22 / 01 / 2019

Θέρμανση με κλιματιστικό – Γιατί να το επιλέξετε τους χειμερινούς μήνες!

Θέρμανση με κλιματιστικό – Γιατί να το επιλέξετε τους χειμερινούς μήνες!

Παραδοσιακά, η οικιακή θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες γινόταν με χρήση του συστήματος καλοριφέρ με λέβητα πετρελαίου. Βέβαια, την θέση του στην θέρμανση πολλών νοικοκυριών έχουν διεκδικήσει τα συστήματα κλιματισμού και όχι άδικα!

Ανακαλύψτε τα οφέλη της χρήσης κλιματιστικού για την θέρμανση του σπιτιού σας και εξασφαλίστε ζεστό περιβάλλον για τον φετινό χειμώνα.

5 βασικοί λόγοι:

- Μέγιστη Εξοικονόμηση

Η χρήση κλιματιστικού για τη θέρμανση του σπιτιού, σας εξοικονομεί χρήματα σε μηνιαίο επίπεδο, λόγω της γενικότερης σταθερότητας στην τιμή του ρεύματος συγκριτικά με την ολοένα και αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου. Ταυτόχρονα, η χρήση κλιματιστικών τύπου inverter, εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία στο χώρο σας, αφού τα εν λόγω κλιματιστικά λειτουργούν ελάχιστα και με πολύ χαμηλή κατανάλωση, από τη στιγμή που η επιθυμητή θερμοκρασία επιτευχθεί.

- Θεαματική Αποδοτικότητα

Το κλιματιστικό δεν «ξοδεύει» ενέργεια για να παράγει θερμότητα αλλά την αντλεί από το εξωτερικό περιβάλλον. Σε σχέση, λοιπόν, με την παραδοσιακή μέθοδο θέρμανσης -το καλοριφέρ- η θερμική απόδοση του κλιματιστικού αγγίζει το 400%, σε αντίθεση με αυτό της κεντρικής θέρμανσης που δεν ξεπερνά το ¼ του ποσοστού.

- Άνεση και Ζεστή Ατμόσφαιρα

Απολαύστε ιδανικές συνθήκες θέρμανσης και διατηρήστε την αίσθησης ζεστής ατμόσφαιρας ακόμη και όταν το κλιματιστικό απενεργοποιηθεί. Κάθε μονωμένος χώρος, δεν επιτρέπει την απότομη απώλεια θερμότητας αλλά την διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να αισθάνεστε την ίδια άνεση.

- Αυτονομία & Ευελιξία

Διαμορφώστε εσείς τον προϋπολογισμό σας για την θέρμανση τον χειμώνα με βάσει τις ανάγκες του νοικοκυριού σας, θέτοντας σε λειτουργία το κλιματιστικό μόνο στους χώρους και μόνο κατά τις ώρες της ημέρας που εσείς θα επιλέξετε, αποφεύγοντας περιττά κόστη και εξοικονομώντας χρήματα από το μηνιαίο σας λογαριασμό.

- Υγιεινό Περιβάλλον

Τα ενσωματωμένα φίλτρα και η λειτουργία του ενσωματωμένου Ιονιστή που η πλειοψηφία των μοντέλων διαθέτουν συμβάλουν στην διασφάλιση καθαρής ατμόσφαιρας απαλλαγμένης από σκόνη & μικροοργανισμούς. Παράλληλα, η χρήση κλιματιστικού σας επιτρέπει να ορίσετε την θερμοκρασία την οποία θέλετε σε μια ενδιάμεση τιμή, η οποία εάν δεν παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλη διαφορά με το εξωτερικό περιβάλλον, επιτρέπει στον οργανισμό σας να προσαρμοστεί ευκολότερα σε αυτό.

Επενδύστε σε ένα κλιματιστικό Inventor για την θέρμανση του σπιτιού σας και απολαύστε ιδανικές συνθήκες ζεστής ατμόσφαιρας, εξοικονομώντας κατά το μέγιστο ενέργεια & χρήματα από το χειμερινό σας προϋπολογισμό!