20 / 08 / 2021

Αξιοποιήστε την αποτελεσματικότητα των αντλιών θερμότητας και το καλοκαίρι!

Αξιοποιήστε την αποτελεσματικότητα των αντλιών θερμότητας και το καλοκαίρι!

Μην σας παραπλανά η ονομασία αντλίες θερμότητας. Οι συγκεκριμένες συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και το καλοκαίρι με αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο, εξασφαλίζοντας ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού σας ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες!

Οι αντλίες θερμότητας Matrix της Inventor προσφέρουν άριστη ατμόσφαιρα ακόμη και το καλοκαίρι, αφού αντλούν τη θερμότητα από το εσωτερικό του σπιτιού σας και την αποβάλλουν στο περιβάλλον, διατηρώντας δροσερό τον χώρο σας. Με δυνατότητα σύνδεσης με fan coils, προσφέρουν αποτελεσματική ψύξη του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Εκτός από τον κλιματισμό του χώρου σας, οι συσκευές Matrix είναι εφοδιασμένες με λειτουργίες που σας διευκολύνουν και σας επιτρέπουν να τις ρυθμίζετε ενώ λείπετε από το σπίτι σας, ακόμη και την περίοδο που είστε σε διακοπές.

enter image description here

Υψηλή απόδοση στην ψύξη ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες!

Οι αντλίες θερμότητας της Inventor φροντίζουν για την αποτελεσματική ψύξη του χώρου σας ακόμη και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι εξαιρετικά υψηλή. Εξασφαλίστε μέγιστη απόδοση ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τον καύσωνα, αφού οι αντλίες Matrix φροντίζουν ώστε να έχετε δροσιά και σωστό κλίμα στο σπίτι σας με χαμηλό λειτουργικό κόστος χάρη στην εξελιγμένη σχεδίασή της που εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση.

enter image description here

Ζεστό νερό χρήσης όλο τον χρόνο!

Επιλέγοντας μία αντλία θερμότητας και συνδέοντάς τη με ένα δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης ή με έναν ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, μπορείτε να έχετε ζεστό νερό όποια στιγμή το θελήσετε. Επιπλέον με τη Λειτουργία Γρήγορης Παραγωγής Ζεστού Νερού, έχετε εύκολα και γρήγορα ζεστό νερό ακόμα σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης. Απολαύστε την καθημερινότητά σας με τα οφέλη που σας προσφέρει μία αντλία θερμότητας Inventor.

enter image description here

Λειτουργία Διακοπών για αποδράσεις χωρίς έγνοιες!

Ορίστε τη Λειτουργία Διακοπών πριν φύγετε από το σπίτι και εξασφαλίστε τη μη άσκοπη χρήση της συσκευής την περίοδο που θα απουσιάζετε, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Χαρείτε τις διακοπές σας χωρίς καμία ανησυχία!

enter image description here

Λειτουργία Wi-Fi Standard για πλήρη έλεγχο της αντλίας θερμότητας εξ’ αποστάσεως!

Οι αντλίες θερμότητας της Inventor διαθέτουν Λειτουργία Wi-Fi Standard για σύνδεση και ρύθμισή τους μέσω της εφαρμογής Comfort Home. Προσαρμόστε τη λειτουργία της συσκευής σας απ' όπου και να βρίσκεστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ορίστε την ενεργοποίησή της και τις ρυθμίσεις λειτουργίας της σύμφωνα με τις ανάγκες σας κάθε φορά και εξασφαλίστε τη λειτουργία της μόνο τις ώρες που απαιτείται, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Για παράδειγμα πηγαίνετε στη θάλασσα και ρυθμίστε τη λειτουργία της ώστε να είναι σε λειτουργία ψύξης και να υπάρχει ζεστό νερό μέχρι να επιστρέψετε.

Εστιάζοντας στην άνεση και την ευελιξία, οι αντλίες θερμότητας Matrix της Inventor φροντίζουν για τη σωστή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ χάρη στις εξελιγμένες λειτουργίες, τους διευκολύνουν την καθημερινότητά σας, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής σας. Απολαύστε τα οφέλη τους ακόμη και το καλοκαίρι!