07 / 09 / 2020

Απογειώστε τις μαγειρικές σας συνταγές με άνεση και ταχύτητα!

Απογειώστε τις μαγειρικές σας συνταγές με άνεση και ταχύτητα!

Τα νέα μοντέλα φούρνων μικροκυμάτων Inventor,

με μοντέρνο σχεδιασμό, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τις τελευταίες τάσεις διακόσμησης της σύγχρονης κουζίνας, μεγάλη χωρητικότητά ώστε να εξυπηρετούν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες μιας οικογένειας και εξελιγμένες λειτουργίες για άνετη και γρήγορη χρήση, θα σας εκπλήξουν ιδιαίτερα ευχάριστα!

Η λειτουργία φούρνου με αέρα σας επιτρέπει να μαγειρέψετε ότι επιθυμείτε γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια όπως ακριβώς θα κάνατε και στον κανονικό φούρνο της κουζίνας σας,

απολαμβάνοντας τέλεια αποτελέσματα και μάλιστα εξοικονομώντας χώρο και ενέργεια σε σύγκριση με τη συμβατική συσκευή! Παράλληλα, με την λειτουργία μαγειρέματος grill μπορείτε να μαγειρέψετε και να απολαύσετε ζουμερά κομμάτια κρέατος ή ψαριού. Το φαγητό σας αποκτά ροδοψημένη κρούστα σαν να ψήθηκε στο Grill! Το μαγείρεμα είναι πιο υγιεινό και ασφαλές, ενώ ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία του γεύματος είναι λιγότερος σε σύγκριση με το Grill αερίου ή κάρβουνου.

Με πληθώρα προγραμμάτων και εύχρηστο μενού επιλογής , οι φούρνοι μικροκυμάτων inventor ανταποκρίνονται απόλυτα στο είδος του φαγητού που θέλετε να προετοιμάσετε.

Επιλέξτε τη Λειτουργία Μαγειρέματος Δύο Σταδίων για εύκολη ρύθμιση των διαδικασιών προετοιμασίας και ξεπαγώστε το ήδη έτοιμο γεύμα σας στον κατάλληλο χρόνο ή την ιδανική θερμοκρασία με το πρόγραμμα Απόψυξης. Για ακόμη πιο γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα, επιλέξτε ένα από τα 8 προγράμματα του Μενού Εύκολου Μαγειρέματος ή αξιοποιήστε το συνδυαστικό πρόγραμμα δύο λειτουργιών και απολαύστε το επιθυμητό αποτέλεσμα στον κατάλληλο χρόνο!

Αποκτήστε έναν ισχυρό σύμμαχο στην κουζίνα, απογειώστε τις συνταγές σας και τις γαστρονομικές σας προσπάθειες και απολαύστε εύκολα και γρήγορα υγιεινά και νόστιμα πιάτα σε καθημερινή βάση!

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Μαγειρέψτε:

Κοτόπουλο προβενσάλ στον φούρνο μικροκυμάτων
Υλικά
• 1 κ.σ. (15 ml) ελαιόλαδο • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο • 1/2 κ.γ. (4 γρ.) αποξηραμένο θυμάρι • 1 πράσινη ή κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες των 5 εκ. • 1 φλ. (175 γρ.) λιαστές ντομάτες • 1/3 φλ. (50 γρ.) μικρές μαύρες ελιές • 625 γρ. ή περίπου 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και χωρίς πέτσα • 2 κ.σ. (15 γρ.) φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο.

Εκτέλεση
• Σε ένα πυρίμαχο σκεύος, ανακατέψτε το κρεμμύδι, τα μυρωδικά και το ελαιόλαδο. Ψήστε στον φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέστε την πιπεριά και τις ντομάτες.
• Ψήστε το μίγμα σκεπασμένο για άλλα 3-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Προσθέστε τις ελιές και αλατοπιπερώστε κατά προτίμηση.
• Στρώστε το κοτόπουλο στον πάτο του σκεύους και καλύψτε το με τα λαχανικά. Ψήστε το φαγητό σκεπασμένο στον φούρνο μικροκυμάτων σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία (70%) για 6 έως 9 λεπτά έως ότου το κοτόπουλο ασπρίσει μέχρι το εσωτερικό του. Κατά το μαγείρεμα, γυρίστε τα στήθη κοτόπουλου μία φορά.
• Προσθέστε τον βασιλικό. Προτού σερβίρετε, αφήστε το στην άκρη, σκεπασμένο, για 5 λεπτά.

Μαγειρέψτε:

Φιλέτο σολομού με σπαράγγια στον φούρνο μικροκυμάτων

Υλικά
• 6 κ.γ. ελαιόλαδο • 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο σχοινόπρασο • 300 γρ. λευκά σπαράγγια • 250 γρ. πράσινα σπαράγγια • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη • 1/2 σακουλάκι φρέσκος χυμός πορτοκάλι • 1 κ.γ. φρέσκος χυμός λεμόνι • 1/2 κ.γ. ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού • 2 φιλέτα σολομού (200 γρ./φιλέτο) • αλάτι και πιπέρι.

Εκτέλεση
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε τον φρέσκο χυμό πορτοκάλι, το κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμόνι, το ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και σχοινόπρασο και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το μίγμα και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου μία ώρα.
• Καθαρίζουμε τα σπαράγγια, τα τοποθετούμε σε ένα σκεύος και περιχύνουμε με 2 κ.σ. της σάλτσας που ετοιμάσαμε. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι και ανακατεύουμε. Έπειτα τοποθετούμε το μίγμα σε ένα ταψάκι ή πιάτο.
• Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα σολομού και τα τοποθετούμε στο ταψάκι ή το πιάτο πάνω από τα σπαράγγια. Καλύπτουμε το σκεύος και το τοποθετούμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 10-12 λεπτά στα 640 W. Όταν ολοκληρωθεί το ψήσιμο, το βγάζουμε από τον φούρνο. Πριν σερβίρουμε, περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα.

?>