14 / 02 / 2022

Επειδή ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζεται καλύτερα στο σπίτι!

Επειδή ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζεται καλύτερα στο σπίτι!

Η γιορτή των ερωτευμένων έφτασε και επειδή κατά πάσα πιθανότητα έχεις επιλέξει να περάσεις την ημέρα αυτή με το άλλο σου μισό εντός του σπιτιού, μία καλή και επιτυχημένη “συνταγή” για ένα υπέροχο ραντεβού στις 14η Φεβρουαρίου είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Μάλιστα, αν εσύ μαγειρέψεις κάτι στο ταίρι σου, θα δείξεις πόσο πολύ τον/την νοιάζεσαι, ενώ θα δώσεις και μία πιο… προσωπική νότα στο δώρο σου!

Εάν πάλι το έτερον σου ήμισυ είναι ο εαυτός σου, τότε αυτή η βραδιά σου ανήκει δικαιωματικά και πρέπει να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να περάσετε υπέροχα!
enter image description here

Γιατί ο έρωτας περνάει και από το στομάχι!

Ετοίμασε εύκολα και γρήγορα το πιο εντυπωσιακό δείπνο-έκπληξη για τον αγαπημένο, την αγαπημένη σου ή για τον εαυτό σου με τον φούρνο μικροκυμάτων Inventor! Με τη λειτουργία Ξεπαγώματος μπορείς να ξεκινήσεις το μαγείρεμα με πλήρη μυστικότητα λίγο πριν το ταίρι σου καταφτάσει στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να αποψύξεις τα υλικά από το προηγούμενο βράδυ με κίνδυνο να αποκαλύψεις τους σκοπούς σου ή αποψύξεις την πίτσα που θέλεις να απολαύσεις! Ο φούρνος σου έχει Λειτουργία με Αέρα για να μαγειρεύεις όπως ακριβώς θα έκανες στον συμβατικό φούρνο της κουζίνας, Λειτουργία Grill και 21 προγράμματα για να διαλέξεις αυτό που σε βολεύει, για να ετοιμάσεις μια ωραία μακαρονάδα με θαλασσινά ή να πετύχεις την τέλεια κρούστα στο κρέας που θα φτιάξεις για να την εντυπωσιάσεις ή το λαχταριστό γλυκό σε σχήμα καρδιάς που είναι μόνο δικό σου! enter image description here

Πρόποση αγάπης!

Ρομαντικό δείπνο και αλκοόλ συνήθως πάνε μαζί! Ο συντηρητής κρασιών Inventor θα είναι δίπλα σου για να κρατήσεις δροσερό το κρασί και να κάνεις την καλύτερη πρόποση της ημέρας αλλά και τα αναψυκτικά και τις σόδες που θα χρειαστείς, εάν δεν μείνει καθόλου από τα φαγητά που ετοίμασες! Εάν πάλι αποφασίσεις να φωνάξεις όλη σου την παρέα και να δείτε Hollywoodιανές ρομαντικές κωμωδίες και να γελάσετε (ή να κλάψετε! ), τότε το ποτό που θα τις συνοδεύσει είναι βασική προϋπόθεση για να σε κάνει τον ιδανικό οικοδεσπότη για την ημέρα! enter image description here

Η καθαριότητα είναι βασική!

Φυσικά δεν χρειάζεται να περιοριστείς στην ετοιμασία του δείπνου αλλά μπορείς να εξαντλήσεις την δημιουργικότητά σου ετοιμάζοντας ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό στο σπίτι που σίγουρα θα εκτιμηθεί! Είτε αποφασίσεις να κρεμάσεις καρδούλες στο σαλόνι είτε να πετάξεις ροδοπέταλα κατά μήκος του διαδρόμου, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το σπίτι σου θα είναι καθαρό για να μπορείτε να απολαύσετε την βραδιά σε ένα απόλυτα καθαρό περιβάλλον. Μια βαρετή διαδικασία, που θα γίνει παιχνίδι, εάν έχεις στα χέρια σου την σκούπα stick της Inventor, Epic U-Force, για επικό αποτέλεσμα καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου. Και είναι και κόκκινη για να μη βγαίνεις από το mood της ημέρας! Εάν πάλι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν σου λέει απολύτως τίποτα και δεν έχεις σκοπό να καλέσεις κόσμο στο σπίτι, κάνε σήμερα την γενική του σπιτιού σου σε χρόνο dt και ερωτεύσου τη σκούπα σου για ακόμη μια φορά!