22 / 07 / 2021

Εντυπωσιακός σχεδιασμός, αυτονομία, ευελιξία και ενισχυμένες επιδόσεις με τα νέα μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών stick!

Εντυπωσιακός σχεδιασμός, αυτονομία, ευελιξία και ενισχυμένες επιδόσεις με τα νέα μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών stick!

Η EPIC U FORCE & η ELASTIC UNCHAINED FORCE, είναι η δύναμή σας στο καθημερινό καθάρισμα!

Εξελιγμένες τεχνολογίες και έξυπνα χαρακτηριστικά διαμορφώνουν δύο επαναφορτιζόμενα μοντέλα σκουπών stick που θα επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαρισμού σε κάθε επιφάνεια του χώρου σας.

Δυναμικά αποτελέσματα καθαριότητας!

Τεχνολογία Cyclone X enter image description here

Όταν τα πράγματα «ζορίζουν» και χρειάζεστε παραπάνω «ισχύ», έχετε τη δυνατότητα απλά να ενεργοποιήσετε τη σκούπα σας και όλα θα γίνουν απλή διαδικασία! Εξασφαλίστε ισχυρές επιδόσεις καθαρισμού, αφού η τεχνολογία Cyclone X κάνει αισθητή τη διαφορά! Η σκούπα stick αιχμαλωτίζει και το πιο μικρό σωματίδιο σκόνης και προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Χάρη στον ισχυρό ανεμιστήρα η σκόνη διαχωρίζεται από τον αέρα και παγιδεύεται μέσω της περιστροφής του σκονισμένου αέρα και συλλέγεται στον κάδο. Εξασφαλίζει έτσι ισχυρές επιδόσεις για απόλυτα καθαρά πατώματα με ένα πέρασμα!

BLDC Inverter Motor enter image description here

H κορυφαία απόδοση και αξιόπιστη λειτουργία γίνεται του χεριού σας! Με το BLDC Inverter Μοτέρ μπορείτε να φροντίσετε την σκούπα σας όπως εκείνη φροντίζει για εσάς, εξασφαλίζοντας επεκτείνοντας την διάρκεια ζωής της για να την έχετε στο πλάι σας για ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, σε σύγκριση με τα συμβατικά μοτέρ προσφέρει χαμηλότερη στάθμη θορύβου, ενώ συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση της κατανάλωσης στο ρεύμα του σπιτιού σας, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων.

Απόλυτη ανεξαρτησία που θα σας λύσει τα χέρια!

Τεχνολογία Unchained 60’ Plus enter image description here

Ετοιμαστείτε να την βγάλετε καθαρή! Οι επαναφορτιζόμενες σκούπες Stick, EPIC U FORCE & η ELASTIC UNCHAINED FORCE, διαθέτουν ιδανική αυτονομία για να σας εξασφαλίσουν άνετο και αποτελεσματικό σκούπισμα χωρίς δεσμεύσεις! Τώρα μπορείτε να πάρετε ελεύθερα το χρόνο σας για να εξαφανίσετε κάθε υπόνοια σκόνης από τα πατώματά σας με την μεγάλη αυτονομία 60’ που προσφέρει η σκούπα elastic Unchained Force με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία 28.8V. Έτσι μπορείτε χωρίς άγχος και δεσμεύσεις να φροντίσετε κάθε επιφάνεια του σπιτιού σας αποτελεσματικά για την καθαριότητα του σπιτιού σας χωρίς να χρειάζεται διακοπή για επαναφόρτιση.

Σχεδιασμός elastic fantastic enter image description here

Το σκούπισμα του σπιτιού σας φτάνει σε “φανταστικά” επίπεδα με το σχεδιασμό elastic fantastic με αναδιπλούμενο σωλήνα που προσφέρει την απόλυτη ευκολία. Η σκούπα διπλώνει δημιουργώντας γωνία 90 μοιρών καταφέρνοντας να καθαρίσει τη σκόνη που συσσωρεύεται κάτω από τα έπιπλα ή σε πολύ δύσκολα σημεία. Φροντίζετε πλέον για την καθαριότητα του σπιτιού σας άνετα και ξέγνοιαστα, χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία.

Ευκολία και πρακτικότητα ανά πάσα στιγμή!

Ελαφρύς σχεδιασμός enter image description here

Το καθάρισμα του σπιτιού γίνεται πιο γρήγορο και άνετο από ποτέ! Η σκούπα stick Epic U-Force έχει ελαφρύ σχεδιασμό και βάρος μόλις 3 κιλά για να τη μεταφέρετε εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο και να τη χρησιμοποιείτε με άνεση και ευκολία ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού, όπως κάτω από καναπέδες και κρεβάτια ή πίσω από στενά και δυσπρόσιτα σημεία.

Πέλμα Power 180° με φωτισμό LED enter image description here

Μπορείτε να καθαρίσετε παντού αφού η σκούπα σας τα φέρνει όλα στο φως! Με τον αποτελεσματικό φωτισμό LED βλέπετε εύκολα όλα τα σημεία που δεν πρέπει να παραλείψετε κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος. Το εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής πέλμα Power 180° με φωτισμό LED και δυνατότητα κλίσης 180° προσφέρει απίστευτη ισχύ χωρίς να συναντά κανένα εμπόδιο, αφού κινείται άνετα ανάμεσα στα έπιπλα, ακόμη και στα πιο δύσκολα και σκοτεινά σημεία για να καλύψετε κάθε σπιθαμή σε ελάχιστο χρόνο!

Λειτουργία PAW Master enter image description here

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί «εμπόδιο» στη νέα σου σκούπα, ακόμη κι αν προέρχεται από τον σκύλο ή τη γάτα σου! Η σκούπα διαθέτει πέλμα με λειτουργία PAW Master που είναι κατάλληλο για να απομακρύνει αποτελεσματικά τις τρίχες των μικρών μας φίλων και δρα αποτελεσματικά σε κάθε τύπο πατώματος. Χαρείτε τη συντροφιά τους χωρίς να ανησυχείτε, φροντίζοντας παράλληλα ο χώρος σας να παραμένει καθαρός και άτριχος!

Καθαριότητα και υγιεινή σε όλα τα επίπεδα!

Φίλτρο HEPA enter image description here

Αναπνεύστε ελεύθερα και απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, αλλεργιογόνα βακτήρια, ιούς, μικρόβια κ.α. Το φίλτρο HEPA H12 που διαθέτει η σκούπα συμβάλλει ενεργά στη παγίδευση μικρών και μεγάλων σωματιδίων, προκειμένου να σας χαρίσει καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από οτιδήποτε βλαβερό μπορεί να εισέλθει στο χώρο σας και να αλλοιώσει τα υψηλά επίπεδα της ποιότητας του. Το φίλτρο HEPA κλάσης H12 με το οποίο είναι εξοπλισμένη, διασφαλίζει ότι ο αέρας που βγαίνει από την σκούπα είναι καθαρός. Παράλληλα, συγκρατούν έως και το 99,50% της σκόνης, για να ξεγνοιάσετε από ενοχλήσεις στην αναπνοή.

Σχεδιασμός Click & Clean enter image description here

Το άδειασμα του κάδου γίνεται παιχνίδι, για να τα καταφέρνετε χωρίς πολλές κινήσεις, αλλά και χωρίς να απελευθερώνεται ούτε κόκκος σκόνης στον αέρα για να είστε ακόμα πιο σίγουροι για την υγιεινή του χώρου σας! Με τον προηγμένο σχεδιασμό Click & Clean η σκούπα σας παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ εξασφαλίζετε υψηλή απόδοση αλλά και τη σωστή συντήρησή της, όσες φορές και αν τη χρειαστείτε.

Οι επαναφορτιζόμενες σκούπες Stick, EPIC U FORCE & η ELASTIC UNCHAINED FORCE, θα σας κάνουν να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σκουπίσματος, χωρίς τους περιορισμούς του καλωδίου και με χαρακτηριστικά που θα μετατρέψουν το καθάρισμα σε αγαπημένη καθημερινή συνήθεια!