23 / 03 / 2020

Τι είναι ο καθαριστής αέρα;

Τι είναι ο καθαριστής αέρα;

Πότε τον χρειάζεστε;

Ο καθαριστής αέρα είναι απαραίτητη συσκευή για κάθε σύγχρονο σπίτι, αφού συμβάλλει στην αποτελεσματική βελτίωση της ποιότητας του αέρα, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες καθαρής και υγιεινής ατμόσφαιρας στον χώρο σας. Πρόκειται για συσκευή χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, χρήσιμη για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη, τα μικρόβια, τη γύρη και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες, τον καπνό των τσιγάρων και τους εξωτερικούς ρύπους.

Η εν λόγω συσκευή ενσωματώνεται ολοένα και περισσότερο σε κάθε νοικοκυριό και αποτελεί την ιδανική λύση για τις παρακάτω περιπτώσεις:

Αν έχετε αλλεργίες:
Απομακρύνοντας τη γύρη και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες από την ατμόσφαιρα, ο καθαριστής αέρα μειώνει δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργιών και ασθενειών προστατεύοντας εσάς και τις οικογένειές σας.

Αν ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες ή έχετε μικρά παιδιά:
Κατάλληλος για χώρους με ηλικιωμένους, χρόνιους ασθενείς και μικρά παιδιά, αφού μειώνει σημαντικά τους κινδύνους από τη μετάδοση μικροβίων.

Αν το σπίτι σας δεν έχει καλό αερισμό:
Καθαρίζει τον αέρα από σκόνη και μυρωδιές (π.χ. φαγητό, ιδρώτας, κ.α.).

Αν ζείτε σε περιοχή με πολλούς ατμοσφαιρικούς ρύπους:
Απορροφά τους ατμοσφαιρικούς ρύπους της πόλης και εξασφαλίζει καθαρό αέρα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Κατάλληλος για περιοχές βεβαρημένες από αιθαλομίχλη και δρόμους με υψηλή κίνηση.

Αν έχετε κατοικίδια:
Βελτιώνει την ατμόσφαιρα από τις σωματικές τους εκκρίσεις (τρίχες, σάλια, ιδρώτας, μικρόβια).

Αν καπνίζετε:
Καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα από τον καπνό των τσιγάρων και αφήνει την ατμόσφαιρα χωρίς την παραμικρή ανεπιθύμητη οσμή.