24 / 09 / 2021

Αφυγραντήρας & Αυτόνομος Καθαριστής Αέρα Atmosphere XL με σύστημα 4 TOTAL CLEAN για απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα!

Αφυγραντήρας & Αυτόνομος Καθαριστής Αέρα Atmosphere XL με σύστημα 4 TOTAL CLEAN για απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα!

Η Inventor ως πρωτοπόρος στους αφυγραντήρες, έχει φροντίσει να έχει όλες τις τεχνολογίες που εγγυώνται ένα υγιεινό και άνετο σπίτι, χωρίς υγρασία, ενσωματώνοντας τα οφέλη 2 συσκευών σε 1, στον Atmosphere XL! Έτσι μπορείτε να χαίρεστε την κάθε στιγμή και να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που εσείς θέλετε, να προστατεύσετε την υγεία σας και να ξεχάσετε την υγρασία μια για πάντα με το σύστημα 4 TOTAL CLEAN!

Τι είναι το σύστημα 4 TOTAL CLEAN;

Η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C, ο Ιονιστής, το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA και ο Αισθητήρας PM2.5 & Δείκτης Ποιότητας Αέρα του αφυγραντήρα & καθαριστή αέρα Atmosphere XL, συνθέτουν το απόλυτο σύστημα καθαριότητας, το 4 TOTAL CLEAN. Είναι η εγγύηση ότι ο αφυγραντήρας σας εξασφαλίζει αποδεδειγμένα καθαρό αέρα με 4 αποτελεσματικές δράσεις – λύσεις για κάθε πρόβλημα στην ποιότητα του αέρα.

  • 1) Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τα μικρόβια και να προστατεύσετε την υγεία σας;

    Η Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, αφού χάρη στο υπεριώδες φως “σπάει” τους μοριακούς δεσμούς των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του αφυγραντήρα, προσφέροντας απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

  • 2) Θέλετε να αντιμετωπίσετε δραστικά την σκόνη και τις ανεπιθύμητες μυρωδιές από το μαγείρεμα και τον καπνό του τσιγάρου;

    Ο Ιονιστής απομακρύνει τα επιβλαβή σωματίδια από την ατμόσφαιρα του χώρου σας, προσφέροντας συνεχή αίσθηση φρεσκάδας. Βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας και απολαύστε ένα υγιεινό περιβάλλον χωρίς σκόνη και δυσάρεστες οσμές. Ο τρόπος με τον οποίο o Ιονιστής εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία πιο καθαρού, υγιεινού και φρέσκου περιβάλλοντος, κάνοντας αισθητή τη διαφορά στην ποιότητα του αέρα.

  • 3) Θέλετε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ποιότητα του αέρα στο χώρο σας;

    Η smart λειτουργία μετατρέπει τον αφυγραντήρα σας σε αυτόνομο καθαριστή αέρα! Ο αισθητήρας PM2.5 εντοπίζει τα ανεπιθύμητα σωματίδια, σας ενημερώνει άμεσα μέσω των φωτεινών ενδείξεων τριών επιπέδων (κόκκινο, μπλε και πράσινο) για την ποιότητα του αέρα και προσαρμόζει τη λειτουργία του καθαριστή αέρα αντίστοιχα, για καθαρό αέρα που τον νοιώθετε.

  • 4) Υποφέρετε από αλλεργίες;

    Το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA με δυνατότητα κατακράτησης του 97,79% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,3μικρόμετρα, συμβάλλει στην απομάκρυνση σκόνης και άλλων αλλεργιογόνων, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα αέρα στον χώρο σας. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την καθαρή ατμόσφαιρα που θέλετε για το σπίτι σας και να μειώσετε δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών.

Εντάξτε τον αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα Atmosphere XL στην καθημερινή σας ζωή και αναπνεύστε ελεύθερα!