14 / 02 / 2020

Ηλεκτρικές Σκούπες με Φίλτρο HEPA H12

Ηλεκτρικές Σκούπες με Φίλτρο HEPA H12

Στην ατμόσφαιρα κάθε σπιτιού αιωρούνται βλαβερά μικροσκοπικά σωματίδια που μολύνουν και βαραίνουν τον αέρα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα ειδικότερα σε άτομα που πάσχουν από ασθένειες που συνδέονται με αλλεργιογόνα και άσθμα. Μάλιστα, η ολοένα και εντεινόμενη μόλυνση του περιβάλλοντος κάνει την απομάκρυνση των παθογόνων μικροοργανισμών και την σκόνη από το σπίτι ακόμη πιο αναγκαία.

Η σειρά ηλεκτρικών σκουπών inventor αντιλαμβάνεται την ανάγκη αυτή και ενσωματώνει το φίλτρο HEPA προκειμένου να εγγυηθεί την ουσιαστική αναβάθμιση του χώρου σας.

Όλες οι ηλεκτρικές σκούπες ενσωματώνουν φίλτρο HEPA κλάσης Η12. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το εν λόγω φίλτρο, είναι υψηλής αποτελεσματικότητας και κατακρατά το 99,50% των μικροσκοπικών σωματιδίων (μικρότερα του 0,3μm) που υπάρχουν στο περιβάλλον του σπιτιού σας, διασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις φιλτραρίσματος του αέρα που εισέρχεται και στην συνέχεια εξέρχεται από την σκούπα. Επιπλέον, το φίλτρο HEPA Η12 κατακρατά και μεγαλύτερου μεγέθους σωματίδια στα οποία κατατάσσονται η μούχλα και τα αλλεργιογόνα, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις διαμόρφωσης ενός απόλυτα υγιεινού χώρου.

Η λειτουργία της σκούπας (είτε περιλαμβάνει σακούλα είτε όχι) συνοψίζεται παρακάτω:

Ο αέρας εισέρχεται στην μονάδα μέσω της δημιουργίας αναρρόφησης και συγκεντρώνεται είτε στην σακούλα είτε στον κάδο (ανάλογα με το είδος της σκούπας) όπου εκεί κατακρατούνται τα μεγαλύτερα σε μέγεθος σκουπίδια / σωματίδια. Στην συνέχεια ο αέρας εξέρχεται στον χώρο περιέχοντας ότι σωματίδια δεν έχει κατακρατήσει η σακούλα και ο κάδος. Από την περιγραφή αυτή γίνεται κατανοητό πόσο σημαντική είναι κατά την διαδικασία που εξερχόμενου αέρα, η ύπαρξη ενός ισχυρού φίλτρου που να κατακρατά τους βλαβερούς μικροοργανισμούς και τα σωματίδια που προκαλούν μολύνσεις ώστε να αποφεύγεται απλώς η ανακύκλωση του μολυσμένου αέρα αλλά να πραγματοποιείται το αποτελεσματικό φιλτράρισμά του.

Το πανίσχυρο φίλτρο HEPA H12 λειτουργεί ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση και:

  • Κατακρατά αποτελεσματικά σωματίδια σκόνης αφήνοντας αστραφτερό κάθε σημείο του χώρου σας.

  • Προστατεύει την μονάδα επιμηκύνοντας την διάρκεια ζωής της και διασφαλίζει την εξαιρετική απόδοση της

  • Σας βοηθά να απαλλαχθείτε από το μεγαλύτερο μέρος ιών και ασθενειών συγκρατώντας τα παθογόνα βακτήρια και μη επιτρέποντάς τους να εισέλθουν εκ νέου στον αέρα του σπιτιού σας κατά τη διαδικασία του καθαρισμού.

Μάθετε για την νέα σειρά ηλεκτρικών σκουπών και ενημερωθείτε για τα οφέλη από την καθημερινή χρήση τους εδώ:https://www.inventoraircondition.gr/siskeues/ilektrikes-skoupes