14 / 12 / 2022

Δίπλα σε σένα, που κάνεις την αγάπη πράξη κάθε μέρα!

Δίπλα σε σένα, που κάνεις την αγάπη πράξη κάθε μέρα!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξεις την αγάπη σου σε κάποιον, από το να του προσφέρεις μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά ή ένα νόστιμο, καλομαγειρεμένο φαγητό όταν γυρίσει σπίτι; Μπορείς να σκεφτείς πόσο αισιόδοξα ξεκινά η μέρα του αγαπημένου σου ή πόση αυτοπεποίθηση νιώθει το παιδί σου όταν φορούν τα αγαπημένα τους, καθαρά και μοσχοβολιστά ρούχα;

Στην Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης γιορτάζουμε τις μικρές, καθημερινές κινήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα στους δικούς μας ανθρώπους την αγάπη μας. Κι εμείς ξέρουμε ότι το καταφέρνεις εύκολα κι απλά, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα!

enter image description here

«Η αγάπη είναι στον αέρα»!

Πόσο απολαυστικό είναι να γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, να πετάς τα πράγματά σου, να αλλάζεις ρούχα και απλά να χαλαρώνεις στον καναπέ; Σίγουρα το έχουν ανάγκη κι οι αγαπημένοι σου αυτό. Πολυτέλεια θα πεις. Ναι, είναι. Όμως δεν είναι τόσο δύσκολο να τους προσφέρεις αυτό το αίσθημα χαλάρωσης κι όχι μόνο αναλαμβάνοντας εσύ κάποιες καθημερινές υποχρεώσεις, αλλά και προσφέροντάς τους μια ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Γιατί, για να χαλαρώσει κάποιος πραγματικά, προϋπόθεση είναι και το ιδανικό περιβάλλον. Με τους αφυγραντήρες Inventor δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες χαλάρωσης στο χώρο σου, καθώς αφαιρούν αποτελεσματικά την υγρασία, ενώ παράλληλα καθαρίζουν τον αέρα κι έτσι η οικογένειά σου νιώθει πραγματική άνεση και ηρεμία στο σπίτι.

enter image description here

Πόσο φτιάχνει η διάθεσή μας όταν νιώθουμε καθαροί και περιποιημένοι;

Πολύ! Γι’ αυτό θέλεις να συμβαίνει το ίδιο σε όσους αγαπάς. Τα πλυντήρια ρούχων Inventor σε βοηθούν να φτιάχνεις τη διάθεση στους δικούς σου ανθρώπους κάθε μέρα, ενώ οι λειτουργίες τους σε διευκολύνουν τόσο, ώστε να μην σκέφτεσαι ότι το πλύσιμο των ρούχων είναι ένα μαρτύριο. Έτσι, φροντίζεις καθημερινά τους αγαπημένους σου, προσφέροντάς τους πεντακάθαρα και μοσχοβολιστά ρούχα για να νιώθουν χαρά κι αυτοπεποίθηση. enter image description here

Καλόμαθέ τα! Δεν πειράζει!

Πόσες φορές σου ανακοίνωσαν το βράδυ ότι την επόμενη ημέρα έχουν αγώνα ποδοσφαίρου και τα ρούχα τους είναι άπλυτα; Πόσες φορές έτυχε να θέλουν να πάνε σε κάποιο πάρτυ φορώντας το αγαπημένο τους μπλουζάκι αλλά κι αυτό θέλει πλύσιμο; Ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά σου να νιώθουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό τους κι ακόμη κι αν ξέχασαν να στο πουν εγκαίρως, δεν θέλεις να τους χαλάσεις το χατίρι. Και μπορείς να τους τα έχεις όλα έτοιμα, χρησιμοποιώντας το αυτόματο πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων που διαθέτουν οι αφυγραντήρες Inventor για να στεγνώνουν γρήγορα τα ρούχα, εξοικονομώντας χρόνο αλλά και ενέργεια! Έτσι, έχεις τα πάντα έτοιμα και τα μικρά σου χαρούμενα!
enter image description here

Γέμισε με χάδια το τετράποδο παιδί σου! Τα αξίζει!

Χάρισέ του χάδια και αγκαλιές, παίξε μαζί του όση περισσότερη ώρα μπορείς, απολαύστε το χρόνο που έχετε μαζί! Είσαι τυχερός που έχεις το κατοικίδιό σου στη ζωή σου και το κάνεις ευτυχισμένο δείχνοντάς του όσο γίνεται περισσότερο την αγάπη σου! Και ξέρουμε τι γίνεται μετά τα χάδια και το παιχνίδι. Αυξάνονται οι τρίχες και η σκόνη! Όμως δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι γι’ αυτό. Οι σκούπες Inventor φροντίζουν για όλα με ένα μόνο πέρασμα, μαζεύοντας χνούδια, σκόνη και τρίχες από κάθε γωνιά. Έτσι, απολαμβάνετε μαζί με το τριχωτό σου φίλο περισσότερες στιγμές αγάπης και παιχνιδιού. enter image description here

Χαρείτε όλοι μαζί στιγμές ζεστασιάς!

Πόση αξία έχει να χαρίζεις στην οικογένειά σου ένα ζεστό σπίτι; Η ζεστασιά και η αγάπη άλλωστε πηγαίνουν χέρι-χέρι κι ευτυχώς κλιματιστικό και θέρμανση έχουν κι αυτά μια ξεκάθαρη σχέση αγάπης μεταξύ τους. Με το κλιματιστικό σου μπορείς να ζεστάνεις το σπίτι σου αποδοτικά ώστε να απολαμβάνουν οι αγαπημένοι σου στιγμές γέλιου, χαράς, χαλάρωσης και ό,τι άλλο έχουν ανάγκη νιώθοντας πραγματικά άνετα κι ευχάριστα στο σπίτι.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Ειδικά αν είστε πραγματικοί food lovers! Και με έναν φούρνο μικροκυμάτων Inventor ετοιμάζεις γρήγορα σνακς για να δείτε μια ταινία αγκαλιά, για να πιείτε ένα μπουκάλι κρασί ή να παίξετε μαζί το αγαπημένο σας παιχνίδι. Ακόμη και για να ετοιμάσεις ένα λαχταριστό γεύμα-έκπληξη μετά τη δουλειά!

Η Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Δεκεμβρίου, όμως ξέρουμε ότι εσύ τη γιορτάζεις κάθε μέρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Φροντίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς δείχνοντάς τους έμπρακτα πόσο τους νοιάζεσαι! Κι εμείς στην Inventor, αγαπάμε να σε βοηθάμε με συσκευές που σου λύνουν τα χέρια.