11 / 11 / 2019

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ INVENTOR!

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ INVENTOR!

Για ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών η αγορά του κλιματιστικού αποτελεί μια επένδυση. Και είναι επένδυση διότι το κλιματιστικό που θα τοποθετήσουν στην μόνιμη κατοικία ή στο εξοχικό τους, θέλουν να διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα το κάνουν να είναι αποδοτικό, με εξαιρετικές επιδόσεις και βασικότερο όλων να κρατήσει για μια ζωή! Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ένα καλό κλιματιστικό για να πληροί τις προϋποθέσεις είναι τα παρακάτω:

- Οικονομία:

Υψηλή ενεργειακή κλάση και λειτουργίες που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και δραστική μείωση στην συνολική κατανάλωση ρεύματος του νοικοκυριού.

- Εξελιγμένη τεχνολογία στις λειτουργίες:

Εύκολη ρύθμιση του κλιματιστικού μέσω wi-fi , χαμηλή στάθμη θορύβου, ιονιστής είναι μερικές μόνο από τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση κατά την χρήση.

- Οικολογία:

Το R32 ψυκτικό υγρό με το οποίο είναι εφοδιασμένες όλες οι μονάδες οικιακού κλιματισμού της inventor συμβάλλει δραστικά στην προστασία του πλανήτη.

- Εγγύηση:

Ίσως το πιο σημαντικό σημείο είναι αυτό της εγγύησης η οποία ουσιαστικά συνοψίζει όλα τα παραπάνω, εφόσον ένα ποιοτικό προϊόν που παράγεται με τις κατάλληλες πρώτες ύλες & οικολογικό χαρακτήρα και ενσωματώνει τεχνολογικά προηγμένες λειτουργίες, είναι προσχεδιασμένο να αντέξει στο χρόνο.

Έτσι και η 10ετής εγγύηση inventor αποτελεί μια μορφή πιστοποίησης για εσάς που «επενδύετε» στην αγορά του κλιματιστικού σας, ότι το προϊόν διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να του εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πόσο μάλλον όταν η εγγύηση των 10 χρόνων είναι χωρίς όρους & προϋποθέσεις και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Όλα τα ηλεκτρικά / μηχανικά μέρη της μονάδας
  • Οποιοδήποτε ανταλλακτικό, αλλά και
  • Το κόστος εργασίας αποκατάστασης λειτουργίας του προϊόντος

Η ομάδα after sales service της inventor είναι στο πλευρό σας προκειμένου να συμβάλει στην άμεση και αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος αντιμετωπίζει η μονάδα, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι καταναλωτές μας απολαμβάνουν προϊόντα που υπερέχουν και ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας ότι έχετε στη διάθεσή σας ένα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο προϊόν για το οποίο δεν θα χρειαστεί επ’ ουδενί να ξοδέψετε επιπλέον χρόνο και χρήμα για να επισκευαστεί, και το οποίο θα συμβάλει στη διαμόρφωση ιδανικών συνθηκών στη ατμόσφαιρα του σπιτιού, για εσάς και τους αγαπημένους σας, τώρα αλλά και μελλοντικά!