07 / 09 / 2020

Απολαύστε τα αγαπημένα σας φαγητά, ζεστά και λαχταριστά!

Απολαύστε τα αγαπημένα σας φαγητά, ζεστά και λαχταριστά!

Οι φούρνοι μικροκυμάτων Inventor,

με απλό και λειτουργικό σχεδιασμό, ώστε να τοποθετούνται άνετα σε κάθε μικρή ή μεγάλη κουζίνα, με έξυπνες λειτουργίες που εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια, το καθημερινό μαγείρεμα ή το ζέσταμα του φαγητού γίνεται μια άνετη και ευχάριστη διαδικασία!

Με πληθώρα προγραμμάτων και εύχρηστο μενού επιλογής , οι φούρνοι μικροκυμάτων inventor ανταποκρίνονται απόλυτα στο είδος του φαγητού που θέλετε να προετοιμάσετε.

Τα 6 διαθέσιμα προγράμματα σας προσφέρουν απίστευτη ευελιξία προκειμένου να διαλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει ακριβώς στο είδος φαγητού που θέλετε να ετοιμάσετε. Low για ζέσταμα του φαγητού ή Defrost για ξεπάγωμα. M. Low για σούπες και υγρά, Med για αργό μαγείρεμα ενός θρεπτικού ψαριού, M. High για κανονικό μαγείρεμα ενός σπυρωτού ρυζιού και τέλος High για γρήγορο ζέσταμα μιας μερίδας φαγητού ή το καλό μαγείρεμα θρεπτικών λαχανικών για ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα! Παράλληλα, με τη λειτουργία ξεπαγώματος η άμεση, υγιεινή & ασφαλής απόψυξη των τροφίμων σας, είναι πλέον εξασφαλισμένη. Με επιλογή χρόνου απόψυξης, προκειμένου με ευκολία να επιλέξετε το χρόνο που χρειάζεται για να ξεπαγώσει το είδος τρόφιμου που επιθυμείτε, αλλά και επιλογή κιλών ανάλογα με την ποσότητα του τρόφιμου, η δημιουργία του πιο εντυπωσιακού γεύματος στη στιγμή για εσάς και τους αγαπημένους σας είναι πλέον θέμα χρόνου και μαγειρικών δεξιοτήτων!

Τα εύχρηστα χαρακτηριστικά τους, εγγυώνται απόλυτη επιτυχία στην μαγειρική σας χάρη στην ακρίβεια, ασφάλεια και άνεση που συνεπάγεται η καθημερινή τους χρήση!

Το χρονόμετρο 35’ προσφέρει ιδιαίτερη ευκολία και άψογα αποτελέσματα, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε το ζέσταμα ή το μαγείρεμα του φαγητού σας ανάλογα με το είδος του και να απολαύσετε ένα γευστικότατο πιάτο ενώ η ηχητική ειδοποίηση σας επιτρέπει να απολαύσετε ξέγνοιαστα την αγαπημένη σας ταινία, ενημερώνοντάς σας όταν το φαγητό είναι έτοιμο! Ο ειδικός σχεδιασμός των φούρνων μικροκυμάτων με την επίστρωση σμάλτου εσωτερικά & εξωτερικά, σας βοηθά να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα το φούρνο σας σε καθημερινή βάση, φροντίζοντας έτσι για την υγιεινή και την ασφάλεια της οικογένειας σας.

Αποκτήστε έναν ισχυρό σύμμαχο στην κουζίνα, απογειώστε τις συνταγές σας και τις γαστρονομικές σας προσπάθειες και απολαύστε εύκολα και γρήγορα υγιεινά και νόστιμα πιάτα σε καθημερινή βάση!

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Μαγειρέψτε:

Λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας στον φούρνο μικροκυμάτων
Υλικά
• 80 γρ. Μαύρη σοκολάτα + 2 κομματάκια για το τελείωμα • 80 γρ. Βούτυρο λιωμένο • 1 μεγάλο αυγό • 1 βανίλια • 30 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1/4 κ.γ. αλάτι • 1/2 κ.γ. baking powder • 30 γρ. Ζάχαρη

Εκτέλεση
• Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το λιωμένο βούτυρο με τη σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια, τα βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα να λιώσουν και ανακατεύουμε, ώστε να ομογενοποιηθούν.
• Σε ένα άλλο σκεύος χτυπάμε καλά με σύρμα, τα αυγά με τη βανίλια, το κοσκινισμένο αλεύρι, το baking powder, το αλάτι & τη ζάχαρη.
• Προσθέτουμε το μίγμα της λιωμένης σοκολάτας με το βούτυρο & ανακατεύουμε.
• Τοποθετούμε το μίγμα σε μία ευρύχωρη κούπα και βυθίζουμε στο κέντρο δυο κομμάτια σοκολάτας και σκεπάζουμε με το μίγμα.
• Ψήνουμε για 60’’ δευτερόλεπτα στη δυνατή ισχύ του φούρνου.