27 / 01 / 2023

Δημιούργησε νόστιμες συνήθειες με τους φούρνους μικροκυμάτων Inventor!

Δημιούργησε νόστιμες συνήθειες με τους φούρνους μικροκυμάτων Inventor!

Όλοι μας αναγνωρίζουμε πόση σημασία έχει η διατροφή για την υγεία μας. Όπως κι όλοι μας ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μαγειρεύουμε κάθε μέρα, ανάμεσα στις τόσες υποχρεώσεις που γεμίζουν τη μέρα και το μυαλό μας. Κάπως έτσι καταλήγουμε συχνά να καταφεύγουμε σε delivery ή σε εύκολα, έτοιμα γεύματα που έχουμε στο σπίτι για «ώρα ανάγκης».

Στην Inventor καταλαβαίνουμε ότι η καθημερινότητα μπορεί να σε δυσκολεύει για αυτό συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να βλέπεις το φαγητό απόλαυση κι όχι εφιάλτη!

enter image description here

Καταφέρνεις να τρως υγιεινά;

Πρέπει να τρεφόμαστε σωστά, να φροντίζουμε ώστε η οικογένειά μας να έχει κάθε μέρα ποιοτικό φαγητό, να καταναλώνουμε αρκετά φρούτα και λαχανικά! Κάπως έτσι δημιουργείται μια λίστα με «πρέπει» που δεν τελειώνει και μας δυσκολεύει αρκετά στην πράξη. Και ταυτόχρονα, λίγο το τρέξιμο της καθημερινότητας, λίγο το comfort food που όλοι μας έχουμε ανάγκη όταν είμαστε κουρασμένοι, λίγο το ξεμυάλισμα από φίλους και οικογένεια… τελικά καταλήγουμε να μην είμαστε συνεπείς. Έχεις σκεφτεί ότι ένας φούρνος μικροκυμάτων μπορεί να σε βοηθήσει σε όλα αυτά; Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι ο φούρνος μικροκυμάτων προορίζεται μόνο για ζέσταμα και ξεπάγωμα φαγητού, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί ένας πραγματικός βοηθός στην κουζίνα σου! Οι φούρνοι μικροκυμάτων Inventor διαθέτουν έως και 21 διαφορετικά προγράμματα για να επιλέγεις κάθε φορά αυτό που σε εξυπηρετεί καλύτερα, όπως συνδυαστικό πρόγραμμα μαγειρέματος, λειτουργία μαγειρέματος grill και αερόθερμου φούρνου, δίνοντάς σου τόσες επιλογές που δεν θα πιστεύεις τελικά τι μπορείς να μαγειρέψεις καθημερινά, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! enter image description here

Healthy Comfort Food

Αρχικά, ας το παραδεχτούμε. Πολλοί έχουν συνδεδεμένο το υγιεινό φαγητό με το βαρετό φαγητό και ίσως αυτό τους δυσκολεύει ακόμη περισσότερο στην πράξη. Κι όμως, μερικές παραλλαγές των «βαρετών» φαγητών μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη. Για παράδειγμα, αν είσαι από αυτούς που τρώνε τα λαχανικά αναγκαστικά σου έχουμε μια ιδέα. Δοκίμασες ποτέ να τα συνδυάσεις και να τα μαγειρέψεις διαφορετικά; Με έναν φούρνο μικροκυμάτων Inventor, μπορείς να μαγειρέψεις πολύ εύκολα και γρήγορα τα λαχανικά σου στον ατμό. Έτσι, θα διατηρήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους χωρίς να χάνουν βιταμίνες όπως συμβαίνει συχνά όταν τα βράζουμε. Συνδύασε κουνουπίδι, καρότο, μπρόκολο, κολοκυθάκι ή και σπαράγγια! Κόψ’τα σε κομμάτια και τοποθέτησέ τα σε ένα σκεύος με καπάκι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων προσθέτοντας λίγο νερό. Σε μερικά λεπτά θα είναι έτοιμα και τότε μπορείς να προσθέσεις ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι λεμόνι και λίγη μουστάρδα. Δεν θα πιστεύεις ότι ευχαριστιέσαι τόσο πολύ να τρως λαχανικά. Και τα παιδιά σου το ίδιο! Μπορείς επίσης να ετοιμάσεις γρήγορα «σπιτικό junk food» για την οικογένειά σου! Με τους φούρνους μικροκυμάτων Inventor, μπορείς να μαγειρέψεις κοτόπουλο με πατάτες, ριζότο, πίτσα, μακαρόνια, ατομικά κέικ σοκολάτας ή μπισκότα και να ετοιμάσεις μια junk βραδιά χωρίς κόπο και κυρίως χωρίς τύψεις, που θα αρέσει σε όλους!
enter image description here

Κέρδισε χρόνο και χρήμα!

Ωραία όλα αυτά θα πεις… και τι γίνεται όταν δεν υπάρχει ο χρόνος; Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μαγειρεύεις καθημερινά όταν υπάρχουν τόσες υποχρεώσεις. Σίγουρα υπάρχουν μέρες που απλά δεν προλαβαίνεις γιατί έχεις να διαβάσεις τα παιδιά, να βάλεις πλυντήρια, να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια, τον σύντροφό σου, τους φίλους σου… ή απλά είσαι κουρασμένος και δεν θες να κάνεις τίποτα! Κι αυτό είναι σημαντικό και το έχουμε όλοι ανάγκη! Κι όταν συμβαίνει αυτό, ξέρουμε ποια είναι η εύκολη λύση πάντα. Το delivery. Κι όμως, ένας φούρνος μικροκυμάτων Inventor θα σου λύσει τα χέρια, αφού μπορείς να έχεις έτοιμο ένα νόστιμο γεύμα, χωρίς κόπο και ιδιαίτερο χρόνο. Μέσα σε μερικά μόνο λεπτά θα έχεις έτοιμα λαχταριστά πιάτα! Από ζουμερά κρέατα και ψάρια, μέχρι ριζότο και γλυκά. Έτσι, το μαγείρεμα γίνεται εύκολο και παράλληλα κερδίζεις χρόνο για να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί, κερδίζεις χρήματα γιατί ο φούρνος μικροκυμάτων καταναλώνει λιγότερο ρεύμα σε σχέση με τον συμβατικό, κερδίζεις χρήματα γιατί δεν παραγγέλνεις απ΄ έξω και κερδίζει και η υγεία σου γιατί τρως υγιεινά! Και όλα αυτά δεν χρειάζονται ιδιαίτερο προγραμματισμό (που κι αυτός δύσκολος είναι όταν έχεις τόσα πολλά στο μυαλό σου). Ακόμη και να ξέχασες να ξεπαγώσεις το κρέας που ήθελες να μαγειρέψεις δεν έγινε και κάτι...το ξεπαγώνεις στον φούρνο μικροκυμάτων σου! enter image description here

Μαγείρεψε και νόστιμα και με στυλ!

Και μπορεί να έχεις πειστεί ότι ένας φούρνος μικροκυμάτων σύγχρονης τεχνολογίας, θα σε διευκολύνει πραγματικά στην καθημερινότητά σου, αλλά από την άλλη να σκέφτεσαι ότι έχεις διακοσμήσει τέλεια την κουζίνα σου και ένας φούρνος μικροκυμάτων δεν ταιριάζει σε αυτή, ή μπορεί να σου κλείσει τον χώρο. Θα αλλάξεις γνώμη αν δεις τους φούρνους μικροκυμάτων Inventor! Αν σου αρέσει το μοντέρνο design, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στους μοντέρνους φούρνους σε μαύρο, inox, ή λευκό χρώμα ανάλογα με τη διακόσμηση και τον διαθέσιμο χώρο της κουζίνας σου. Ή αν είσαι λάτρης του retro στυλ και θέλεις να ανανεώσεις τον αέρα της κουζίνας σου με μια πινελιά άλλης εποχής, θα εντυπωσιαστείς με τους νέους retro φούρνους μικροκυμάτων της Inventor «Groovy» σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα!

Μερικές λαχταριστές συνταγές…

Και για το τέλος, σου συγκεντρώσαμε μερικές healthy συνταγές για να ετοιμάσεις ένα λαχταριστό μενού Παρασκευής που θα λατρέψουν όλοι και το καλύτερο; Είναι και υγιεινό! enter image description here Ψητές Φτερούγες Κοτόπουλου
Υλικά: 16 φτερούγες κοτόπουλου, 1 μεγάλο λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες, 1 μερίδα barbeque σως.
Εκτέλεση: Σε ένα ορθογώνιο σκεύος κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου και τις φέτες λεμόνι εναλλάξ. Καλύψτε το σκεύος πολύ καλά και ψήστε στη Λειτουργία Grill στα 1.000W για 6 λεπτά.- Γυρίστε το κοτόπουλο και ξαναψήστε για ακόμη 6-9 λεπτά. Ελέγξτε ότι το κοτόπουλο έχει ψηθεί, αλλιώς ψήστε για 2-3 λεπτά ακόμη.- Απλώστε barbeque σως της επιλογής σας και τοποθετήστε στον φούρνο χωρίς να σκεπάσετε, για 3-4 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί και η σως.

enter image description here Σπιτική Πίτσα
Υλικά: Για τη ζύμη: 1 κ.γ. ξηρή μαγιά, 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό, 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1/2 κ.γ. αλάτι, 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο. Για τη γέμιση: 1 κ.σ. γλυκιά σάλτσα ντομάτας, 1 μέτρια ντομάτα, 1 πράσινη πιπεριά, 100 γρ. τυρί μοτσαρέλα, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1/4 κ.γ. αλάτι, 1 κ.σ. πιπεριές τσίλι αποξηραμένες χωρίς κοτσάνι
Εκτέλεση: Τοποθετήστε τη μαγιά σε 30ml ζεστού νερού και ανακατέψτε καλά. Έπειτα προσθέστε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε αλάτι, ελαιόλαδο και τη μαγιά που έχετε ήδη ανακατέψει με νερό. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο μπολ και προσθέστε αρχικά 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο και έπειτα τη ζύμη και ανακατέψτε. Αφήστε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μία ώρα σε θερμοκρασία δωματίου. - Ανοίξτε τη ζύμη χρησιμοποιώντας έναν πλάστη μαγειρικής και ετοιμάστε ένα ζυμάρι μεσαίου μεγέθους που χωράει στον φούρνο. Αλείψτε ένα ταψί με 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο και προσθέστε τη ζύμη που ανοίξατε. Κάντε μικρά κοψίματα με το μαχαίρι. - Προθερμάνετε τον φούρνο μικροκυμάτων στους 200° C για 5 λεπτά. - Απλώστε τη σάλτσα στη ζύμη, έπειτα προσθέστε τα λαχανικά και τέλος το τυρί. Μπορείτε να προσθέσετε 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο πάνω από όλα τα υλικά της γέμισης.- Τοποθετήστε το ταψί στον φούρνο Inventor και ψήστε για 20 λεπτά στους 200° C.

enter image description here Κέικ Μπισκότου σε Κούπα Υλικά: 4 κ.σ. αλεύρι, 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη, 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1/8 κ.γ. αλάτι, 2 κ.σ. φυστικοβούτυρο, 1/4 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου, 1-2 κ.σ. τσιπ σοκολάτας Εκτέλεση: Σε μια κούπα, προσθέστε όλα τα ξηρά συστατικά και ανακατέψτε με ένα πιρούνι.- Προσθέστε φυστικοβούτυρο και γάλα αμυγδάλου και στη συνέχεια ανακατέψτε προσεκτικά με ένα πιρούνι.- Προσεκτικά προσθέστε τα τσιπ σοκολάτας μέσα στο μίγμα.- Tοποθετήστε την κούπα στον φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα στα 700W.

Με τόσες επιλογές που σου δίνουν οι φούρνοι μικροκυμάτων της Inventor, θα κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, θα δημιουργήσεις νόστιμες βραδιές χαλάρωσης για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου πιάτα χωρίς κόπο και περιττό χρόνο. Επίλεξε αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και την κουζίνα σου και κάνε το μαγείρεμα παιχνιδάκι!