26 / 11 / 2021

Δουλειές στο σπίτι – ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης!

Δουλειές στο σπίτι – ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης!

Το κεφάλαιο “ δουλειές σπιτιού ” αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας του νοικοκυριού σου. Καταναλώνει μεγάλο μέρος από τον λίγο χρόνο που διαθέτεις τις καθημερινές, ενώ ‘κλέβει’ στιγμές ξεκούρασης και διασκέδασης από τα σαββατοκύριακά σου. Δεν είναι εύκολο ούτε και ρεαλιστικό να καθαρίζεις όλα τα σημεία του σπιτιού σου όταν γυρίσεις από την δουλειά, ούτε και να κάνεις όλες τις δουλειές σε ένα σαββατοκύριακο. Αυτό που χρειάζεται είναι να ελαχιστοποιήσεις τον χρόνο που απαιτούν όλα αυτά από την καθημερινότητά σου και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τα 5 βασικά που πρέπει να κάνεις σε εβδομαδιαίο επίπεδο για να αποκτήσεις και να διατηρήσεις το καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι που ονειρεύεσαι, χωρίς να θυσιάζεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

enter image description here

Μπορείς λοιπόν να εμπιστευθείς τις οικιακές συσκευές Inventor που θα κρατήσουν το σπίτι σου καθαρό και οργανωμένο για να ξεπετάξεις όλες τις δουλειές μέσα στην εβδομάδα και να έχεις τον χρόνο να χαρείς τις στιγμές που πραγματικά αξίζουν για σένα!

enter image description here

Δευτέρα: Ο προσωπικός σου, σου-σεφ!

Το ερώτημα «τι να μαγειρέψω πάλι αύριο» είναι κάτι που μας απασχολεί σε καθημερινό επίπεδο, ενώ τις περισσότερες φορές χρειάζεται να προνοήσεις και να οργανωθείς από το προηγούμενο βράδυ, ξεπαγώνοντας το κρέας ή το ψάρι που θα ετοιμάσεις για το μεσημέρι. Για τον σωστό προγραμματισμό ιδιαίτερα για οικογένειες χρειάζεται σκέψη από την αρχή της εβδομάδας για να μην καταλήγεις να παραγγέλνεις συχνά απ’ έξω.
Το παραπάνω ερώτημα απαντούν εύκολα οι φούρνοι μικροκυμάτων Inventor γιατί οτιδήποτε και να αποφασίσεις να μαγειρέψεις, το ετοιμάζουν μέσα σε λίγα λεπτά, είτε θες να ετοιμάσεις το φαγητό που θα πάρεις στο γραφείο την επόμενη μέρα, τα σνακ των παιδιών για το σχολείο, ή το βουτυράτο ποπ κορν για να απολαύσετε όλοι μαζί μια ταινία το βράδυ, έτσι για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα! Παράλληλα, δεν θα μείνεις ποτέ εκτεθειμένος άμα ξεχάσεις να βγάλεις το φαγητό από την κατάψυξη, χάρη στην λειτουργία ξεπαγώματος. Η λειτουργία φούρνου με αέρα σου επιτρέπει να μαγειρέψεις αυτά που θα έφτιαχνες σε έναν συμβατικό φούρνο, κάνοντας οικονομία και στο ρεύμα αλλά και στον χρόνο σου, και η λειτουργία grill σου εξασφαλίζει τα πιο απολαυστικά και σωστά ψημένα φαγητά, χωρίς να χρειάζεται να έχεις συνέχεια το νου σου φούρνο!
enter image description here

Τρίτη: Ενασχόληση με την μπουγάδα σου!

Συγκέντρωσε τα άπλυτα της εβδομάδας και χώρισε τις πλύσεις σε λευκά, σκουρόχρωμα και σε αυτά που θες να δώσεις προτεραιότητα. Μάζεψε τα άπλυτα σεντόνια και τις πετσέτες του μπάνιου και διαχώρησέ τα από τα υπόλοιπα. Με τις εξελιγμένες λειτουργίες του πλυντηρίου Inventor, μπορείς να έχεις ρούχα καθαρά σε βάθος, χωρίς λεκέδες αλλά και μικρόβια για να προστατεύσεις την υγεία της οικογένειάς σου, να εξοικονομήσεις χρόνο και ρεύμα ξεγνοιάζοντας από τη διαδικασία του σιδερώματος αφού τα ρούχα σου βγαίνουν από τη συσκευή έτοιμα και απαιτούν ελάχιστο σιδέρωμα.
enter image description here

Τετάρτη: Στέγνωσε τα ρούχα εντός του σπιτιού!

Σύμμαχος στο να έχεις γρήγορα στεγνά ρούχα ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες που τα υψηλά επίπεδα υγρασίας μπορεί να σε κάνουν να περιμένεις μέρες μέχρι να πάρεις τα ρούχα από την απλώστρα, είναι ο έξυπνος αφυγραντήρας Smart. Κι αυτό γιατί έχει αισθητήρα στεγνώματος που περιστρέφεται 360 μοίρες εντοπίζοντας τα βρεγμένα ρούχα και κατευθύνοντας τον αέρα στο σημείο που χρειάζεται, για να σου εξασφαλίσει εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, αφού ο χρόνος στεγνώματος ρούχων μειώνεται δραστικά. Παράλληλα, ο αφυγραντήρας γίνεται η ιδανική λύση στην περίπτωση χώρων που δεν θερμαίνονται σωστά, αφού ενεργοποιώντας την λειτουργία αυτόματου στεγνώματος ρούχων, ο αέρας που εξέρχεται από την μονάδα είναι ζεστός, για να μπορείς να φορέσεις ότι θες όποτε το θες, αλλά και να έχεις άμεσα στεγνά τα ρούχα που χρειάζονται τα παιδιά για τις δραστηριότητές τους!
enter image description here

Πέμπτη: Το σκούπισμα είναι η μισή αρχοντιά!

Με την πολυκυκλωνική ηλεκτρική σκούπα Inventor φρεσκάρεις γρήγορα όλους τους χώρους του σπιτιού σου! Μία φορά την εβδομάδα χρειάζεται για να απομακρύνεις όλη την σκόνη που έχει “κάτσει” στο δάπεδο και ευθύνεται για τυχόν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα. Η ατμόσφαιρα του σπιτιού σου θα καθαρίσει και θα ανανεωθεί, καθαρίζοντας από σκόνη, αλλεργιογόνα βακτήρια, ιούς, μικρόβια και σκουπιδάκια, χάρη στο φίλτρο HEPA. Δώσε έμφαση και στο σκούπισμα των χαλιών και της μοκέτας αφού το εργονομικό πέλμα της σκούπας σου εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα για να απολαμβάνεις την ζεστασιά και την θαλπωρή που προσφέρουν τα χαλιά στο σπίτι σου!
enter image description here

Παρασκευή: Το σφουγγάρισμα είναι η άλλη μισή!

Η διαδικασία του σφουγγαρίσματος παραλείπεται αρκετά συχνά από το πρόγραμμα καθαριότητας καθώς θεωρείται μία βαρετή και κουραστική διαδικασία, όμως, είναι καλό να την εντάξεις στο πλάνο σου σε εβδομαδιαία βάση. Η σφουγγαρίστρα θα “σηκώσει” όλα τα υπολείμματα σκόνης που δεν κατάφερε να πάρει η σκούπα και θα γυαλίσει τα πατώματα. Θέλει, όμως, προσοχή στο απορρυπαντικό που θα χρησιμοποιήσεις κάθε φορά ανάλογα με το πάτωμα. Δεν έχουν την ίδια δράση όλα τα καθαριστικά. Ένα βαρύ απορρυπαντικό μπορεί για παράδειγμα να χαλάσει το παρκέ σου ή το μάρμαρο. Λίγο νερό μόνο αρκεί κάποιες φορές, ειδικά αν δεν προλαβαίνεις! Κι αν θες να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερο χρόνο μπορείς να συνδυάσεις σκούπισμα και σφουγγάρισμα μαζί με ένα εξάρτημα, το 2 σε 1 Roller brush και σφουγγαρίστρα της σκούπας stick, που θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο που αφιερώνεις στη γενική αφού προσθέτοντας λίγο νερό στο ειδικό δοχείο μπορεί να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις το δάπεδο του σπιτιού σου την ίδια στιγμή!

Έτσι, σου μένει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο ελεύθερο για να ξεκουραστείς, να γεμίσεις μπαταρίες και να απολαύσεις το τακτοποιημένο και καθαρό σπίτι που εξασφάλισες για σένα και την οικογένειά σου μέσα στην εβδομάδα!