27 / 07 / 2021

Διακοπές από την πίεση της καθημερινότητας αλλά όχι κι από τις αγαπημένες σας ανέσεις!

Διακοπές από την πίεση της καθημερινότητας αλλά όχι κι από τις αγαπημένες σας ανέσεις!

Η Inventor έχει επιστρατεύσει όλες τις νέες τεχνολογίες σε μία σειρά μικροσυσκευών, που θα σας εξασφαλίσει δροσερές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με την οικογένεια και τους φίλους σας και στις διακοπές σας.

enter image description here

Φορητό κλιματιστικό Inventor για ιδανικές στιγμές δροσιάς και στο εξοχικό! Μία ευέλικτη λύση που προσφέρει τα οφέλη ενός μικρού κλιματιστικού, χωρίς την ανάγκη μόνιμης εγκατάστασης!

Την ώρα που εσείς λείπετε για το μπάνιο σας στη θάλασσα, εκείνο θα δημιουργήσει τις συνθήκες δροσιάς που έχετε πραγματικά ανάγκη για όταν επιστρέψετε σπίτι! Αλλά και όταν βρίσκεστε εντός, και απολαμβάνετε την μεσημεριανή σας σιέστα ή χαλαρώνετε, το κλιματιστικό σας, με τη βοήθεια του χρονοδιακόπτη 24ωρών που διαθέτει, δουλεύει για εσάς, για να μην χαλάσει η ανυπόφορη ζέστη ούτε στιγμή από την ξεκούρασή σας. Η λειτουργία SLEEP σας υπηρετεί και κατά τον βραδινό σας ύπνο αφού διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία στο χώρο, για να γεμίσετε ανενόχλητοι ενέργεια και να αδράξετε το πρωινό! Ακόμη και το έξυπνο τηλεχειριστήριο της συσκευής δεν θέλει να σας σηκώσει ούτε στιγμή από τον καναπέ, κάνοντας εύκολη την ρύθμιση κάθε λειτουργίας που θέλετε για τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο που βρίσκεστε και από τη θέση που βρίσκεστε!

enter image description here

Ηλεκτρική σκούπα stick Inventor για γρήγορο καθαρισμό κάθε επιφάνειας, για να μην χάνετε στιγμή από την ξεκούραση ή τη διασκέδασή σας. Kαλύπτει άνετα τις καθημερινές ή τις περιστασιακές ανάγκες καθαρισμού, εύκολα και γρήγορα, για να χαρείτε ξέγνοιαστοι τις διακοπές σας σε ένα καθαρό σπίτι!

Η νέα σας σκούπα πάει παντού μαζί σας! Χάρη στον ιδιαίτερα ελαφρύ σχεδιασμό της, και βάρος μόλις 3 κιλά, θα γίνει το αγαπημένο σας καλοκαιρινό αξεσουάρ που θα σας συνοδεύσει και στην εξοχική σας κατοικία! Με αυτονομία έως 60 λεπτά μπορείτε άνετα να καθαρίσετε ολόκληρο το σπίτι ή να μαζέψετε εύκολα και άμεσα κάποιο μικρό σκουπιδάκι, ψίχουλα από το φαγητό των παιδιών ή λίγη σκόνη που θα συναντήσετε μέσα στην ημέρα. Παράλληλα, το ολοκληρωμένο σετ εξαρτημάτων σας εξοπλίζει ακόμη πιο δυναμικά για τις διακοπές σας, αφού κάθε κεφαλή καθαρίζει εντυπωσιακά κάθε επιφάνεια, από το πάτωμα, μέχρι το ταβάνι, τον καναπέ αλλά και τα πατάκια του αυτοκινήτου που αναπόφευκτα γεμίζουν άμμο! Για τον σκύλο ή τη γάτα σας που θέλουν να κάνουν κι εκείνα διακοπές, η μηχανοκίνητη βούρτσα της σκούπας ξέρει από κατοικίδια, αφού απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τις τρίχες που αφήνουν πίσω τους από κάθε τύπο πατώματος. Έτσι εσείς μπορείτε να χαρείτε τη συντροφιά τους και στις καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να αγχώνεστε για τους χνουδωτούς σας φίλους!

enter image description here

Φούρνος μικροκυμάτων Inventor για να κρατάει το μαγείρεμα όσο λιγότερο γίνεται… ετοιμάζει κάθε γεύμα της ημέρας εύκολα, γρήγορα και το βασικότερο, νόστιμα!

Και ποιος δεν θέλει να απολαμβάνει λαχταριστή πίτσα, τυρένιο σουφλέ ή ζουμερό κοτόπουλο με πατάτες στις διακοπές του, χωρίς να χρειάζεται να υπομένει ατελείωτες ώρες μαγειρέματος, με τους υδρατμούς και τη ζέστη της κουζίνας; Στην Inventor γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό γι’ αυτό σχεδιάσαμε φούρνους μικροκυμάτων που εξασφαλίζουν για εσάς και την οικογένεια σας, υγιεινά και νόστιμα πιάτα σε ελάχιστο χρόνο, με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα γεύσης που θα είχαν εάν τα μαγειρεύατε στον συμβατικό φούρνο της κουζίνας σας, αλλά με την αξεπέραστη ευελιξία & ταχύτητα των μικροκυμάτων! Με μοντέρνο σχεδιασμό, μεγάλη χωρητικότητά ώστε να εξυπηρετούν τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες και πλήθος επιλογών προγραμμάτων ανάλογα με το είδος φαγητού που ετοιμάζετε, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα όχι μόνο γευστικά αλλά και από πλευράς ταχύτητας ετοιμασίας του φαγητού, που από την στιγμή που θα επιστρέψετε πεινασμένοι από την θάλασσα, θα είναι έτοιμο, σε μόλις λίγα λεπτά! Την ίδια ευκολία θα συναντήσετε και το βράδυ που θέλετε να χαλαρώσετε στο μπαλκόνι με την παρέα με ένα μπουκάλι κρασί, ο φούρνος μικροκυμάτων inventor θα έχει έτοιμα για σας λαχταριστά σνακ για να το συνοδεύσετε, μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

enter image description here

Καταψύκτες inventor για την τέλεια συντήρηση των τροφίμων σας… εφοδιασμένοι με μια σειρά έξυπνων λειτουργιών, διατηρούν άψογα όλα τα φρούτα, τα λαχανικά και το φαγητό σας και έχουν έτοιμα τα παγάκια για ένα τέλειο καλοκαιρινό smoothie!

Γεμίστε τον υψηλής απόδοσης καταψύκτη με τα τρόφιμα και τις προμήθειες που θα χρειαστείτε σε όλες σας τις διακοπές, το παγωτό αλλά και τα αναψυκτικά σας, και αφήστε την συσκευή να φροντίσει να τα διατηρήσει αναλλοίωτα μέχρι να ξεπαγώσετε το φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε την επόμενη ημέρα ή ακόμα και να τα απολαύσετε στην ιδανική θερμοκρασία όταν επιστρέψετε από την έξοδο ή το μπάνιο σας με την έξυπνη λειτουργία συντήρησης. Φυσικά, οι ελληνικές εξορμήσεις στην παραλία συνοδεύονται από σνακ! Είτε πρόκειται για φρούτα, τοστ, είτε τα παραδοσιακά κεφτεδάκια, ο καταψύκτης inventor με την λειτουργία κατάψυξης/συντήρησης θα διατηρήσει τα γευστικά εφόδια σας με την αναλλοίωτη γεύση που είχαν όταν τα πρωτομαγειρέψατε, για να έχετε μαζί σας όσα χρειάζεστε για μια ολόκληρη ξέγνοιαστη μέρα στη θάλασσα!

Παράλληλα, η χαμηλή στάθμη θορύβου του δεν επηρεάζει σε τίποτα την χαλάρωση σας, ενώ η μεγάλη αυτονομία τους σε περίπτωση διακοπής ρεύματος διασφαλίζει ότι τα τρόφιμα που έχετε αποθηκεύσει θα παραμείνουν φρέσκα, ακόμη και εάν λείπετε αρκετές ώρες από το σπίτι για τις καλοκαιρινές σας βόλτες.

Απολαύστε ξέγνοιαστες διακοπές επενδύοντας σε μικροσυσκευές, που διευκολύνουν τη ζωή στο σπίτι αλλά και το εξοχικό! Εξοπλιστείτε με τις απόλυτες λύσεις της Inventor για τον κλιματισμό, την καθαριότητα, τις νόστιμες συνταγές και την άψογη συντήρηση των τροφίμων σας για να διακόψετε από όλα σας κουράζουν, αλλά όχι και από τις ανέσεις σας!