04 / 01 / 2023

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο για να πετύχεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά!

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο για να πετύχεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά!

Πολλοί από εμάς βλέπουμε την έναρξη κάθε νέας χρονιάς ως μια ευκαιρία να κάνουμε ένα restart ή να βάλουμε μπροστά στόχους που μπορεί να έμειναν πίσω. Το αντίστοιχο «από Δευτέρα θα αρχίσω δίαιτα», «από βδομάδα θα ξεκινήσω γυμναστική», «από αύριο τέλος το τσιγάρο». Κάπως έτσι συχνά φτιάχνουμε στο μυαλό μας μια λίστα με διάφορα to do’s, τα οποία τελικά είναι πολλά, ίσως απλησίαστα, καταλήγουν να μας βαραίνουν και μπορεί να τα παρατάμε. Και είναι κρίμα να τα παρατάμε, γιατί μιας και μπήκαμε σε αυτήν τη διαδικασία είναι ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στα όνειρά μας, πιο κοντά σε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, να ακούσουμε και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας.

Και συνήθως οι στόχοι που βάζουμε για τη νέα χρονιά σχετίζονται με δίαιτα, γυμναστική, οικογένεια, επάγγελμα κ.α. Δεν σκεφτόμαστε όμως το πιο απλό. Ότι βασική παράμετρος για να καταφέρουμε όλα όσα θέλουμε, είναι η ηρεμία στο σπίτι μας και η ασφάλεια που νιώθουμε όταν τα έχουμε όλα υπό έλεγχο.

Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτούς που φτιάχνουν κάθε χρόνο μια τέτοια λίστα για να βελτιώσουν τη ζωή τους, έχουμε μερικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις τις κατάλληλες συνθήκες στο σπίτι χωρίς ωστόσο να σπαταλάς ώρες! Γιατί η ποιότητα της ζωής μας ξεκινά από το σπίτι μας.

enter image description here

Η υγεία ξεκινά από μέσα μας!

Για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ό,τι στόχο κι αν έχεις θέσει, εννοείται ότι το βασικότερο είναι η υγεία σου, η δική σου και των αγαπημένων σου. Και η υγεία ξεκινά από μέσα σου, δηλαδή από τη διατροφή σου. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για δίαιτα (όσα κιλά κι αν πήρες στις γιορτές), αλλά για υγιεινή διατροφή, χωρίς πολλά λίπη, ζάχαρη ή επεξεργασμένα τρόφιμα, που θα κάνει καλό στην υγεία σου, θα σου δώσει ενέργεια, θα σε κάνει να λάμπεις και θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Και όση θέληση κι αν έχεις για να το πετύχεις, ξέρουμε ότι η καθημερινότητα σε δυσκολεύει λίγο στην πράξη. Γιατί υγιεινή διατροφή συνεπάγεται και προετοιμασία γευμάτων, συνήθως μάλιστα στο φούρνο που καταναλώνει και πολύ ρεύμα. Με ένα φούρνο μικροκυμάτων Inventor δε χρειάζεται να σκέφτεσαι το μαγείρεμα ως μια κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία, αφού μπορείς να έχεις έτοιμα τα γεύματα που θέλεις στη στιγμή. Δεν εννοούμε ζέσταμα του ήδη μαγειρεμένου φαγητού σου, αλλά κανονικό μαγείρεμα. Για παράδειγμα, η Λειτουργία Grill είναι ιδανική για να ψήσεις σε λίγα μόνο λεπτά κρέας και ψάρι, ό,τι πρέπει δηλαδή για μια υγιεινή διατροφή. Επίσης, τα λαχανικά στον ατμό διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά τους και ο πιο εύκολος τρόπος να τα μαγειρέψεις είναι στον φούρνο μικροκυμάτων! Και είναι έτοιμα το πολύ σε 10 λεπτά. Ακόμη κι αν θέλεις ένα γλυκό στα μέτρα σου χωρίς τα περιττά συστατικά των γλυκών του εμπορίου, μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις μπισκότα, μπάρες σοκολάτας και κέικ στο φούρνο μικροκυμάτων, εξοικονομώντας χρόνο αλλά κι ενέργεια!

enter image description here

Δημιούργησε την ιδανική ατμόσφαιρα!

Και τι άλλο είναι απαραίτητο για την υγεία μας και την ποιότητα της ζωής μας; Φυσικά ο αέρας που αναπνέουμε! Κι ενώ είναι αρκετά δύσκολο να είσαι σίγουρος για την ποιότητα του αέρα στο γραφείο, στο δρόμο, ή στο γυμναστήριο, στο σπίτι σου μπορείς να την ορίσεις εσύ! Με ένα κλιματιστικό και αφυγραντήρα Inventor με χαρακτηριστικά για καθαρή ατμόσφαιρα, όπως φίλτρο HEPA, Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C και Ιονιστή, εξασφαλίζεις πραγματικά καθαρό αέρα. Επιπλέον, με τον συνδυασμό κλιματιστικού και αφυγραντήρα, μπορείς να έχεις την ιδανική ατμόσφαιρα, όσο κρύο κι αν έχει έξω. Ρυθμίζοντας το κλιματιστικό σε μια σταθερή θερμοκρασία (ιδανικά στους 20-22 βαθμούς) και ενεργοποιώντας τον αφυγραντήρα που ρυθμίζει το επίπεδο υγρασίας και ενισχύει τη θέρμανση, δημιουργείς ένα τέλειο κλίμα ζεστασιάς στον χώρο!

enter image description here

Ηρεμία στο χώρο σου, ηρεμία στη ζωή σου!

Έχεις παρατηρήσει ότι όταν επικρατεί ακαταστασία στο σπίτι σου μπορεί να σου δημιουργεί μια αναστάτωση; Αν είσαι από αυτούς που θέλουν το χώρο τους τακτοποιημένο και καθαρό για να αισθανθούν την απόλυτη ηρεμία, σε νιώθουμε. Και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρεις, όταν ταυτόχρονα έχεις τόσες υποχρεώσεις μέσα στη μέρα, που αναγκαστικά πρέπει να καλυφθούν. Οι συσκευές Inventor μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, χάρη σε λειτουργίες που εξοικονομούν χρόνο, ώστε να προλαβαίνεις τα πάντα. Για παράδειγμα, με το πλυντήριο-στεγνωτήριο Galaxy της Inventor μπορείς να έχεις μέσα σε μία ώρα καθαρά και στεγνά ρούχα, έτοιμα να μπουν στην ντουλάπα σου. Τα πλυντήρια πιάτων Inventor διαθέτουν προγράμματα γρήγορης πλύσης όπως Πλύση & Στέγνωμα σε 90 λεπτά, ή Γρήγορη Πλύση 30 λεπτών. Έτσι, σε πολύ σύντομο χρόνο έχεις καθαρά σκεύη, χωρίς να μαζεύονται στοίβες πιάτων στην κουζίνα. Επίσης, οι σκούπες Inventor διαθέτουν τεχνολογίες για άνετο και αποτελεσματικό σκούπισμα όπως το Πέλμα Power 180⁰ με φωτισμό LED που υποδεικνύει τα σημεία που δεν πρέπει να παραλείψεις, ή ο Σχεδιασμός Elastic Fantastic που επιτρέπει να καθαρίζεις εύκολα κάτω από τα έπιπλα. Έτσι το σκούπισμα γίνεται σε χρόνο ρεκόρ για να απολαμβάνεις το σπίτι σου καθαρό και τακτοποιημένο.

enter image description here

Για τη Νέα Χρονιά βάλε στόχο να φτάσεις πιο κοντά στα όνειρά σου και στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Η Inventor είναι δίπλα σου και σε βοηθά να τα καταφέρεις, με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που διαμορφώνουν τις ιδανικές συνθήκες στο σπίτι και διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, δίνοντάς της την ποιότητα που σου αξίζει.