09 / 02 / 2018

Η Inventor στηρίζει το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η Inventor στηρίζει το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η Inventor διοργάνωσε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια, με αφορμή τη νέα χορηγία στον οργανισμό με 45 κλιματιστικά & 20 αφυγραντήρες Inventor.

xamogelo1 xamogelo2 xamogelo3

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο πρόεδρος του οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε για το σημαντικό έργο του οργανισμού και τη στήριξή του από την Inventor μέσω των χορηγιών προϊόντων κλιματισμού προηγμένης τεχνολογίας, ενώ η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις, να μιλήσει και να μοιράσει δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι.

xamogelo4 xamogelo5 xamogelo6

Η διευθύντρια Marketing της Inventor Κυριακή Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού ενεργά, συνεισφέροντας στην αναβάθμιση των επιπέδων διαβίωσης των παιδιών στα σπίτια του οργανισμού, δημιουργώντας άριστες συνθήκες στο χώρο τους, πραγματοποιώντας το καθήκον μας ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία».

xamogelo7 xamogelo8

Πιστή στον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα η Inventor στηρίζει σταθερά και εμπράκτως το σημαντικό έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» από το 2016, εξασφαλίζοντας ένα υγιές και άνετο περιβάλλον σε εκατοντάδες παιδιά.

xamogelo9