19 / 04 / 2022

Είτε στην πόλη είτε στο χωριό, το Πάσχα θέλει τις ετοιμασίες του!

Είτε στην πόλη είτε στο χωριό, το Πάσχα θέλει τις ετοιμασίες του!

Το φετινό Πάσχα έχει όλες τις προδιαγραφές για να σου μείνει αξέχαστο! Μετά από δύο χρόνια που το στερηθήκαμε, το τραπέζι του Πάσχα με όλη την οικογένεια ή την παρέα αλλά και το Πάσχα στο χωριό επανέρχονται δυναμικά! Επειδή η Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε, εμείς μαζέψαμε τις προτάσεις μας για να προετοιμαστείς κατάλληλα να υποδεχτείς κόσμο στο σπίτι και να απολαύσεις κάθε στιγμή, φυσικά με προσοχή και ασφάλεια, αλλά σχεδόν όπως παλιά!

Για να μυρίσει Πάσχα το σπίτι!

enter image description here Έχουμε πλήρη επίγνωση του χαμού που επικρατεί στην κουζίνα σου το πρωινό της Κυριακής, για να προλάβεις να τα ετοιμάσεις όλα στην ώρα τους. Επειδή όμως κανείς δεν έχει υπομονή εκείνη την ημέρα, και καλό θα ήταν να τους αποτρέψεις από το να φάνε όλη την πέτσα μέχρι να έρθει η ώρα να σερβίρεις, μπορείς κάλλιστα να αξιοποιήσεις τον φούρνο μικροκυμάτων Inventor με λειτουργία Grill και με αέρα! Έτσι, θα είναι σαν να έχεις έναν ακόμη συμβατικό φούρνο μεγάλης χωρητικότητας στη διάθεσή σου για να ψήσεις τις πατάτες ή το σουφλέ και τα υπόλοιπα συνοδευτικά ή ακόμη και για να ξαναζεστάνεις το σουφλέ σοκολάτας όταν φτάσει η στιγμή για το επιδόρπιο.
Ο φούρνος σου θα είναι και ο πιο χρήσιμος σύμμαχος για να φτιάξεις και τα πατροπαράδοτα κουλουράκια και τα σοκολατένια τσουρέκια που αρέσουν σε όλους, εξασφαλίζοντάς σου ταχύτητα στις επιμέρους παρασκευές, για το μπεν μαρί στο βούτυρο ή τη σοκολάτα, αλλά και για να ζεστάνεις το γάλα που θα βουτήξεις τα κουλουράκια για να επιβεβαιώσεις ότι τα πέτυχες!

Πασχαλινά tips καθαριότητας!

enter image description here Ακόμα και αν δεν είσαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα, ακόμη κι αν δεν σε νοιάζει τι θα πει η πεθερά, ένα γρήγορο σκούπισμα καλό είναι να το κάνεις! Και το γρήγορο είναι η λέξη-κλειδί γιατί με την Τεχνολογία Flash 40’ της σκούπας stick Epic U-Force, καθαρίζεις ολόκληρο το σπίτι, χωρίς άγχος και δυσκολία, σε ελάχιστο χρόνο! Ο εργονομικός της σχεδιασμός και ο ελαφρύς σκελετός της σου επιτρέπει να τη μεταφέρεις άνετα παντού και το ευέλικτο πέλμα της να καθαρίσεις πίσω και κάτω από κάθε επιφάνεια, για να υποδεχτείς άνετα όλο το σόι! Με ένα κλικ αδειάζεις εύκολα τον κάδο της νέας, αγαπημένης και κατακόκκινης σκούπας σου (για να μην βγαίνεις και από το mood των εορτών) και είσαι έτοιμος να απολαύσεις κάθε στιγμή σε ένα πραγματικά καθαρό χώρο!

Για να μυρίζουν τα ρούχα σου άνοιξη!

enter image description here Καλή διάθεση χωρίς τα αγαπημένα σου ρούχα γίνεται? Επιτέλους φέτος θα βγάλεις από τη ντουλάπα το αγαπημένο σου outfit για την ημέρα της Ανάστασης και θα το βάλεις στο στεγνωτήριο να το φρεσκάρεις. Με το ειδικό πρόγραμμα τα ρούχα σου ανανεώνονται με κρύο καθαρό αέρα χωρίς να χρειάζεται να πλυθούν από την αρχή, εξοικονομώντας σου άπλετο χρόνο για να τον αξιοποιήσεις βάφοντας αυγά και ετοιμάζοντας πασχαλινές χειροτεχνίες με τα παιδιά. Παράλληλα ξεγνοιάζεις από τη διαδικασία του σιδερώματος και εξοικονομείς χρήματα, για να τα διαθέσεις σε δώρα στο βαφτιστήρι σου!

Αξιοποίησε τις οικιακές συσκευές Inventor για να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου και στις γιορτές και να εξοικονομήσεις χρόνο να απολαύσεις τις ημέρες του Πάσχα όπως σου αξίζει, όπως παλιά!