08 / 07 / 2016

Τι μπορείτε να κάνετε με το νερό που συλλέγεται στον αφυγραντήρα;

Τι μπορείτε να κάνετε με το νερό που συλλέγεται στον αφυγραντήρα;

Το νερό που συλλέγεται στον αφυγραντήρα, είναι απιονισμένο νερό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, όταν ο χώρος που χρησιμοποιείτε τον αφυγραντήρα έχει ακόμα μούχλα, καλό θα ήταν να περιμένετε να βελτιωθεί πρώτα η ποιότητα του αέρα σας με την συνεχή χρήση του αφυγραντήρα και να χρησιμοποιήσετε το νερό του αφυγραντήρα όταν η κατάσταση του αέρα θα είναι βελτιωμένη.

Χρησιμοποιήστε τον αφυγραντήρα :

  • για να ποτίσετε τα λουλούδια σας. Χρησιμοποιήστε το νερό που συλλέγεται στον αφυγραντήρα για να ποτίσετε τα λουλούδια σας και τα φυτά σας. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε το νερό του αφυγραντήρα σε φυτά που θα χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα ή έχετε σκοπό να φάτε μόνο εάν είσαστε σίγουροι ότι ο αέρας που τον χρησιμοποιήσατε είναι καθαρός.
  • για να σιδερώσετε με το ατμοσίδερο σας. Χρησιμοποιήστε το νερό που συλλέγεται στον αφυγραντήρα για να γεμίσετε το ατμοσίδερο.
  • στο δοχείο για τον καθαρισμό των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου. Προσθέστε το νερό που συλλέγεται στον αφυγραντήρα στο δοχείο για τον καθαρισμό των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου προσθέτοντας λίγο απορρυπαντικό.