28 / 03 / 2014

Σεμινάριο της Inventor στη Μολδαβία

Στις 28/3 η Inventor πραγματοποίησε Σεμινάριο στο Κισινάου στη Μολδαβίας σε συνεργασία με τον αποκλειστικό διανομέα της εταιρείας μας “ICS UNITED ELECTRIC INDUSTRY SRL”.

Ο πελάτης μας, ICS UNITED ELECTRIC INDUSTRY SRL, παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας μας σε οικιακό και ημικεντρικό κλιματισμό καθώς επίσης και τις σειρές VRF, Chillers και Fan coils. Επίσης έγινε ιδιαίτερη αναφορά για τις αλλαγές στη κοινοτική νομοθεσία, η οποία διέπει τα κλιματιστικά αλλά και για τις τεχνολογίες που ενσωματώνονται στα προϊόντα μας. Τέλος δόθηκαν οδηγίες για τα τεχνικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για τους πελάτες.

Αποκλειστικοί ομιλητές της ημερίδας ήταν οι κύριοι Doru Simion – Country Sales Manager της Inventor στη Ρουμανία και ο Γρηγόρης Παππάς – Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος της Inventor στην Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον για τους 140 περίπου ακροατές του σεμιναρίου παρέμεινε αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης. Αυτό έγινε απόλυτα αντιληπτό από το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για συζήτηση, τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και μετά το τέλος της, με πλήθος διευκρινιστικών ερωτήσεων.

Οι πελάτες της Inventor δείχνουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα της Inventor, για τις νέες τεχνολογίες, για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Ως εταιρεία αναζητούμε συνεχώς τρόπους να γινόμαστε καλύτεροι, θα συνεχίσουμε έχοντας σαν γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας.

Σεμινάριο της Inventor Σεμινάριο της Inventor