06 / 03 / 2023

Βάλε πινελιά άλλης εποχής στην κουζίνα σου, γέμισέ τη με χρώμα και μυρωδιές νοστιμιάς!

Βάλε πινελιά άλλης εποχής στην κουζίνα σου, γέμισέ τη με χρώμα και μυρωδιές νοστιμιάς!

Πόσες φορές έχουμε δει τη μόδα να επιστρέφει; Δεν είναι σπάνιο να βρούμε ένα παλιό σακάκι της μητέρας μας και να είναι στιλάτο και μοντέρνο σήμερα. Ή ένα τραπεζάκι της γιαγιάς μας που ταιριάζει τέλεια στο σπίτι μας, παρόλο που η διακόσμησή του είναι μοντέρνα.

Και είναι λογικό, γιατί το mix & match μπορεί να αναδείξει πραγματικά κάθε γωνία του σπιτιού και να το κάνει να ξεχωρίσει. Άλλωστε τα απόλυτα ταιριαστά υλικά, χρώματα και ύφος, μπορεί τελικά να αποδειχθούν βαρετά. enter image description here

Και είναι εύκολο να βρεις ένα vintage ραδιόφωνο που να λειτουργεί, ή μια πολυθρόνα που αν καθαριστεί, θα είναι ιδανική για το σαλόνι σου. Με μια ηλεκτρική συσκευή όμως είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις αυτό. Αφενός γιατί πιθανότατα να μην είναι λειτουργική σήμερα, αφετέρου γιατί θα έχεις περισσότερη κατανάλωση ενέργειας. Σκέψου όμως πόσο θα ανανέωνε την κουζίνα σου μια retro συσκευή! Όπως ένας retro φούρνος μικροκυμάτων, που δεν δίνει απλά στυλ στην κουζίνα, αλλά κάνει και την καθημερινότητά σου πιο εύκολη!

Στην Inventor ξέρουμε ότι έχει μεγάλη σημασία η άνεσή σου, αλλά κοιτάς και τη διακόσμηση του σπιτιού σου! Έτσι, εμπλουτίσαμε την γκάμα μας με τους νέους retro Φούρνους Μικροκυμάτων Groovy, που θα ανανεώσουν την κουζίνα σου και θα την γεμίσουν με μυρωδιές νοστιμιάς εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Ανανέωσε τον χώρο σου, προσθέτοντας 60’s πινελιές!

Sixties. Η δεκαετία που επαναπροσδιόρισε τη μόδα και τη διακόσμηση. Οι νέοι έχουν οικονομική ανεξαρτησία και θέλουν να διαφοροποιηθούν από τις προηγούμενες γενιές, να αναδείξουν το στυλ τους. Φωτεινά και παστέλ χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και διαφορετικές υφές, μια mix & match τάση που χαρακτηρίζει τα ρούχα, τα αξεσουάρ, αλλά και τη διακόσμηση. Μια από τις πιο λαμπρές εποχές για τη μόδα που δεν είναι τυχαίο που κάνει την επανεμφάνισή της σήμερα. Γι’ αυτό πολλοί αναζητούν vintage αντικείμενα για το σπίτι τους, ή καινούρια που φαίνονται παλιά. enter image description here Και μπορεί να λατρεύεις το στυλ αυτής της δεκαετίας, αλλά να σκέφτεσαι ότι για να το πετύχεις θα πρέπει να αλλάξεις τα πάντα και να ξοδέψεις αρκετά χρήματα. Δεν χρειάζεται. Μπορείς να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες και με μικρές αλλαγές να κάνεις το σπίτι σου να θυμίζει εικόνες περιοδικού διακόσμησης. Πώς; Ξεκίνα παίζοντας με τα χρώματα! Βάλε έντονα χρώματα στον χώρο, αλλάζοντας μαξιλάρια, ριχτάρια στο σαλόνι ή να ανανεώνοντας την κουζίνα με χρωματιστά βαζάκια και ή μπολ. Μην φοβηθείς να συνδυάσεις έντονα χρώματα. Πρόσθεσε λεπτομέρειες σε σκούρο ξύλο, όπως μια ξύλινη κορνίζα με μια vintage αφίσα. Μπορείς επίσης να προσθέσεις λεπτομέρειες με χρυσό, όπως ένα φωτιστικό ή καθρέφτη με έντονο σχήμα. Τόλμησε και μια κουρτίνα σε έντονο χρώμα ή μια ταπετσαρία με γεωμετρικά σχέδια. Δώσε σημασία σε λεπτομέρειες χωρίς να αλλάξεις όλο σου το σπίτι και χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Ειδικά η κουζίνα είναι πολύ εύκολο να αλλάξει και να φτιάχνει τη διάθεσή σου κι αν έχεις στη διάθεσή σου κάποιο παλιό τραπέζι ή καρέκλες, ακόμη καλύτερα.

Ανανέωσε την κουζίνα σου με τους φούρνους μικροκυμάτων Groovy και απέκτησε ένα βοηθό στο μαγείρεμα!

enter image description here Σκέψου λοιπόν πόσο θα ανανεωθεί η κουζίνα σου αμέσως, προσθέτοντάς της έναν retro φούρνο μικροκυμάτων. Δεν είναι μόνο ότι θα της δώσει στυλ, αλλά θα σε βοηθήσει ουσιαστικά στην καθημερινότητά σου! Ήξερες ότι με έναν φούρνο μικροκυμάτων δεν ζεσταίνεις απλά το ήδη μαγειρεμένο φαγητό σου; Μπορείς κανονικά να μαγειρέψεις ένα πλήρες γεύμα με αμέτρητες επιλογές, όπως κρέας, ψάρι, λαχανικά, ζυμαρικά, ακόμη και γλυκά! Και όλα αυτά σε πολύ λιγότερο χρόνο και με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από ό,τι χρειάζεται το μαγείρεμα στον συμβατικό φούρνο, που όλοι ξέρουμε πόσο ρεύμα καταναλώνει, ενώ το καλοκαίρι ζεσταίνει και το σπίτι σε μεγάλο βαθμό! Σίγουρα δεν λέμε ότι ο φούρνος μικροκυμάτων θα αντικαταστήσει πλήρως τον συμβατικό φούρνο σου, όμως εξυπηρετεί πολύ ότανκαθημερινά έχεις τόσες υποχρεώσεις, ή όταν περιμένεις καλεσμένους στο σπίτι και θες να έχεις έτοιμα δύο φαγητά την ίδια ώρα! Οι νέοι retro Φούρνοι Μικροκυμάτων Groovy είναι εδώ, με 11 διαφορετικά προγράμματα για να διαλέγεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα κάθε φορά στις ανάγκες σου! Μαγείρεψε στη Λειτουργία Grill ζουμερά, λαχταριστά κρέατα ή ψάρια, όπως κοτόπουλο, λουκάνικα, τσιπούρα ή αξιοποίησε το Συνδυαστικό Πρόγραμμα Λειτουργίας αν το γεύμα σου χρειάζεται ταυτόχρονη χρήση μικροκυμάτων και grill για τέλεια αποτελέσματα! Ετοίμασε νόστιμα γλυκά όπως μπισκότα, κέικ, ή και λουκούμια για τα παιδιά και τους φίλους σου! Μαγείρεψε τα λαχανικά σου στον ατμό, απολαμβάνοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά τους που με το βράσιμο συχνά χάνονται! Κι όλα αυτά ενώ κάνεις άλλες δουλειές, αξιοποιείς τον χρόνο με την οικογένειά σου, ή απλά χαλαρώνεις πίνοντας ένα ποτήρι κρασί μετά την δουλειά! Ο φούρνος σου θα σε ειδοποιήσει όταν το γεύμα σου είναι έτοιμο! Ακόμη και με το ξεπάγωμα των τροφίμων σου μπορείς να είσαι άνετος, αφού θα γίνει άμεσα, υγιεινά και με ασφάλεια χάρη στη Λειτουργία Ξεπαγώματος! enter image description here Ακόμη και μια μέρα που περιμένεις φίλους στο σπίτι αλλά δεν πρόλαβες να μαγειρέψεις κάτι, ο φούρνος σου μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο και να ετοιμάσεις ένα τέλειο γεύμα για τους φίλους σου εύκολα και γρήγορα!

Εκτός λοιπόν από τέλειο, retro στυλ, ένας φούρνος μικροκυμάτων Groovy της Inventor θα δώσει νοστιμιά στην καθημερινότητά σου, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και θα σε βοηθήσει να κάνεις το μαγείρεμα παιχνίδι, απολαμβάνοντας λαχταριστά πιάτα σε μερικά μόνο λεπτά!