09 / 08 / 2023

Ένα κλιματιστικό Inventor σου χαρίζει ιδανική θερμοκρασία, αλλά και καθαρό αέρα, προστατεύοντας εσένα και όσους αγαπάς!

Ένα κλιματιστικό Inventor σου χαρίζει ιδανική θερμοκρασία, αλλά και καθαρό αέρα, προστατεύοντας εσένα και όσους αγαπάς!

Ευτυχώς, η εποχή που φοβόμασταν τα μικρόβια και τους ιούς στον αέρα που αναπνέουμε πέρασε κι ευχόμαστε να μην ξαναέρθει! Παρόλο που αφήσαμε πίσω μας αυτό το άγχος, ποιος δεν θέλει να αναπνέει καθαρό αέρα στο σπίτι του;

Ειδικά όσοι μένουν στην πόλη, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τους ρύπους και το καυσαέριο, έχουν ακόμη περισσότερο την ανάγκη του καθαρού και ποιοτικού αέρα στο σπίτι. Κι ένας λόγος παραπάνω όταν έχουμε παιδιά και θέλουμε να τους προσφέρουμε το καλύτερο. Ή αν έχουμε κατοικίδια και κάθε δύο-τρεις μέρες το σπίτι είναι γεμάτο σκόνη και τρίχες.

Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα με τον αέρα στο σπίτι σου όπως παλιά. Το Inventor κλιματιστικό σου θα φροντίσει για αυτό, όσο σου χαρίζει και τη θερμοκρασία που θέλεις. Γιατί κάθε κλιματιστικό Inventor διαθέτει λειτουργίες και φίλτρα για καθαρό αέρα, ώστε να σου χαρίζει και τη θερμοκρασία που θέλεις αλλά και γενικότερα ιδανική ατμόσφαιρα στον χώρο.

Πάμε να δούμε μερικά από αυτά!

enter image description here Η τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, αφού χάρη στο υπεριώδες φως “σπάει” τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του κλιματιστικού. Έτσι, προσφέρει απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο. Ο Ιονιστής εξασφαλίζει με φυσικό & αποτελεσματικό τρόπο την απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές κλπ. και παρέχει αέρα υψηλής καθαρότητας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Αναζήτησέ τα στα κλιματιστικά Legend, Leon, Leon (LHUV), Neo, Professional και απόλαυσε καθαρό αέρα!

enter image description here Ο Aqua Ionizer δημιουργεί ένα υγιεινό περιβάλλον με απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και προσφέρει αέρα υψηλής καθαρότητας! Εμπλουτίζει τον αέρα με θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία εξουδετερώνουν αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια. Έτσι, βελτιώνεις την ποιότητα του αέρα στον χώρο σου ενώ ταυτόχρονα φροντίζεις και για το δέρμα σου. Πώς; Τα ιόντα που απελευθερώνονται συμβάλλουν στη διατήρηση της δροσερής και ενυδατωμένης επιδερμίδας, απαραίτητο συστατικό για λαμπερό πρόσωπο δηλαδή! Τον Aqua Ionizer θα τον βρεις στη σειρά Dark.

enter image description here To Ηλεκτροστατικό Φίλτρο Αποστείρωσης IFD του κλιματιστικού King Plus προστατεύει εσένα και τους αγαπημένους σου, εξασφαλίζοντας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα. Το φίλτρο συμβάλλει στην εξουδετέρωση των βλαβερών μικροοργανισμών, ενεργοποιώντας ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο που ιονίζει και αποστειρώνει τον αέρα που εισέρχεται στο κλιματιστικό. Επιπλέον, διαθέτει εξελιγμένο αισθητήρα ποιότητας αέρα PM2.5 που εντοπίζει την ύπαρξη αιωρούμενων σωματιδίων μεγέθους έως 2,5μm ώστε να ενημερώνεσαι άμεσα και με ακρίβεια για την ποιότητα του αέρα.

Τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν κι επιπλέον φίλτρα για να εξασφαλίσουν ακόμη περισσότερο την υψηλή ποιότητα του αέρα στο σπίτι σου, όπως το Φίλτρο HEPA, το Φίλτρο Τριπλής Δράσης που προστατεύει το δέρμα σου και βελτιώνει τον αέρα, το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα που σε απαλλάσσει από τα μικρόβια.

Με ένα κλιματιστικό Inventor λοιπόν μπορείς να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι, όχι μόνο για να νιώσεις άνετα, αλλά και για να προστατεύεις την υγεία σου και την υγεία όσων αγαπάς, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστα ένα πραγματικά καθαρό περιβάλλον.