17 / 11 / 2022

3 + 1 τρόποι για να φροντίσεις το στυλ σου με Inventor!

3 + 1 τρόποι για να φροντίσεις το στυλ σου με Inventor!

Τα ξέρεις όλα, τα must-have μαύρα φορέματα, τα color-blocking, τα do’s and don'ts, τα boho, τα casual…και κυρίως ξέρεις ποιο είναι το στυλ σου!

Τα χρώματα, τις υφές, τους συνδυασμούς που θες να έχουν τα ρούχα σου για να νιώθεις όμορφα και γεμάτη αυτοπεποίθηση μέσα σε αυτά! Και όχι μόνο στις επιλογές στα ρούχα, το στυλ σου είναι αυτό που διαμορφώνει και τη διακόσμηση του σπιτιού σου, τον χώρο που θες να νιώθεις πραγματικά δικό σου, με τη δική σου αισθητική, για να περνάς όμορφα και να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτόν!

Επειδή αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη σου να διατηρήσεις το προσωπικό σου στυλ στις ενδυματολογικές επιλογές αλλά και στο σπίτι σου, παρακάτω σου έχουμε τις Inventor λύσεις!

enter image description here

#1. Η καθαριότητα είναι το ήμισυ του στυλ σου!

Το έντονο μαύρο στο φόρεμά σου, το αστραφτερό λευκό στο πουκάμισό σου, το μαλακό ύφασμα στις πιτζάμες και τις πετσέτες σου, το χνουδωτό σου πουλόβερ, θες να τα διατηρήσεις όλα όπως ακριβώς ήταν όταν τα πρωτοαγόρασες. Και θες να μυρίζουν όμορφα όταν τα φοράς αλλά και να προστατεύονται για να τα διατηρήσεις για όσο περισσότερο καιρό γίνεται, σαν καινούργια!
Γι ΄αυτό, τα πλυντήρια ρούχων Inventor έχουν εξειδικευμένα προγράμματα για βαμβακερά και μάλλινα, που προστατεύουν τις ίνες ακόμη και των πιο ευαίσθητων ρούχων σου, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους. Με τη Γρήγορη Πλύση 15’, έχεις τα ρούχα που χρειάζεσαι για τη δουλειά διαθέσιμα εύκολα, γρήγορα, άνετα και οικονομικά, ενώ με μόλις 800 στροφές, απαιτούν ελάχιστο σιδέρωμα! Παράλληλα, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις και παραπάνω χρήματα για να έχεις όμορφα, φροντισμένα ρούχα, αφού το πλυντήριό σου καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε τύπο υφάσματος, εξοικονομώντας σου νερό και φροντίζοντας το περιβάλλον. Με τη λειτουργία Hygiene Pro, ξεγνοιάζεις από τα μικρόβια και τις οσμές που μπορεί να έχουν τα ρούχα σου γυρνώντας από το γυμναστήριο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ρίξεις στον κάδο και το πλυντήριό σου αναλαμβάνει δράση!
enter image description here

#2. Στυλ και το χειμώνα!

Επειδή κάνει κρύο, έχει υγρασία και βρέχει ή χιονίζει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείς στο να μην βάλεις το παντελόνι που σκέφτηκες ότι ταιριάζει τέλεια με εκείνο το φοβερό πουλόβερ που πήρες πρόσφατα! Αλλά ούτε και το να κάθεσαι να το στεγνώνεις με τις ώρες με το σεσουάρ είναι λύση!
Γι’ αυτό έχεις τον αφυγραντήρα Inventor, που έχει ειδικό πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων, για να μπορείς να κάνεις τους συνδυασμούς που θες και να έχεις τα ρούχα σου καθαρά και στεγνά ανά πάσα στιγμή! Λίγες ώρες αρκούν από τη στιγμή που θα τα απλώσεις μέχρι να τα τραβήξεις από την απλώστρα στεγνά και αφράτα, χωρίς να χρειάζονται σχεδόν καθόλου σιδέρωμα. Ο εξελιγμένος δε αισθητήρας στεγνώματος ρούχων, περιστρέφεται 360 μοίρες εντοπίζοντας τα βρεγμένα ρούχα και κατευθύνοντας τον αέρα στο σημείο που χρειάζεται. Έτσι εξασφαλίζεις όχι μόνο απαράμιλλο στυλ αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων καθώς ο χρόνος στεγνώματος ρούχων μειώνεται δραστικά. Παράλληλα, ο αφυγραντήρας γίνεται η ιδανική λύση στην περίπτωση που ο χώρος σου δεν θερμαίνεται σωστά, αφού ενεργοποιώντας την λειτουργία αυτόματου στεγνώματος ρούχων, ο αέρας που βγαίνει από την μονάδα είναι ζεστός, για να έχεις στεγνά ρούχα ακόμη πιο γρήγορα!
enter image description here

#3. Αρμονία στο χώρο σου!

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να σου αρέσει το σπίτι σου και πόση προσπάθεια κάνεις για να φροντίσεις κάθε πινελιά της διακόσμησης, από ένα βάζο με λουλούδια, ένα μαξιλάρι μέχρι μια πολυθρόνα ή έναν πίνακα που θα επιλέξεις για το χώρο σου. Και σίγουρα δεν θες μια συσκευή να σου «χαλάει» όλο το αισθητικό αποτέλεσμα που κόπιασες για να διαμορφώσεις.
Γι' αυτό στην Inventor, επιλέγουμε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας που είτε εφαρμόζονται διακριτικά σε κάθε χώρο είτε απογειώνουν την αισθητική ταιριάζοντας απόλυτα στη διακόσμηση και την χρωματική παλέτα που έχεις διαλέξει για το σπίτι σου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κλιματιστικό Dark που με το συνδυασμό του μαύρου χρώματος με τον υψηλής ποιότητας καθρέφτη, χαρακτηριστικά που επιτάσσουν οι τελευταίες τάσεις στη σύγχρονη διακοσμητική, θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου σε σημείο αναφοράς μοντέρνου design και πολυτέλειας!
enter image description here

+1. Γιατί ό,τι κάνεις, κάν’το με στυλ!

Όσο και να έχει εξελιχθεί η τεχνολογία, δυστυχώς οι δουλειές του σπιτιού δεν μπορούν να γίνουν από μόνες τους! Και ειδικά αν είσαι πιο ψυχαναγκ….της λεπτομέρειας στην καθαριότητα του σπιτιού σου, την σκούπα πρέπει να την πιάσεις στα χέρια σου!
Εμείς από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ελαφριά κατασκευή της σκούπας stick Epic U-Force, για να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα με απίστευτη ευελιξία και ευκολία! Και είναι και κατακόκκινη, με άψογο design για να μη χάνεις ποτέ το στυλ σου, ούτε όταν βάζεις σκούπα!

Επίλεξε οικιακές συσκευές Inventor για να μείνεις πιστή στο προσωπικό σου στυλ!