11 / 03 / 2020

Η Inventor στην Climatherm Energy 2020

Η Inventor στην Climatherm Energy 2020

Δυναμική παρουσία για ακόμη μια χρονιά!

H Inventor A.G. A.E. εδραιωμένη στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών και μετρώντας ήδη 54 επιτυχημένα χρόνια στην ελληνική αγορά, έδωσε για ακόμη μια φορά δυναμικό παρόν στην Climatherm Energy 2020, εκθέτοντας προϊοντικές της σειρές που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις και την τεχνολογική τους υπεροχή.

enter image description here

Η εταιρεία, καταξιωμένη πια στην αγορά του κλιματισμού παρουσίασε οικιακές και ημιεπαγγελματικές μονάδες με εξελιγμένες λειτουργίες που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και απόλυτη άνεση στο χρήστη και 10ετή εγγύηση χωρίς όρους & προϋποθέσεις για όλα τα οικιακά κλιματιστικά τοίχου που αποτελεί άλλωστε και την πιο αξιόπιστη απόδειξη της ποιότητας και της αξιοπιστίας τους που είναι προσχεδιασμένα να αντέξουν στο χρόνο. Τόσο οι μονάδες του οικιακού κλιματισμού (τοίχου & φορητές συσκευές) όσο και τα πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά και οι ημιεπαγγελματικές μονάδες ενσωματώνουν έξυπνα χαρακτηριστικά και καινοτόμες λειτουργίες, υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης και χαμηλή στάθμη θορύβου που τις καθιστούν την ιδανική λύση για κάθε χώρο και κάθε ανάγκη που καλούνται να καλύψουν.

enter image description here

Παράλληλα, πρώτη στην κατηγορία των αφυγραντήρων η Inventor παρουσίασε στο περίπτερό της πέντε μοντέλα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς εξαφανίζοντας κάθε ίχνος υγρασίας! Ο νέος Smart, με τον έξυπνο αισθητήρα στεγνώματος ρούχων αποτελεί την ιδανική λύση στην απόκτηση στεγνών ρούχων, άμεσα & αποτελεσματικά, ενώ το μοντέλο Atmosphere εξασφαλίζει ταυτόχρονα με την αφύγρανση και τα οφέλη ενός καθαριστή αέρα στην απόκτηση υγιεινού και καθαρού αέρα. Η χαμηλότερη στάθμη θορύβου που διαθέτει η σειρά αφυγραντήρων Eva II Pro Wi-Fi και Fresh διαμορφώνει τις απόλυτες συνθήκες ηρεμίας για χρήση καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας ενώ ο Rise με ζεόλιθο συμβάλλει στην δημιουργία καθαρού και ευχάριστου περιβάλλοντος χάρη στην πανίσχυρη δράση του ενσωματωμένου ιονιστή.

enter image description here

Έχοντας αναπτύξει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο η εταιρεία παρουσίασε και την νέα σειρά καθαριστών αέρα μπαίνοντας δυναμικά στην εν λόγω αγορά, με προϊόντα που εγγυώνται την προστασία από ιούς, βακτήρια και αλλεργιογόνα και την διαμόρφωση ενός απόλυτα υγιεινού και καθαρού περιβάλλοντος σε κάθε νοικοκυριό! Στην έκθεση ανέδειξε τρία εντυπωσιακού σχεδιασμού μοντέλα που εξασφαλίζουν δραστικά αποτελέσματα στην απόκτηση ιδανικής ατμόσφαιρας σε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο! 6 στάδια καθαρισμού αέρα & ιονιστής, το φίλτρο HEPA & το διπλό σύστημα φιλτραρίσματος συνθέτουν μια πανίσχυρη ασπίδα ενάντια στην σκόνη και τις αλλεργίες και συμβάλουν στην απόκτηση άριστης ποιότητας ατμόσφαιρα!

enter image description here

Η Climatherm Energy αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για επιχειρηματίες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Θέρμανσης, Ψύξης, Μόνωσης και Ηλιακής Ενέργειας, με 30 χρόνια πορείας στον ελλαδικό χώρο. Η έκθεση άνοιξε και φέτος της πύλες της στο Athens Metropolitan Expo στις 21-23 Φεβρουαρίου με μεγάλους αριθμούς συμμετοχών.