυρνάς στην καθημερινότητα. Γιατί να έχεις και την ταλαιπωρία με το πλύσιμο και άπλωμα των ρούχων; Με ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο χωρητικότητας 10 κιλών για πλύσιμο και 7 κιλών για στέγνωμα, θα ξεχάσεις τέτοιου είδους προβληματισμούς!

Προετοίμασε σαρακοστιανό τραπέζι ή πάρτι μασκέ χωρίς άγχος!

enter image description here Είναι ωραία να μαζεύεις κόσμο σπίτι για να γιορτάσετε την Καθαρά Δευτέρα και το μαγείρεμα θαλασσινών έχει ένα διαφορετικό ενδιαφέρον! Ωραία είναι επίσης αν ετοιμάζεις πάρτι με finger food και ποτό! Ωστόσο και αυτό μπορεί να σε αγχώσει αν δεν έχεις πολύ χρόνο και σίγουρα χρειάζεται προγραμματισμό. Τι θα μαγειρέψεις και ποια τρόφιμα χρειάζεσαι; Πότε θα τα ψωνίσεις και πού θα τα αποθηκεύσεις όλα αυτά; Σίγουρα σκέφτεσαι ότι θέλεις να είναι τα πάντα ολόφρεσκα για να είναι τέλεια εκείνη την ημέρα! Χαλάρωσε και πάρε μια ακόμη ανάσα. Δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις όλα τελευταία στιγμή, ούτε να ετοιμάσεις τα πάντα εκείνη την ημέρα για να είναι φρέσκα!

Με τα ψυγεία Inventor μπορείς να απολαμβάνεις ολόφρεσκα τρόφιμα, αφού τα χαρακτηριστικά τους εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες συντήρησης και κατάψυξης! To Inverter Μοτέρ εγγυάται εξαιρετική απόδοση, χαμηλή στάθμη θορύβου, μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ η Ομοιόμορφη Κατανομή ψύξης διευκολύνει την κυκλοφορία του αέρα. Τα ψυγεία Inventor Total No Frost αποτρέπουν τη συσσώρευση του πάγου, διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία και επομένως κατάλληλη συντήρηση των τροφίμων σου!  enter image description here Παράλληλα, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα τρόφιμά σου θα παραμείνουν φρέσκα για πολύ περισσότερο, χάρη σε λειτουργίες όπως το Σύστημα Fresh Cooling που διασφαλίζει βέλτιστη θερμοκρασία, τα συρτάρια ελέγχου υγρασίας για φρούτα και λαχανικά και τα συρτάρια για νωπά κρέατα και ψάρια, που εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας φρεσκάδα για περισσότερο! Επίσης με την ταχεία κατάψυξη μπορείς να ανανεώνεις το περιεχόμενο του ψυγείου σου με νέα τρόφιμα χωρίς να επηρεάζεται η ψύξη και συνεπώς η θερμοκρασία των υπόλοιπων τροφίμων σου!

Και δεν είναι μόνη η φρεσκάδα, είναι και η άνεση! Έχεις και άνετους χώροι αποθήκευσης, μεγάλα συρτάρια στην κατάψυξη, ενιαία συρτάρια, συρόμενα ή με ροδάκια για τα λαχανικά που ανοιγοκλείνουν εύκολα για να τα τακτοποιείς όπως σε εξυπηρετεί! Και σε περίπτωση που έχεις πολλά ποτά και αναψυκτικά, μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ειδικό ράφι για ποτά κερδίζοντας επιπλέον χώρο, όπως και να έχεις διαθέσιμα παγάκια εύκολα και γρήγορα στην παγοθήκη Twist! Κι αν ο χώρος της κατάψυξης δεν σου αρκεί, μπορείς να έχεις επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα κατεψυγμένα σου τρόφιμα με έναν καταψύκτη Inventor, με κατάψυξη 4 αστέρων για άριστη απόδοση ψύξης ή με διπλή λειτουργία Κατάψυξης και Συντήρησης, για να τον χρησιμοποιείς ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Γιόρτασε χωρίς να σκέφτεσαι το πλύσιμο των πιάτων!

enter image description here Και μετά το γιορτινό τραπέζι ή το πάρτι που ετοίμασες και όλοι περάσατε καλά, δεν χρειάζεται να σκλαβωθείς στην κουζίνα για ώρες για να πλύνεις τα βρώμικα πιάτα και ποτήρια. Ούτε φυσικά να ψάχνεις τρόπους για να εξασφαλίσεις ότι μετά το πλύσιμο δεν θα υπάρχει ίχνος από τις ενοχλητικές μυρωδιές των θαλασσινών στα πιάτα σου! Με ένα πλυντήριο πιάτων Inventor, όλα θα πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες για να είναι απόλυτα καθαρά, καταναλώνοντας μάλιστα λιγότερο νερό! Σε 90 λεπτά μπορείς να έχεις καθαρά, στεγνά και αστραφτερά πιάτα, αν έχεις πολλές κατσαρόλες να προσαρμόσεις το πάνω συρτάρι για να χωρέσουν όλα, ή αν είναι πολύ βρώμικα με καμένα λίπη να τα μουλιάσεις πριν τα πλύνεις! Τόσο απλά… και τόσο καθαρά!

Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις το τριήμερο που έρχεται, οι συσκευές Inventor είναι εδώ με προηγμένες λειτουργίες για να στα κάνουν όλα λίγο πιο εύκολα! Διάλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και την καθημερινότητά σου και απόλαυσε περισσότερο χρόνο για εσένα και τους αγαπημένους σου!