12 / 10 / 2020

Εξελιγμένο πέλμα, μέγιστη απόδοση!

Εξελιγμένο πέλμα, μέγιστη απόδοση!

Με ιδιαίτερα χαμηλή στάθμη θορύβου, προκειμένου να φροντίζετε το σπίτι σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, φίλτρο HEPA για απόλυτη καθαριότητα στον χώρο, απαλλαγμένο από αιωρούμενα σωματίδια & αλλεργιογόνα και πέλμα υψηλών αποδόσεων σε χαλιά και πατώματα, η ολοκληρωμένη γκάμα των ηλεκτρικών σκουπών Inventor είναι εδώ για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη. Με σακούλα ή με κάδο (χωρίς σακούλα), πολυκυκλωνικής ή κυκλωνικής τεχνολογίας, τα άψογα αποτελέσματα τους θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας!

Εξοπλισμένες με εξελιγμένο πέλμα, για μέγιστη απόδοση

Ρυθμίστε το πέλμα της σκούπας στη λειτουργία Deep Clean μέσω του συρόμενου διακόπτη και εξασφαλίστε βαθύ καθαρισμό στα πολύτιμα και πολύπαθα χαλιά σας. Ενεργοποιώντας την εν λόγω λειτουργία, η σκούπα σας αποδίδει τη μέγιστη απορροφητικότητα με εντυπωσιακά πραγματικά αποτελέσματα. Επιλέγοντας τη λειτουργία του πέλματος στη θέση Easy Clean, ο βοηθητικός κύλινδρος κύλισης ενεργοποιείται, προσφέροντας σας μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στην χρήση, εξασφαλίζοντας θεαματικά αποτελέσματα άμεσα και ξεκούραστα.

Επιλέξτε το μοντέλο ηλεκτρικής σκούπας που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τις ανάγκες του σπιτιού σας και εξασφαλίστε τον καλύτερο σύμμαχο στην απόκτηση άψογων αποτελεσμάτων καθαρισμού και υγιεινού περιβάλλοντος για εσάς και την οικογένειά σας!