12 / 10 / 2020

Αξεσουάρ για κάθε ανάγκη καθαρισμού του σπιτιού σας

Αξεσουάρ για κάθε ανάγκη καθαρισμού του σπιτιού σας

Με ιδιαίτερα χαμηλή στάθμη θορύβου, προκειμένου να φροντίζετε το σπίτι σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, φίλτρο HEPA για απόλυτη καθαριότητα στον χώρο, απαλλαγμένο από αιωρούμενα σωματίδια & αλλεργιογόνα και πέλμα υψηλών αποδόσεων σε χαλιά και πατώματα, η ολοκληρωμένη γκάμα των ηλεκτρικών σκουπών Inventor είναι εδώ για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη. Με σακούλα ή με κάδο (χωρίς σακούλα), πολυκυκλωνικής ή κυκλωνικής τεχνολογίας, τα άψογα αποτελέσματα τους θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας!

Με πληθώρα κεφαλών ανάλογα το σημείο που επιθυμείτε να καλύψετε, οι σκούπες inventor εξασφαλίζουν ευκολία, άνεση, εξαιρετική απόδοση, βαθύ καθαρισμό & προστασία σε κάθε επιφάνεια, κάνοντας το καθημερινό σκούπισμα παιχνιδάκι!

- Το πέλμα παρκέ είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό των ευαίσθητων δαπέδων,

όπως παρκέ, laminate, γυαλισμένη πέτρα και υψηλής ποιότητας πλακάκια που γρατσουνίζονται εύκολα. Καθαρίζει το «ευαίσθητο» πάτωμα απαλά αλλά αποτελεσματικά, χάρη στις μαλακές τρίχες που διαθέτει η βούρτσα, προκειμένου να γλιστρά εύκολα στο πάτωμα.

- Ο συνδυασμός της κυκλικής κεφαλής & των μαλακών τρίχων του ακροφύσιου ξεσκονίσματος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στη συλλογή σκόνης και σωματιδίων από

τις επιφάνειες.
Σας επιτρέπει να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα περβάζια, τις βιβλιοθήκες, τις κορνίζες, τα φωτιστικά, τις περσίδες, αλλά και τα διακοσμητικά αντικείμενα του σπιτιού σας ή ακόμη και τα μεταξωτά φυτά.

- Το ακροφύσιο εσοχών θα γίνει ίσως το δεύτερο πιο συχνά χρησιμοποιούμενο αξεσουάρ της σκούπας σας,

καθώς οι υπερ-εστιασμένες ικανότητες αναρρόφησης προσφέρουν άμεσα και άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση του, όπως κατά μήκος των βάσεων των ντουλαπιών και των τοίχων, μεταξύ των συσκευών, κάτω από τα έπιπλα, στις σκάλες, στις γωνίες, κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ κ.α.

- Εάν έχετε κατοικίδια ή χαλιά με παχύ πέλος στο σπίτι σας, το πέλμα κατοικίδιων/turbo είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Οι περιστρεφόμενες βούρτσες και το μεγάλο στόμιο αναρρόφησης εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες.

- Το κατάλληλο αξεσουάρ για τον καθαρισμό υφασμάτων, δέρματος ή βινυλίου είναι το ακροφύσιο επίπλων.

Έχει μικρή, επίπεδη κεφαλή και ισχυρή αναρρόφηση, η οποία ενδείκνυται για τον καθαρισμό στρωμάτων, καναπέδων και ταπετσαριών καρέκλας, αλλά μπορεί να κάνει θαύματα και στον καθαρισμό των καθισμάτων του αυτοκινήτου σας.

Επιλέξτε το μοντέλο ηλεκτρικής σκούπας που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τις ανάγκες του σπιτιού σας και εξασφαλίστε τον καλύτερο σύμμαχο στην απόκτηση άψογων αποτελεσμάτων καθαρισμού και υγιεινού περιβάλλοντος για εσάς και την οικογένειά σας!