07 / 07 / 2023

Ένα κλιματιστικό Inventor μπορεί να είναι όλη μέρα ανοιχτό χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Ένα κλιματιστικό Inventor μπορεί να είναι όλη μέρα ανοιχτό χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την ενεργειακή κλάση. Ειδικά αν έτυχε τα τελευταία χρόνια, να ψάχνεις κάποια καινούρια ηλεκτρική συσκευή ή καινούριο σπίτι, θα είδες να αναφέρεται η ενεργειακή κλάση ως σημαντικό χαρακτηριστικό. Και όντως είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό γιατί όσο υψηλότερη είναι, τόσο περισσότερο βοηθά στην οικονομία που θα κάνεις κατά τη χρήση._

Μέγιστη οικονομία κατά τη χρήση

enter image description here Τι είναι η ενεργειακή κλάση όμως; Έπειτα από οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης όλες οι σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές κατατάσσονται σε μία κλίμακα βαθμολόγησης, βάσει των χαρακτηριστικών και λειτουργιών τους, στοιχεία που επηρεάζουν την κατανάλωση ενέργειας κατά τη χρήση τους. Συγκεκριμένα, όσο υψηλότερη είναι η ενεργειακή κλάση, τόσο πιο οικονομική είναι η λειτουργία της συσκευής. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό υψηλής ενεργειακής κλάσης θα καταναλώσει λιγότερο ρεύμα από ένα κλιματιστικό χαμηλής ενεργειακής κλάσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι αποδοτικό. Το αντίθετο μάλιστα. Οι ηλεκτρικές συσκευές με υψηλή ενεργειακή κλάση και προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που δεν καταναλώνουν πολύ ρεύμα, όπως είναι λογικό κοστίζουν περισσότερο κατά την αγορά τους, σε σχέση με προϊόντα χαμηλής ενεργειακής κλάσης. Ουσιαστικά όμως, είναι πιο οικονομικά! Γιατί γίνεται απόσβεση άμεσα με την εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη χρήση. enter image description here Ειδικά αν μιλάμε για συσκευές που θα κρατήσουμε για χρόνια, όπως είναι τα κλιματιστικά, σίγουρα μας συμφέρει να επενδύσουμε σε συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, που θα διαρκέσουν στον χρόνο και θα μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε απολαμβάνοντας όλα όσα μας προσφέρουν, χωρίς να σκεφτόμαστε τον λογαριασμό του ρεύματος. Τα κλιματιστικά Inventor χάρη στην υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ εξοικονομούν ενέργεια που αγγίζει το 40% και έτσι είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι που δεν αντέχεις τη ζέστη, αλλά και για τον χειμώνα. Γιατί σου προσφέρουν απόλυτη αυτονομία, κι ένα τέλειο περιβάλλον δροσιάς ή ζεστασιάς που θα μπορείς να απολαμβάνεις όλη μέρα χωρίς να σκέφτεσαι πόσο θα σου κοστίσει.

Tα κλιματιστικά Leon και Legend μάλιστα διαθέτουν ενεργειακή κλάση A+++ σε ψύξη και θέρμανση, καθώς και σε όλες τις αποδόσεις (9.000/12.000/18.000/24.000 btu), χαρακτηριστικό αρκετά σπάνιο παρόλη τη σημασία του για την οικονομία που χρειάζεσαι όταν έχεις μια μεγάλη ηλεκτρική συσκευή. 

Υψηλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες

enter image description here Και θα σκεφτεί κανείς ότι ένα κλιματιστικό που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια μπορεί να μην είναι τόσο δυνατό: «Μήπως δεν θα κρυώσει τον χώρο μου όσο θέλω;», «Μήπως δεν θα καταναλώσει πολλή ενέργεια γιατί δεν κάνει δουλειά;». Όχι! Δεν ισχύει αυτό.

Τα κλιματιστικά Inventor, με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ και σχεδιασμό τελευταίας τεχνολογίας, εγγυώνται χαμηλό λειτουργικό κόστος με άριστη απόδοση και λειτουργία! Διασφαλίζουν ότι θα έχεις την δροσιά που θέλεις το καλοκαίρι, αλλά και την απόλυτη ζεστασιά τον χειμώνα και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν αποτελεσματικά όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες έξω! Αυτός ο συνδυασμός υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης, εκτός από τέλειο περιβάλλον, σου προσφέρει απόλυτη αυτονομία καλοκαίρι και χειμώνα. Γιατί ακόμη κι αν τα κόστη της ενέργειας φτάσουν πάλι στα ύψη τον χειμώνα, ακόμη κι αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις πετρέλαιο ή φυσικό αέριο για θέρμανση, με ένα κλιματιστικό Inventor θα έχεις Plan B ό,τι κι αν γίνει και θα ανταποκριθεί άριστα σε κάθε περίπτωση!

Και πέρα από την άνεση που θα έχεις με μια συσκευή υψηλής ενεργειακής κλάσης, φροντίζεις και για το οικολογικό σου αποτύπωμα γιατί είναι και πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Τώρα ξέρεις πόση σημασία έχει η υψηλή ενεργειακή κλάση. Επένδυσε σε ένα κλιματιστικό Inventor με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ και απόλαυσε το περιβάλλον που θέλεις όλο τον χρόνο, χωρίς έγνοια για το κόστος!