02 / 07 / 2021

Απολαύστε σήμερα την άνεση και την ευελιξία που προσφέρει η τεχνολογία του αύριο!

Απολαύστε σήμερα την άνεση και την ευελιξία που προσφέρει η τεχνολογία του αύριο!

Απολαύστε άνεση και ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας,
χάρη στις εξελιγμένες λειτουργίες που ενσωματώνουν τα κλιματιστικά Inventor, αξιοποιώντας για τον σκοπό αυτό όλες τις τελευταίες τεχνολογίες! Εξασφαλίζουν άμεσα και αποτελεσματικά την τέλεια θερμοκρασία για στιγμές δροσιάς, την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα σε κάθε γωνία του σπιτιού για την απόλυτη άνεση, άριστα επίπεδα υγρασίας αλλά και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία για να κοιμηθείτε ήσυχοι!
Όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την εξελιγμένη τεχνολογία που διαθέτουν οι σειρές Comfort & King Plus, διαθέτοντας λειτουργίες όπως είναι ο Αισθητήρας Κίνησης, η Έξυπνη Κατανομή Αέρα, η Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία και η Λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης, που εξασφαλίζουν το ιδανικό κλίμα για το σπίτι σας.

Μπείτε στον κόσμο της Inventor και γνωρίστε σήμερα την τεχνολογία του αύριο!

enter image description here

Ο Αισθητήρας Κίνησης για μέγιστη απόδοση και άνεση!

Μία πραγματικά έξυπνη λειτουργία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα, χάρη στη δυνατότητα να μειώνει ή να ενισχύει την απόδοση λειτουργίας κάθε φορά που αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία σας από το δωμάτιο. Κι επειδή δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτιμήσεις, ρυθμίστε εύκολα και γρήγορα την κατεύθυνση της ροής του αέρα του κλιματιστικού σας στο σημείο που βρίσκεστε ή αντίθετα από αυτό και απολαύστε άριστες συνθήκες άνεσης!

enter image description here

Η Έξυπνη Κατανομή Αέρα για γρήγορη και υψηλή απόδοση!

Ο ειδικός σχεδιασμός αυτής της λειτουργίας επιτρέπει την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών σας, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν. Επιλέξτε να διαχέεται ο αέρας προς την οροφή του δωματίου για τη λειτουργία ψύξης ώστε να δροσίζεστε γρήγορα, αποφεύγοντας την έκθεση στον ψυχρό αέρα ή προς το δάπεδο στη λειτουργία θέρμανσης, προσφέροντας ζεστή ατμόσφαιρα γρήγορα. Έτσι, απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

enter image description here

Η Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία 15dB(A) για ήρεμη ατμόσφαιρα και ήσυχο ύπνο!

Απολαύστε την ήρεμη ατμόσφαιρα της πραγματικά αθόρυβης λειτουργίας. Εξασφαλίστε χαμηλή στάθμη θορύβου, από 15dB(A), χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και στην εξελιγμένη τεχνολογία του κλιματιστικού που σας φέρνει όσο πιο κοντά γίνεται σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας. Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας με τέλεια θερμοκρασία για απίστευτη άνεση χωρίς ενοχλητικούς και ανεπιθύμητους θορύβους, ώστε να χαίρεστε την ξεκούραση ή τις καθημερινές σας δραστηριότητες, ξέγνοιαστα.

enter image description here

Η Λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης για φυσικά υγιεινή ατμόσφαιρα!

Εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας χωρίς τις δυσάρεστες συνέπειες του ξηρού αέρα ή της υψηλής υγρασίας, εξουδετερώνοντας το δυσάρεστο αίσθημα της στεγνής μύτης. Κατά την λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης* το κλιματιστικό σας θα διατηρήσει αυτόματα τα επίπεδα υγρασίας του χώρου μεταξύ 40% και 55% χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα υγρασίας, επιτρέποντας σας να γνωρίζετε κάθε στιγμή το ποσοστό υγρασίας του χώρου σας.
Στην Inventor δεν σταματάμε ποτέ να σχεδιάζουμε, αναζητούμε, δοκιμάζουμε όλες τις δυνατότητες που μας δίνουν οι τεχνολογίες του αύριο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε σήμερα ένα κλιματιστικό που εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία, την εξαιρετική ατμόσφαιρα και την απόλυτη άνεση. Γιατί σε όλους μας αξίζει να μπορούμε να χαρούμε την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι μας!

*Στη διαδικασία αφύγρανσης, το κλιματιστικό βρίσκεται σε λειτουργία ψύξης