14 / 02 / 2023

Δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια τέλεια βραδιά αγάπης στο σπίτι!

Δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια τέλεια βραδιά αγάπης στο σπίτι!

Εσύ ποια μεγάλη σου αγάπη θα γιορτάσεις σήμερα; Η Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να θεωρείται γιορτή των ερωτευμένων, όμως δεν χρειάζεται να ακολουθούμε στερεότυπα! Είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας! Είτε μιλάμε για τον σύντροφό μας, είτε για το παιδί μας, το κατοικίδιό μας, ή και γιατί όχι; Τον εαυτό μας! Όποιος και αν είναι ο Βαλεντίνος σου λοιπόν σήμερα, μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι θα τον ενθουσιάσει!

enter image description here

Καλό κρασί, στην κατάλληλη θερμοκρασία!

Μόλις γνωριστήκατε και όποτε συναντιέστε ανάβουν φωτιές; Τότε η μαγική σας βραδιά θα χρειαστεί περισσότερο κρασί, παρά φαγητό!

Ακόμη κι αν ο σύντροφός σου δεν είναι λάτρης του αλκοόλ, σίγουρα θα εκτιμήσει ένα καλό κρασί που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα μια ερωτικής βραδιάς. Ακόμη κι αν έχεις ένα ακριβό και ποιοτικό κρασί, αν δεν το διατηρήσεις στις κατάλληλες συνθήκες, θα χάσει τη γεύση του.

Όταν το κρασί αποθηκεύεται σωστά, συνεχίζει να αναπτύσσει τη φυσική γεύση του στο μπουκάλι, φτάνοντας τα ανώτερα επίπεδα ωριμότητας. Οι άριστες συνθήκες αποθήκευσης λοιπόν είναι προϋπόθεση για μακροχρόνια διατήρηση των αρωμάτων και της γεύσης του κρασιού. Οι συντηρητές κρασιών Inventor, δημιουργούν τις ιδανικές αυτές συνθήκες για την ομαλή ωρίμανση του κρασιού μέσα στο μπουκάλι, παρέχοντας ένα κλίμα το οποίο εγγυάται το 100% της ποιότητάς του, για να το απολαύσεις πραγματικά.
enter image description here

Δημιούργησε το τέλειο σκηνικό ζεστασιάς!

Είστε μαζί από παιδιά και τώρα έχετε τα... δικά σας παιδιά; Δυστυχώς με την πίεση και το τρέξιμο της καθημερινότητας ξεχνάμε ότι έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που όταν τον γνωρίσαμε ήταν πρώτη μας προτεραιότητα!

Για να δημιουργήσεις μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι, το βασικότερο είναι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Εννοείται ότι μπορείς να ανάψεις κεριά και να χαμηλώσεις τον φωτισμό. Με το κρύο που επικρατεί αυτές τις μέρες τι θα κάνεις; Γιατί γνωστό το «κρύο καιρός για δύο» αλλά στην πράξη δεν ισχύει.

Με ένα κλιματιστικό Inventor, μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις την τέλεια ζεστασιά που ονειρεύεσαι στο σπίτι. Ακόμη κι αν μένεις σε ορεινή περιοχή, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κάτω των 0°C, επιλέγοντας ένα κλιματιστικό Inventor με ζώνη Θέρμανσης στην εξωτερική μονάδα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα ζεστάνει πραγματικά και γρήγορα τον χώρο σου! Και δεν είναι απλά ότι θα ζεστάνει το σπίτι, αλλά θα δημιουργήσει μια άνετη ατμόσφαιρα. Με χαρακτηριστικά όπως ο Αισθητήρας Κίνησης με την οποίο ρυθμίζεις την κατεύθυνση του αέρα, με τη Ροή αέρα 4 Κατευθύνσεων, ή την Αθόρυβη Λειτουργία, μπορείς να απολαύσεις άριστες συνθήκες ζεστασιάς! Και με υψηλή ενεργειακή κλάση Α+++, για να μην αγχώνεσαι για τον λογαριασμό του ρεύματος την επόμενη μέρα. enter image description here

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Από τότε που γεννήθηκε η κόρη σου δεν έχεις μάτια γι‘ άλλη;

Δείξε της την αγάπη σου μαγειρεύοντας τα αγαπημένα της! Είτε αποφασίσεις να ετοιμάσεις ένα ολόκληρο δείπνο-έκπληξη, είτε μια ελαφριά λιχουδιά, ένας φούρνος μικροκυμάτων Inventor θα αποδειχθεί πραγματικός βοηθός στην κουζίνα! Με έως και 21 διαφορετικά προγράμματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο μενού σου, όπως Λειτουργία Grill, Λειτουργία Αερόθερμου Φούρνου, Λειτουργία Ξεπαγώματος, μπορείς να ετοιμάσεις ένα πλήρες γεύμα πολύ γρήγορα κι εύκολα! Ετοίμασε κοτόπουλο με πατάτες, πίτσα, ή σουφλέ σοκολάτας και μπισκότα βουτύρου, σε λίγα λεπτά!

enter image description here

Και χωρίς κόπο για σένα μόνο…

Κι αν κανείς δεν σε αγαπάει όσο ο... εαυτός σου, κάνε του τα χατίρια και απόλαυσε μια βραδιά μόνο για σένα! Ζεστή σοκολάτα, τη γάτα σου αγκαλιά και δες την αγαπημένη σου σειρά χουχουλιασμένη στον καναπέ! Μην ανησυχείς για τα άπλυτα στον νεροχύτη, ένα Πλυντήριο Πιάτων Inventor θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τον χρόνο με τον εαυτό σου χωρίς τύψεις! Βάλε τα πιάτα στο πλυντήριο και επίλεξε ένα από τα σύντομα προγράμματα πλύσης που προσφέρουν άνεση κι ευελιξία. Λειτουργίες όπως Λειτουργία Express ή Πλύση και Στέγνωμα σε 1 Ώρα είναι ό,τι πρέπει για περιπτώσεις που θέλεις έτοιμα, καθαρά πιάτα πολύ σύντομα. Ακόμη κι αν έχεις λίγα σκεύη για πλύσιμο, μπορείς να επιλέξεις το Πρόγραμμα Μισής Πλύσης.

Όπως κι αν επιλέξεις να περάσεις αυτή τη γιορτή, ξέρουμε ότι προσπαθείς να κάνεις την αγάπη πράξη κάθε μέρα με διαφορετικούς τρόπους. Στην Inventor φροντίζουμε να σε βοηθάμε για να το κάνεις πιο εύκολα, με συσκευές που σου λύνουν τα χέρια!