20 / 10 / 2022

Διώξε την υγρασία, καλωσόρισε την ζεστασιά!

Διώξε την υγρασία, καλωσόρισε την ζεστασιά!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ ο αφυγραντήρας αποτελεί μια βασική συσκευή για το σπίτι ή το γραφείο σου, γιατί αφαιρώντας την υγρασία από τον χώρο σου, εξασφαλίζει τη maximum επίδοση του μέσου θέρμανσης που έχεις επιλέξει! Με τις τρέχουσες τιμές ενέργειας και τις όχι και τόσο ευχάριστες προβλέψεις για το πώς αυτές θα εξελιχθούν, ο αφυγραντήρας ανακουφίζει τον επιβαρυμένο προϋπολογισμό του νοικοκυριού σου, φροντίζοντας για την ενίσχυση στη θέρμανση ολόκληρο το χειμώνα. Και μάλιστα χωρίς να ανησυχείς για τη δική του ενεργειακή κατανάλωση, μιας και είναι ελάχιστη. enter image description here

Γιατί σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

Όλοι έχουμε εμπειρία του πόσο επιβαρύνει η υγρασία την αίσθηση της θερμοκρασίας και κάνει το κρύο διαπεραστικό. Έτσι η θέρμανση του χώρου σου μπορεί να είναι πρόκληση, ιδιαίτερα αν μένεις σε περιοχή με πολλή υγρασία ή δεν έχεις καλή μόνωση στο σπίτι, διότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος, κόστος και ενέργεια για να ζεσταθεί. Αυτό οφείλεται στην παρουσία του νερού στην ατμόσφαιρα, που απαιτεί περισσότερη ενέργεια για να θερμανθεί. Με τη χρήση του αφυγραντήρα απομακρύνεται η υγρασία και ο αέρας στον χώρο γίνεται πιο ξηρός, με αποτέλεσμα η θέρμανση να αποδίδει άμεσα και, επομένως, οικονομικότερα. Σε ένα περιβάλλον με ιδανικό επίπεδο υγρασίας, οι συσκευές που θερμαίνουν τον χώρο θα καταναλώσουν λιγότερη ενέργεια και θα χρειαστούν λιγότερο χρόνο για να επιτύχουν την επιθυμητή θερμοκρασία. Με το πάτημα ενός κουμπιού λοιπόν, δημιουργείς τη ζεστή ατμόσφαιρα που ονειρεύεσαι στο σπίτι σου, μειώνοντας την υγρασία και συγχρόνως το κόστος ενέργειας για τη θέρμανσή του.
enter image description here

Flash Dry - Απομάκρυνση Υγρασίας & Ενίσχυση στη Θέρμανση

Δεν είναι τυχαίο που η Inventor είναι η no 1 μάρκα σε πωλήσεις αφυγραντήρων στην Ελλάδα. Όλοι οι αφυγραντήρες Inventor είναι εξοπλισμένοι με το σύστημα Flash Dry που, απομακρύνοντας εύκολα και αποτελεσματικά την υγρασία, εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση στη θέρμανση. Το Flash Dry είναι μία σειρά από λειτουργίες, όπως η Έξυπνη Αφύγρανση, η Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα και το Wi-Fi, που διαμορφώνουν την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, φροντίζοντας για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και, συνεπώς, την εξοικονόμηση χρημάτων! Η Έξυπνη Αφύγρανση, με την οποία ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο επίπεδο υγρασίας ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, προσφέρει πάντα ιδανικές συνθήκες άνεσης και οικονομίας, καθώς απομακρύνει την υγρασία ενισχύοντας την απόδοση στη θέρμανση. Επιλέγοντας το ιδανικό επίπεδο υγρασίας, ο αφυγραντήρας θα προσαρμόσει αυτόματα τη λειτουργία του ανεμιστήρα, ρυθμίζοντας την ταχύτητα ανάλογα με τις ανάγκες αφύγρανσης χάρη στην Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα. Αν τη συνδυάσεις με την Έξυπνη Αφύγρανση, εξασφαλίζεις ακόμη καλύτερη απόδοση χωρίς καθόλου κόπο, αφού ο αφυγραντήρας θα ρυθμίσει από μόνος του τη λειτουργία για να διαμορφώσει το επίπεδο υγρασίας στον χώρο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες! Η Inventor ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσαν στην τεχνολογία Wi-Fi. Με την εφαρμογή Inventor Control έχεις ένα σημαντικό “εργαλείο” για τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου, που σου δίνει δύο σημαντικές δυνατότητες: πρώτο να χειρίζεσαι τον αφυγραντήρα σου από όπου κι αν βρίσκεσαι, είτε εκτός σπιτιού, είτε χαλαρώνεις στον καναπέ, ακόμη και με τον ήχο της φωνής σου! Και δεύτερο να δημιουργείς έξυπνα σενάρια σύμφωνα με τα οποία θα ενεργοποιείται αυτόματα η συσκευή σου. Για παράδειγμα όταν βρέχει ή όταν το επίπεδο υγρασίας είναι υψηλό ή λίγο πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της θέρμανσης κλπ, δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες που θα εξασφαλίσουν την πιο αποδοτική και οικονομική χρήση, τόσο του αφυγραντήρα όσο και της θέρμανσης.
enter image description here

Τι κερδίζεις με την απομάκρυνση της υγρασίας:

• Φροντίζεις το σπίτι σου, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης μούχλας.
• Προστατεύεις την υγεία σου, καθώς περιορίζεται η εμφάνιση μικροοργανισμών που αναπτύσσονται σε περιβάλλον με αυξημένη υγρασία, και η ενίσχυση των αλλεργιών. Απολαμβάνεις ακόμη περισσότερη άνεση και λιγότερους πόνους σε κόκκαλα και αρθρώσεις.
• Δημιουργείς ένα πιο ζεστό περιβάλλον καθώς η μείωση της υγρασίας συμβάλλει στην πιο αποδοτική θέρμανση του χώρου.
enter image description here

Tips για Χαμηλή Κατανάλωση & Οικονομία:

• Τοποθέτησε τον αφυγραντήρα σε κεντρικό σημείο του χώρου ή κοντά σε σημεία με έντονη και εμφανή υγρασία για πιο άμεσα αποτελέσματα και συνεπώς μακροπρόθεσμα λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.
• Προγραμμάτισε την ενεργοποίηση της συσκευής μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, για παράδειγμα όταν η εξωτερική υγρασία του περιβάλλοντος είναι αυξημένη ή όταν βρέχει.
• Όρισε την ενεργοποίηση της συσκευής ή τη λειτουργία συγκεκριμένων προγραμμάτων, όπως το Στέγνωμα Ρούχων, σε ώρες μέσα στην ημέρα που έχεις οικονομικό τιμολόγιο ρεύματος.
• Προτίμησε τη λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Με αυτό τον τρόπο, η συσκευή επιλέγει αυτόματα την επιθυμητή υγρασία του χώρου βάση της θερμοκρασίας του, με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων.
• Δημιούργησε ένα έξυπνο σενάριο όπου ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί συγχρόνως με ένα κλιματιστικό Inventor σε σταθερή θερμοκρασία και απόλαυσε απόδοση στη θέρμανση και οικονομία.

Βάλε τους αφυγραντήρες Inventor στο σπίτι σου! Η τεχνολογία Flash Dry θα σε κάνει να ξεγνοιάσεις από την υγρασία αλλά και να νιώθεις περισσότερο τη ζεστασιά της θέρμανσης του χώρου σου, κάνοντας ακόμη περισσότερη οικονομία. Εξοπλίσου με Inventor και θα είσαι ετοιμοπόλεμος για τον χειμώνα που έρχεται!

Από την Inventor, τη No 1 εταιρεία στην Ελλάδα σε πωλήσεις αφυγραντήρων!