20 / 12 / 2022

Ετοίμασε εύκολα το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με συσκευές Inventor!

Ετοίμασε εύκολα το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με συσκευές Inventor!

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και όλοι έχουμε μια γλυκιά προσμονή για τα Χριστούγεννα! Μια ανυπομονησία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας, να τους φροντίσουμε, να διασκεδάσουμε και να ξεκουραστούμε. Και πόσο ωραία νιώθεις όταν είσαι ο οικοδεσπότης και κάνεις εσύ το τραπέζι στους αγαπημένους σου. Από τη μία ανυπομονείς για όλες αυτές τις στιγμές, από την άλλη ξέρεις τι σε περιμένει με τις δουλειές και προετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Σου φαίνονται βουνό, όμως μπορείς να έχεις για απόλυτο σύμμαχο τις συσκευές Inventor! Οι μικροί βοηθοί σου που θα σε στηρίξουν για να γίνουν όλα πολύ πιο γρήγορα και σωστά, ώστε να απολαύσεις και εσύ τις γιορτές χωρίς να είσαι μονίμως κλεισμένη στην κουζίνα.

Πάμε να τα βάλουμε σε μια σειρά λοιπόν για να μην πελαγώνεις.

enter image description here

Ξεκίνα από το ιδανικό κλίμα!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά και υποτίθεται «αυτονόητα» όταν οργανώνουμε μια γιορτή στο σπίτι. Κι όμως, τα αυτονόητα δεν είναι αυτά που πολλές φορές ξεχνάμε γιατί τα θεωρούμε δεδομένα; Μιλάμε για την ατμόσφαιρα που έχει το σπίτι σου. Τα Χριστούγεννα είναι συνώνυμο της ζεστασιάς και μπορείς να πετύχεις το τέλειο κλίμα ρυθμίζοντας το κλιματιστικό Inventor στην κατάλληλη θερμοκρασία και ενεργοποιώντας τον αφυγραντήρα σου, ώστε να μειώσει την υγρασία και να ενισχύσει τη θέρμανση του σπιτιού. Παράλληλα, οι αφυγραντήρες Inventor, χάρη στις λειτουργίες και χαρακτηριστικά για καθαρή ατμόσφαιρα, όπως η Αυτόνομη Λειτουργία Καθαριστή Αέρα, η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C & Ιονιστή και το φίλτρο HEPA, φροντίζουν για την καθαρότητα του αέρα του σπιτιού. Και ειδικά τώρα που θα μαζευτεί τόσος κόσμος στο σπίτι και δεν θα ανανεώνεται συνεχώς ο αέρας του χώρου λόγω του κρύου, είναι ακόμη πιο σημαντική η καθαρή ατμόσφαιρα.

enter image description here

Κάνε το σκούπισμα παιχνιδάκι!

Και τώρα ας πάμε στα πιο πρακτικά ζητήματα, όπως το καθάρισμα του σπιτιού, που φυσικά δεν γίνεται μόνο πριν το γιορτινό τραπέζι, αλλά και μετά. Ειδικά το σκούπισμα για αρκετούς είναι τόσο κουραστικό που το σκέφτονται ως μαρτύριο. Οι ηλεκτρικές σκούπες Epic της Inventor όμως θα σου λύσουν τα χέρια και θα βρεις σίγουρα αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου. Ελαφρύς σχεδιασμός για να μην ταλαιπωρείσαι με το βάρος τους, πέλμα Power 180⁰ με φωτισμό LED για να μην σου ξεφεύγει τίποτα και να σκουπίζεις εύκολα κάθε γωνία, εύκολο άδειασμα και άριστη απόδοση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά τους που θα κάνουν το σκούπισμα να σου φαίνεται παιχνιδάκι. Και πλέον δεν θα σε πειράζει τόσο το συνηθισμένο τσιμπολόγημα με τα ψίχουλα που το συνοδεύουν πάντα όσο εσύ μαγειρεύεις, αφού μέσα σε λίγα λεπτά θα τα έχεις εξαφανίσει! enter image description here

Πεντακάθαρα ρούχα εύκολα και γρήγορα!

Και δεν ξεχνάμε φυσικά ότι μέσα σ’ όλα, υπάρχουν και οι συνηθισμένες δουλειές στο σπίτι, όπως το πλύσιμο των ρούχων. Καινούρια ρούχα που θέλουν πλύσιμο για να τα φορέσετε στο ρεβεγιόν, πουλόβερ και χοντρά ρούχα λόγω κρύου, τραπεζομάντιλα και πετσέτες για το γιορτινό τραπέζι! Με ένα πλυντήριο ρούχων Inventor θα μπορείς να τα έχεις όλα έτοιμα στην ώρα τους, χάρη στα σύντομα προγράμματα πλύσης που διαθέτουν, ώστε να μην σε καθυστερεί το πλύσιμο των ρούχων ούτε να μαζεύονται στοίβες με άπλυτα ρούχα! Και μετά το γιορτινό τραπέζι, που το τραπεζομάντιλο και οι πετσέτες θα είναι γεμάτα με δύσκολους λεκέδες όπως κόκκινο κρασί και κραγιόν, δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείς. Θα ρυθμίσεις το πλυντήριό σου στη λειτουργία πλύσης για επίμονους λεκέδες και θα τα δεις καθαρά και λαμπερά σαν καινούρια.
enter image description here

Μήπως χρειάζεσαι έναν sous-chef;

Και πάμε τώρα στο γιορτινό τραπέζι. Η πιο ωραία στιγμή των Χριστουγέννων που μαζεύεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα μαζί, τρώτε, γελάτε, χαλαρώνετε, διασκεδάζετε! Και πόσο ωραίο είναι να είσαι ο οικοδεσπότης, ετοιμάζοντας γεύματα πιο ιδιαίτερα για τους αγαπημένους σου. Κακά τα ψέματα όμως, είναι δύσκολο, ειδικά αν εργάζεσαι. Πόσα φαγητά έχεις να ετοιμάσεις, πόσος χρόνος θα χρειαστεί για το κάθε γεύμα; Κάθε φορά σκέφτεσαι ότι ένας δεύτερος φούρνος θα ήταν ό,τι έπρεπε. Αλήθεια, τον φούρνο μικροκυμάτων τον σκέφτηκες; Οι φούρνοι μικροκυμάτων Inventor δεν προορίζονται μόνο για το ζέσταμα του φαγητού, αλλά και για την προετοιμασία ολόκληρων γευμάτων. Εξοικονόμησε χρόνο κι ενέργεια χρησιμοποιώντας συνδυαστικά και τον φούρνο μικροκυμάτων σου που διαθέτει λειτουργία ψησίματος στον αέρα και Grill, επομένως μπορείς να ετοιμάσεις από απλά συνοδευτικά πιάτα, όπως ψητές πατάτες, μέχρι ψητό κοτόπουλο και λαζάνια. Το καλύτερο είναι ότι ακόμη κι αν χρειαστεί ένα επιπλέον πιάτο της τελευταίας στιγμής, δεν θα χρειαστεί να βγεις από το πρόγραμμά σου. Ειδικά το γλυκό για αρκετούς είναι επιπλέον κόπος και μπορεί να μην υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος, οπότε στο τέλος του άρθρου σου έχουμε μια πολύ απλή σοκολατένια πρόταση της τελευταίας στιγμής στην οποία δεν θα αντισταθεί κανένας!

Και μέσα στον πυρετό της προετοιμασίας εννοείται δεν χρειάζεται να σε απασχολεί το πλύσιμο των πιάτων και σκευών. Ούτε φυσικά θα αναγκαστείς να ταλαιπωρηθείς μετά το γιορτινό τραπέζι. Αφού τα πλυντήρια πιάτων Inventor διαθέτουν πολύ σύντομα προγράμματα πλύσης που εξασφαλίζουν απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά πιάτα μέσα σε μερικά λεπτά!

enter image description here

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Και θα κλείσουμε με τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά, ειδικά αν οι καλεσμένοι σου είναι λάτρεις του κρασιού. Όλοι ξέρουμε ότι το κρασί πρέπει να διατηρείται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες για να μην αλλοιωθούν τα αρώματα και η γεύση του. Κι αυτό δεν το πετυχαίνεις αποθηκεύοντάς τα κρασιά σου στο ψυγείο, το οποίο πιθανότατα να μην έχει χώρο εκείνες τις ημέρες. Οι συντηρητές κρασιού Inventor διασφαλίζουν ότι το κρασί σου διατηρεί την υγρασία που χρειάζεται για να μένει αναλλοίωτο και αποθηκεύεται στις ιδανικές συνθήκες συνεχίζοντας να αναπτύσσει τη φυσική του γεύση. Με μοντέρνο design, γυάλινη πόρτα και φωτισμό LED, είναι σίγουρο ότι οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν τόσο από το κρασί που θα τους προσφέρεις, όσο κι από τη συσκευή σου!

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, ξεκίνα με γιορτινή διάθεση τις ετοιμασίες έχοντας σύμμαχο τις συσκευές Inventor και απόλαυσε περισσότερες χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Εμείς, σου αφήσαμε για το τέλος μια γλυκιά συνταγή για τον φούρνο μικροκυμάτων, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

enter image description here

Και κάτι γλυκό για το τέλος... Σοκολατένια Pops στον φούρνο μικροκυμάτων

-Σε ένα γυάλινο μπολ, τοποθετήστε κουβερτούρα λευκής σοκολάτας χωρίς να τη σκεπάσετε. Τοποθετήστε το μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων Inventor επιλέγοντας την υψηλή τάση και ζεστάνετε στα μικροκύματα για 45 δευτερόλεπτα. Ανακατέψτε καλά και αν χρειάζεται ζεστάνετε για άλλα 15 δευτερόλεπτα ώστε να λιώσει η κουβερτούρα και να δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα.
-Σε ένα ταψάκι (κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων) απλώστε μία λαδόκολλα και τοποθετήστε 10 ξυλάκια.- Με ένα κουτάλι, ρίξτε λιωμένη σοκολάτα σε κάθε ξυλάκι (στην επάνω πλευρά του), αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους. -Πασπαλίστε με χρωματιστά, γιορτινά κουφετάκια σοκολάτας της επιλογής σας και αφήστε να κρυώσουν για 30 λεπτά. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.