21 / 10 / 2021

Αφυγραντήρας Comfort! Ήρθε για να σου χαρίσει άνεση, οικονομία και όχι μόνο!

Αφυγραντήρας Comfort! Ήρθε για να σου χαρίσει άνεση, οικονομία και όχι μόνο!

Υπόσχεται να γίνει η νέα πιο αγαπημένη σου συσκευή στο σπίτι αφού οι πολλές λειτουργίες του θα σε κάνουν να ξεγνοιάσεις, να φέρεις την υγρασία στα μέτρα σου και απλά να απολαύσεις την πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σου!

enter image description here

Φέρνει τη φύση… σπίτι σου!

Ο ενσωματωμένος ιονιστής σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στη φύση λόγω της καθαρής και φρέσκιας ατμόσφαιρας που δημιουργεί! Ο τρόπος με τον οποίο o ιονιστής εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία πιο υγιεινού περιβάλλοντος, απαλλαγμένου από ρύπους, δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς. Ειδικά αν υποφέρεις από αλλεργίες ο Ιονιστής θα σου φανεί πραγματικά χρήσιμος αφού απομακρύνει την σκόνη και τα αλλεργιογόνα άμεσα και με φυσικό τρόπο για να μπορείς να αναπνεύσεις ελεύθερα!

enter image description here

Είναι έξυπνος και το αποδεικνύει!

Εξοικονόμησε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας «διαβάζει» τη θερμοκρασία δωματίου και επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του με βάση τις συνθήκες του χώρου, αποφεύγοντας την περιττή κατανάλωση. Έτσι, εξασφαλίζεις ένα τέλειο περιβάλλον να κινείσαι, για να μη βγαίνεις ποτέ εκτός budget!

enter image description here

Πες αντίο στα ρούχα που μένουν νωπά για πολλές ημέρες!

Το χειμώνα το στέγνωμα των ρούχων σου αποδεικνύεται απαιτητική διαδικασία! Αντί να περιμένεις για μέρες, άσε στη λειτουργία Dryer την απομάκρυνση της υγρασίας από τα ρούχα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα μικρό δωμάτιο (με κλειστή πόρτα) και να ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων. Ο αέρας που βγαίνει από τη συσκευή θα στεγνώσει τα ρούχα σου σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενισχύοντας την αίσθηση φρεσκάδας και διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό. Έτσι, γλυτώνεις και χρόνο και χρήμα, ενώ στεγνώνεις τα ρούχα σου σε ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον, μακριά από ρύπους!

Οι δυνατότητές του όμως δεν σταματούν εδώ! Αφού με την λειτουργία Turbo, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την υγρασία ακόμη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη κι αν επιλέξεις να τον μεταφέρεις στο υπόγειο. Και μπορείς εύκολα να το κάνεις αφού τα ροδάκια του θα σε βοηθήσουν να το πας παντού!

Και όλα αυτά με έναν εύχρηστο σχεδιασμό 10 ή 12 λίτρων για εύκολη αποθήκευση, ώστε να διαλέξεις το μοντέλο Comfort που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου και να απολαύσεις φρέσκο αέρα και οικονομία στη χρήση!