Για πολλούς οι διακοπές των Χριστουγέννων δεν έχουν τελειώσει, ενώ για κάποιους άλλους τώρα μόλις αρχίζουν! Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και έχεις ήδη πάρει άδεια για να εκμεταλλευτείς το 4ήμερο της αργίας των Φώτων με μια μικρή απόδραση στο εξοχικό, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τα απαραίτητα!

Κι αυτά δεν είναι άλλα από τον αφυγραντήρα Power Wi-Fi και το φορητό κλιματιστικό Magic που θα εξασφαλίσουν τις σωστές συνθήκες χωρίς κρύο και υγρασία, όπου κι αν βρίσκεται ο προορισμός σου, για να απολαύσεις την ξεκούραση και τις δραστηριότητές σου!

Αφυγραντήρας: ο απαραίτητος σύμμαχος των χειμερινών διακοπών!

Πρώτη κίνηση με το που θα φτάσεις είναι να ανάψεις τον Power Wi-Fi για να απομακρύνεις την έντονη υγρασία από τα τζάμια και τους τοίχους, ειδικότερα αν έχεις να επισκεφθείς το εξοχικό σου πολύ καιρό! Αν ο αφυγραντήρας βρίσκεται ήδη στο χώρο από την προηγούμενη φορά που το επισκέφθηκες, ακόμη καλύτερα, μπορείς να κάνεις την απαραίτητη προετοιμασία, απλά και ευέλικτα, ενεργοποιώντας και ρυθμίζοντάς τον εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου στη διαδρομή προς το σπίτι! enter image description here
Ενεργοποιώντας την λειτουργία Turbo, θα δεις άμεσα τα αποτελέσματα στην απομάκρυνση και της επίμονης υγρασίας σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες χώρων όπως είναι το υπόγειο, ή εάν το σπίτι σου είναι δίπλα στην θάλασσα! Έτσι, θα ενισχύσεις και την απόδοση της θέρμανσης, κάνοντας οικονομία στην κατανάλωση. enter image description here Μόλις νιώσεις ότι η υγρασία έχει έρθει στα ιδανικά για σένα επίπεδα και θες να βγεις έναν περίπατο, επίλεξε την λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης, που ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας με βάση τις συνθήκες του χώρου, αποφεύγοντας την περιττή κατανάλωση και εξοικονομώντας ενέργεια, για να μην ανησυχείς για τα έξοδα, ειδικά στις διακοπές σου! Εάν αποφασίσεις να πλύνεις ριχτάρια και καλύμματα τις μέρες που θα είσαι εκεί για να τα φρεσκάρεις ή ακόμη και τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες και τις κουβέρτες που θα χρησιμοποιήσεις, η λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων σου επιτρέπει να τα απλώσεις μέσα στο σπίτι, προστατεύοντάς τα από μυρωδιές και την έντονη υγρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος. Έτσι μπορείς να τα ξαναστρώσεις και πάλι μέσα σε μια μόλις ημέρα και να απολαύσεις την ξεκούρασή σου όπως σου αξίζει πραγματικά!

Χειμερινές διακοπές χωρίς θέρμανση, γίνεται;

Επειδή η απάντηση είναι προφανής, το φορητό κλιματιστικό Magic θα πρέπει να βρει την θέση του στο πορτ μπαγκάζ, για να σε βγάλει ασπροπρόσωπο και να χαρίσει την ζεστασιά που χρειάζεται το εξοχικό σου. Είναι το βολικά μικρό και εύκολα μεταφερόμενο μέσο θέρμανσης που χρειάζεσαι, ενώ η εγκατάστασή του δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει, αφού το ειδικά σχεδιασμένο kit παραθύρου εφαρμόζει τέλεια σε κάθε παράθυρο, μειώνοντας δραστικά τις απώλειες. Έτσι εξοικονομείς και χρόνο στην τοποθέτηση και χρήματα στην κατανάλωση! enter image description here Η ενεργειακή του κλάση, το inverter μοτέρ και η απόδοση του θα καλύψουν αποτελεσματικά όλους του ενιαίους χώρους, κάνοντας ακόμη περισσότερη οικονομία στο ρεύμα, κρατώντας χαμηλά τα επίπεδα θορύβου για να μην μπει τίποτα ανάμεσα σε εσένα και τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους σου, ενώ οι ανεβασμένες του επιδόσεις θα σας κρατήσουν ζεστούς!
Ο χρονοδιακόπτης 24 ωρών προσαρμόζεται στο πρόγραμμά σου, ξέρεις αυτό με τις βόλτες στην εξοχή, τον καφέ με φίλους και τα οικογενειακά τραπέζια, για να σε περιμένει ένα περιβάλλον θαλπωρής επιστρέφοντας στο σπίτι. enter image description here Και επειδή προτεραιότητα στις διακοπές πρέπει να έχει η ξεκούραση, το φορητό κλιματιστικό σου έχει και τηλεχειριστήριο για να κάνεις όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και να μην χρειάζεται να σηκωθείς ούτε λεπτό από τον καναπέ σου εάν το θες!

enter image description here

Ακολούθησε τα παραπάνω για να κυλίσει η απόδραση σου, όπως πρέπει!