26 / 08 / 2022

Ανεμιστήρες Inventor. Η πιο cool παρέα του καλοκαιριού!

Ανεμιστήρες Inventor. Η πιο cool παρέα του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του όμως οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους κάνοντας απαραίτητη τη χρήση ενός μέσου ψύξης στο σπίτι για να μην χάσεις την δροσιά που ένιωθες κατά τη διάρκεια των διακοπών σου! Αν εκτός από την άνεση και την δροσιά σε νοιάζει και η τσέπη σου, δεν έχεις παρά να στραφείς στην πλέον οικονομική λύση, τους ανεμιστήρες δαπέδου Inventor, που σου δίνουν ακριβώς όση δροσιά επιθυμείς χωρίς να σε κάνουν να «φουντώνεις» βλέποντας τον λογαριασμό του ρεύματος.

Οι νέοι ανεμιστήρες Inventor έρχονται πιο ανανεωμένοι από ποτέ με προηγμένες λειτουργίες που τους κάνουν να ξεχωρίζουν για τον εργονομικό σχεδιασμό, την αθόρυβη λειτουργία και την αποτελεσματικότητά τους στο να κάνουν αυτό ακριβώς που υπόσχονται στο σπίτι, το εξοχικό, ή το γραφείο σου.

enter image description here

Απόδοση & Οικονομία!

Με μεγάλη ισχύ αλλά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ο νέας τεχνολογίας ανεμιστήρας Inventor προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό δροσιάς και οικονομίας, καταναλώνοντας ελάχιστη ηλεκτρική ενέργεια κατά τη λειτουργία του, για να μην ξοδέψεις παραπάνω λεφτά από το budget που σου έχει μείνει μετά τις διακοπές! Επιπλέον, ως νέας τεχνολογίας ανεμιστήρας είναι εξοπλισμένος με εξελιγμένες λειτουργίες, όπως ο χρονοδιακόπτης 7.5 ωρών, που σε βοηθούν να περιορίσεις την αλόγιστη χρήση του, βγαίνοντας διπλά κερδισμένος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την ώρα που θες να πατήσει μόνος του το «Οff» και ξεγνοιάζεις απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του!
enter image description here

«Φτιάξτον μόνος σου»!

Με τις πολλαπλές λειτουργίες του ανεμιστήρα σου, μπορείς να τον φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου, επιλέγοντας εύκολα ανάμεσα σε 3 ταχύτητες και 6 διαφορετικές ρυθμίσεις ροής αέρα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Έτσι, φτιάχνεις εσύ τον αέρα που θες από έντονα κύματα αέρα για να σου θυμίζουν τα μελτέμια στο Αιγαίο, μέχρι ένα απαλό φυσικό αεράκι για να σου θυμίζουν την ανάσα δροσιάς κάτω από τον μεγάλο πλάτανο στο χωριό. Κι αν έχεις βρει την ένταση αλλά ψάχνεις την τελειότητα, μπορείς να ρυθμίσεις χειροκίνητα και την κλίση της κεφαλής για να απολαμβάνεις την δροσιά του εκεί ακριβώς που θες. Κι αν το ύψος του δεν σου ταιριάζει, μπορείς να το αλλάξεις κι αυτό! Μεταξύ 114 έως και 140 εκατοστά από το τηλεσκοπικό σύστημα στήριξης ορίζεις το ύψος που ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σου και τον τοποθετείς με ευκολία πάνω σε επιφάνειες ή έπιπλα. Όταν θες να καλύψεις περισσότερα τετραγωνικά στερέωσε τη συσκευή στο δάπεδο. Όταν θες να δουλέψεις στο γραφείο σου, μπορείς να τοποθετήσεις τον ανεμιστήρα στην επιφάνεια εργασίας σου. Ξεκάθαρα η τοποθέτησή του βασίζεται στην κρίση σου!
enter image description here

Κινείται αθόρυβα στο χώρο σου!

Ούτε όταν αναπολείς τις διακοπές σου, ούτε όταν θες να εργαστείς ή να δεις τηλεόραση ξαπλωμένος στον καναπέ, θα σε ενοχλεί η λειτουργία του! Ο ανεμιστήρας λειτουργεί αθόρυβα με μόλις 30dB, έτσι ώστε να μην «παρεμβαίνει» με τη δράση του στις καθημερινές σου ασχολίες! Κι αυτό γιατί το υλικό κατασκευής του μοτέρ - από 100% χαλκό - επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής στον ανεμιστήρα, εξασφαλίζοντας σου καλύτερη απόδοση, περισσότερη δροσιά και πιο ξέγνοιαστη & αθόρυβη λειτουργία σε σχέση με τα συμβατικά μοτέρ αλουμινίου. Επίσης, αν επιλέξεις την λειτουργία ύπνου, ο ανεμιστήρας θα λειτουργήσει για 30’ σε χαμηλή ταχύτητα και έπειτα αυτόματα σε Αθόρυβη Λειτουργία, απενεργοποιώντας ταυτόχρονα και την πλειοψηφία των ενδείξεων, χαρίζοντάς σου ακόμη πιο άνετο ύπνο.

Και όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις και από την άνεση του καναπέ σου, ρυθμίζοντας με άνεση και ευκολία την θερμοκρασία και την λειτουργία του στο χώρο σου με το τηλεχειριστήριο!

Επίλεξε ανεμιστήρες Inventor και πες αντίο στη ζέστη με την πιο δροσερή παρέα του καλοκαιριού!